13. lokakuuta 2010

Juhlan tuntua..

Viime viikonloppuna meillä oli ilo järjestää yllätysjuhlat rakkaalle nuorimmalle siskollemme joka saavutti täysi-ikäisyyden. Onnea vielä rakas sisko! Miten tuo aika meneekään nopea.. juurihan sisko oli pikkuinen vauva (itkuinen sellainen :D ), eskarilainen, koululainen ja nyt jo aikuinen. Kaikkea hyvää J ja paljon onnea myös ajokortista!

Toisen pikkusiskon ja pikkuveljen kanssa järjestettiin tosiaan juhlat meillä. Piha oli täynnä lyhtyjä, sisällä paljon kynttilöitä ja kun sisko saapui oltiin tehty juhla illallinen valmiiksi. Ruokalistan suunnitteli velipoika ja ruuaksi tarjoilimme alkupaloiksi vartaita, pääruuaksi paratiisipaistia, ristikkoperunoita sekä kreikkalaista salaattia. Jälkkäriksi valkosuklaa pannacotta, nam! Ilta oli oiken mukava. Pienesti myös kippisteltiin kuohuvaa ja sitten nuoriso lähtikin yöelämään ja me vanhukset nukkumaan :)



Posti toi eilen mieluisen paketin. Minua onkin suosinut viimeisten parin kuukauden sisällä arpaonni blogeissa. Tämä oli jo toinen voittoni :) Voitin tämän söpön GG:n purnukan, teetä, sydän magneetin sekä Country Home tekstillä varustetun luudun Maija Maitoparran blogista Kiitos Maijalle kauniista palkinnosta! Tämä oli muuten ihka ekani GG:n tuote :) Usein olen ihastellut mutten ole päässyt ostovaiheeseen saakka :)

Melkoiset myrskyt ovat täälläpäin olleet. Callunat ym. olleet pitkin terassia pariin kertaan. Naapurissa lasten trampoliinikin lähti lentoon toissa yönä ja lensi meidän pihalle. Huomiselle onkin lunta lupailtu..saapa nähdä saapiko maa valkoisen peitteen. Olisipa ihana! Lapset odotaakin lunta jo kovasti.


Bongasin muuten tänään Perhe-lehdestä maukkaan sämpyläkranssin ohjeen ja kuopuksen kanssa selleinen leipastiinkin iltapalaksi. Oli todella hyvää ja haluankin jakaa teille ohjeen. )Kuva myös kyseisestä lehdestä)

2dl vettä
25g hiivaa
1tl suolaa
2rkl hunajaa
75g pakastepinaattia
n.7dl hiivaleipäjauhoja
2rkl oliiviöljyä

Täyte:
100g kinkkuviipaleita
3dl juustoraastetta
1 rasia kirsikkatomaatteja
n. 10 basillikan lehteä
mustapippuria

Voiteluun
oliiviöljyä

Taikinan annetaan nousta n. 30min, kaulitaan 20x30cm kokoiseksi levyksi. Levitetään täyte päälle ja kääritään varovasti rullaksi ja siitä kranssin malliseksi. Antaa kohota vielä 15-20min, voidellaan öljyllä ja paistetaan uunissa 200 astetta n.30min.

Voi ihanaa loppuviikko on vapaata ja huomenna ajateltiin mennä ystävän kanssa kaffille ja kirppiskierrokselle. Kumpa tekisin hyviä löytöjä!

Tuhannet kiitokset kaikille tähän mennessä arvontaan osaallistuneille! Kaikille lämpimästi tervetuloa ja toivottavsti viihdyt :) Takassa tuli, kynttilät palaa..nyt rentoutumaan kullan kainaloon. Mukavaa iltaa :)



15 kommenttia:

  1. Minulta ihan menee nämä sinun päivitykset ohitse.Korjasin HETI asian ja laitoin blogisi suosikkilistalleni!:)Miten onkin päässyt unohtumaan.Vain se päivitys blogisi siellä näkyy.

    Ihana kattaus!! <3 Ihania sisaruksia olette,kun järjestitte niin mukavat juhlat!Onnittelut siskolle!:)

    Ihanalta iltanne kuullostaa!Mukavaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kattaus ja kivasti muistettu siskoa. :)
    Hui mikä myrsky teillä ollut siellä..
    Minä saan oman miehen huomenna illalla vasta työmatkalta kotiin.. Mukavaa iltaa ja loppuviikoa teille! =)

    VastaaPoista
  3. Sisarusrakkaus on niin suuri voimavara <3
    Kaunis tunnelma juhlissa:)

    VastaaPoista
  4. Kauniin juhlan pikkusisko sai.
    Kiitos tunnelmapaloista.
    Mukavaa päivää
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Oi,miten ihanan kuuloista, että siskolle olette juhlat järjestäneet!! Onni on omistaa tuollaisia sisaruksia. Olette varmaan läheisiä toisillenne! Voi kunpa itselläkin olisi sisaruksia!!

    VastaaPoista
  6. Harmi kun omat sisarukseni asuvat niin kaukana,että nähdään ihan liian harvoin.
    Teillä onkin ollut oikein mukavat muistoja jätttävät juhlat pikkusiskolle.Onnittelut hänelle täältäkin.

    Mukavaa loppuviikkoa

    VastaaPoista
  7. Ihanat juhlat olitte järjestäneet siskolle. ♥

    VastaaPoista
  8. Ihanan kattauksen olet tehnyt! Varmasti siskosi osaa arvostaa tuollaisten juhlien järjestämistä. :)
    Herkullisen näköinen tuo sämpyläkranssi!

    VastaaPoista
  9. Oli kyllä maailman parhaat synttärit ikinä, iso kiitos siitä teille kaikille! <3 Ootte kyllä kultaakin kalliimpia <3

    VastaaPoista
  10. Ihanat synttärijuhlat olette järkkäilleet! Ompa mahtavaa omistaa tuollaisia sisaruksia :)
    ( Nauratti tuo: Vanhukset nukkumaan osuus ;)

    Onnittelut arpavoitosta! Itsekkin olen vielä toistaiseksi "välttynyt" ostamasta GG:tä, mutta voisihan sitä hiljalleen alkaa keräillä ;) Niin suloisia ovat!

    Mukavaa vapaata viikonloppua sinne! Toivotaan, ettei tuuli enää vie mitään mukanaan ;)Täälläkin tänään melkonen myräkkä!

    VastaaPoista
  11. On se vain ihanaa kun on sisaruksia <3 Me ollaan kyllä tosi läheisiä toisillemme kuten myös vanhempien kanssa. Tiivis porukka joka murehtii ja iloitsee toistemme asioista :) Juhlia on mukava järjestää, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
  12. Olipa ihana juhla pikkusiskolle ja niin kaunis kattaus:-))
    Oikein mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  13. Ps. Hei Nonnukka.... kyselit toisessa blogissa niistä pienistä kakkuvuokiista.... niitä saa ainakin oulun Stockmannilta ja Kodin ykkösestä :-))

    VastaaPoista
  14. Oi kuinka ihanalta näyttää ja kuulostaa mukavalta tuollaiset yllärijuhlat.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  15. Arja, voi kiva kuule vinkistä! Löysin täältäkin Anttilasta vuokia..ei kyllä pyöreitä ollut mutta soikeita. Eiköhän neki käy :)

    Kisu, yllärijuhlat on kyllä kivoja. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista