1. lokakuuta 2010

Keittiöenkeli lenteli..

.. ja päätti istahtaa meidän keittiön puusohvalle lepäileen. Pienet jauhoiset kasvot ja kaikki :) Monesti tuota ihanaista enkeliä ihastelin Tildan kirjasta ja nyt ystävän äiti sellaisen mulle teki, ihana :)

Hei nyt tarvisin kovasti teidän apua tämän lankaköynnöksen hoitoon.. aikoinaan vanhassa blogissa kysyin muraatin hoito-ohjeita ja tiiättekö ne on sen jälkeen viihtyneet meillä tosi hyvin :) Nyt tämä lankaköynnös pudottaa lehtensä kun vähän siihen koskee..Millasta hoitoa se tarvitsee? Kiitti jo etukäteen jos jaksatte ohjeita antaa :)


Meillä oli illalla esikoisella jännitystä ilmassa.. Huomenna nimittäin on ihka ekat jääkiekkoharkat. Musta tuntuu, että hirmu aikasin onhan hän vasta 5v..mutta oppi viime talvena jo luistelemaan ja intoa riittää niin mikäpäs siinnä saapi mennä koittamaan. Lähinnähän ne varmaan siellä luistelemaan opettelee. Poika odottaa, että pääsisi heti pelaamaan kunnon lätkää :)

Niin sehän tosiaan vaihtui Lokakuukin, tunnelmallisia syysiltoja kaikille toivottelen kera näiden syksyn omppujen. Näyttää muuten aika jouluiselta nuo punaiset omput. Aivan ihana ollut huomata, että joulu blogeja alkaa hiljalleen avautua. Kivaa :) Täällä ehta aito jouluihminen alkaa pian virittäytyä tunnelmiin :)


Muoks, aivan vallan unohdin että sain ihastuttavan tunnustuksen Heiniltä valkeista haaveista. Lämmin kiitos siitä <3 Monessa blogissa tuo tunnustus onkin jo kiertänyt joten en sitä sen kummemmin nyt taida jakaa eteenpäin ja valintakin olisi vaikea :)

23 kommenttia:

  1. Täällä myös ehta ja aito JOULUihminen,joka ei kyllästy jouluun ikinä ;)!
    Aivan ihastuttava enkuli teille liidelly <3.
    Ja omput niin jouluisia,kaunis kuva!
    Kukista mä en tiiä mitää,mulla käy kaikkien kanssa samallalailla ja sitte sisko(floristi) tulee käymään ja tekee "jotain" ja taas pärjätään seuraavaan kertaan ;D.
    Ja muuten se ehdittamasi blogi-tapaaminen ois ihan huippu :).
    IHANAISTA VIIKONLOPPUA TEIJÄN PERHEESEEN ja PIKKUMIEHELLE HURMAAVIA LÄTKÄHARKKOJA :)!

    VastaaPoista
  2. Mä ostin eilen taas joululehden kirpparilta. =O* Olen niiiiin jouluihminen, aina ollut.

    Kauniita kuvia ja ihana enkeli.

    Siunattua viikonloppua teidän perheelle. <3

    VastaaPoista
  3. Odottelinkin jo postausta teiltä :)

    Itse olen maailman huonoin kukkien kasvattaja, ja siksipä olenkin toistaiseksi jättänyt ostamatta tuota lankaköynnöstä, kun on kuulemma vaikeahoitoinen...mutta valtavan kaunis se on!

    Suloinen suojelusenkeli lenteli teille <3 Ja omenat on ihanan herkullisia!

    Täälläkin jo joululehtiä alettu pikkasen vilkuilla ;)

    Milloin lähdette muuten sinne Tampereelle? vai olitteko jo?

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Voi kiva kun olette käyneet vierasilla :) Ja kiva kun löytyy muitakin Jouluihmisiä. Lokakuusta voi mun mielestä alkaa joulua jo ajatteleen, lähipiiri kyllä on mulla ainakin vähän sitä mieltä, että olis turhan aikasta mutta ei musta :D
    Mukavaa viikonloppua myös teille kaikille <3 Niin ja Iida Emilia, vastasin sulle fb:ssä :)

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo enkeli, tosi kaunis! :)

    Tuolle kukalle en osaa antaa kyllä mitään hoito-ohjetta. Meillä ei tällä hetkellä ole kuin yksi pelargonia kuistilla. Kissat söisivät kaikki muut kukat, mutta kuistille ne eivät pääse. Toisaalta olisi kiva, jos voisi pitää viherkasveja, mutta taitaisivat kuitenkin kuolla kaikki. :D

    Kivaa kun teidän esikoinen pääsee lätkäharkkoihin, varmaan odotus on jo kova!!

    Kaikkea hyvää teille! <3

    VastaaPoista
  6. Harmi ettei kukaan ole hoitoohjeita asannut kukalle antaa, minäkin kaipaisin niitä. Täälläkin joulu jo vahvasti pyörii päivittäin mielessä ;) Mukavia harkkoja teille ja viikonloppua muutenkin !

    VastaaPoista
  7. Ihana Enkeli:) Taitava äiti on Ystävälläsi, kun osasi noin kauniin Enkelin sinulle tehdä:)
    Kukan hoidosta en osaa virakata mitään, valitettavasti.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  8. Minulla on kans lankaköynnös...en osaa sille hoito-ohjeita antaa, mutta kuivumaan sitä ei saa päästää, eli kunnolla vettä!

    VastaaPoista
  9. Kaunista! lankaköynnös on kyllä kaunis, samoin tykkään tuosta tildaenkelistä! Itse tein vasta pari tildatyttöstä! on niissä kiva pieni näpertely:)

    VastaaPoista
  10. Lankaköynnös on mun ihan suosikki!!
    Valitettavasti en osaa ohjeita antaa minäkään, mutta kuten joku jo mainitsi kuivua ei saa..
    Täytyykin seurailla jos saat hyvät hoito-ohjeet tätä kautta.=)

    VastaaPoista
  11. Kaunis tildatyttönen! <3 Onnekas kun sait sen!

    Minäkin olen ihaillut monessa blogissa tuota lankaköynnöstä!!Ohjeita en osaa antaa!Mut voisin itselle tuollaisen ostaakiN!:)

    Ihanaa alkaa virittäytyä jouluun!! <3 Minä jo tilasin paperitähden(jouluvalo),mutta enhän toki vielä voi laittaa sitä ikkunaan.Mutta marraskuuta odotan kuin kuuta nousevaa,silloin virittelen viimeistään jouluvalot!!:)

    Mukavaa sunnuntaita!Ja onnittelut tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  12. Voi miten paljon uusia ihania kuvia ja tarinoita!!
    Piti oikein tulla täällä käymään, kun mietin, etten ole saanut viestiä listalleni sun päivityksistä aikoihin :/

    VastaaPoista
  13. Ihania juttuja olet saanut aikaan. Onkin tovi vierähtänyt edellisestä käynnistä =D Nuo rautalankahommat kiinnostais mua kovasti. Pitäis sellaiset pihdit hankkia.

    Kasvin suhteen mulla ei ole kokemuksia enkä siten osaa neuvoa sen hoidossakaan. Se on kivannäköinen ja voisin hankkia seuraavaksi meille samanmoisen.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  14. Täällä kans ehta jouluihminen, kotoväki sanoo jouluhömpäksi :o)

    Kukkien suhteen en uskalla antaa mitään neuvoa, mä olen luullut että olen maailman huonoin kukkien hoitaja, nyt mulla on usko kykyihini kasvanut, olen saanut helmikuussa saint paulian ja se on siitä asti kukkinut taukoamatta. Ja mä olen vain kukkaa kastellua silloin kun olen muistanut...oisko tuo kukka vaan joku poikkeusyksilö?

    Kaunis enkeli teille lennähtänyt! Tekisi mieli itse hurruutella kans muutama tuollainen enkeli, olisi ihana antaa lahjana.

    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  15. Voi kummipojalle tsemppiä harkkoihin :D Varmasti tulee kivaa!

    VastaaPoista
  16. Voi kiva kun olette käyneet :) Ja ihana et muitakin jouluihmisiä on ja paljon! Jäkis harkat meni esikoisela hyvin ja kyllä oli poju mielissään kun sai luistella pari tuntia ja vielä sai jäkis seuran pipon :)

    VastaaPoista
  17. Heipsan! En meinannut enään löytää blogiasi...unohdin nimen.pakko oli kaivella vanhat sähköpostit:-)
    Minulla on ollut lankaköynöksiä useampi ja vaikeuksien kautta olen opinut sitä hoitamaan, elikkäs ei tosiaankaan kestä päästää kuivaksi ja missään nimessä ei saa kastella suoraan purkkiin.
    Minä laitan syvään vatiin vettä ja purkin sinne noin 20 min. Noin kerta viikkoa riittää jos ei ole kovin kuumassa paikassa. Mukavaa alkavaa viikkoa! Ensikuussa nähdään<3

    VastaaPoista
  18. Laitoin keittiön ikkunaan jo sähkökynttelikön.Ihanaa jouluista tunnelmaa antaa.saattavat naapurit kyllä katsoa,mut ei haittaa.

    lankaköynnös on minulle uusi tuttavuus.en uskalla neuvoa sen suhteen antaa.oletko kokeillut googlettaa.

    mukavaa uutta viikkoa.

    VastaaPoista
  19. Niin luistelu on hyvä aloittaa vaikka viis vuotiaana,meillä Simon oli mulla mukana taitoluisteharkoissa jo 3-vuotiaana. Kiekkokoulussa aloitti meidän Ville viime talvena ja sitte se pääsi joukkueeseen ja on itse hirmu tyytyväinen. Pikkunenhan viisvuotias on tietty,mutta kun on varusteet päällä,niin ei satu vaikka kaatuu.

    VastaaPoista
  20. Arja, voi kiva kun kävit :) Voi on kyllä kiva nähdä livenä :) Kiitti vinkistä, oon muuten aina suoraan purkkiin kastellut tuon..täytyypä koittaa!

    JaanaElina, antaa naapurien katsoa :D Mukavasti tuovat valoa :)

    Kristiina, juu kyllä meidän pikkunen oli ihan innoissaan!

    VastaaPoista
  21. Täälläkin yksi jouluihminen! <3
    Kukkien hoidosta ei ole mitään käsitystä,ei jostain syystä menesty meillä!:D

    VastaaPoista
  22. Jaahas, bloggeri temppuilee jälleen..

    Ihana tuo tildaenkeli!

    Itsellänikin on tuo lankaköynnös, mutta huomaan, että se alkaa väkisinkin rapisemaan keskeltä:( Tekeeköhän pimenevät illat tehtävänsä?

    Jouluinen, ihana olo tulee väkisinkin, kun aaamut ovat pimeitä ja kuulee kauniita ja rauhallisia lauluja radiosta:)Itsellä kuitenkin jää jouvalmistelut aikas myöhäiseen ajankohtaan, en halua liian aikaisin touhuta niitä vaan nauttia kustakin vuodenajasta rauhassa:)

    Oikein mukavaa viikon jatkoa!!:)

    VastaaPoista
  23. Maija, joulu on ihanaa aikaa kaikkine valmisteluineen <3 Tiiätkö mullakin tahtoo kaikki kukkaset kuolla..missä vika :D

    Marge, kiva kun kävit! Niin vaikuttaisikohan nuot pimenevät illat..hmm..Ajattelin koittaa tuota Arjan vinkkiä mikä on tuossa ylempänä. Mukavaa viikkoa myöskin!

    VastaaPoista