5. lokakuuta 2011

Arvonnan voittaja, rautalankaa ja luonnonmatskuja

Eilen suoritetun arvonnan voittaja on selvillä! Mielettömän hieno määrä (180) otti osaa arvontaan kiitos kaikille :) On tosi ihana huomata, että uusia lukijoita on löytänyt tiensä tänne. Toivotaan, että uudet ja tietty vanhat vakkarit tykkäätte jatkossakin käydä "meillä" ja aina on tosi mukava kuulla teistäkin pienen viestin muodossa.

Ja arpaonni suosi tällä kertaa Jonnaa kommentilla:
"Yhdellä arvalla mukana. :) Eka kertaa minäkin olen vierailulla.. Olen tässä parin viikon ajan joutunut pysyttelemään sängyssä ja onneksi löytyy näitä ihania (minulle uusia) blogeja, joita selaillessa aika ei käy pitkäksi..;D "

Oikein paljon onnea Jonnalle! Laitahan sähköpostiin yht.tietoja niin laitellaan pakettia tulemaan!

Eilettäin käytiin lähimetsässä keräämässä sammalta ja sattumalta huomasin sammalen seassa kasvavan tälläistä kaunista lankaköynnöksen? näköistä köynnöskasvia. Mahtaako joku tunnistaa mitä tämä on? Sitä kasvoi melko paljon kivien päällä sammalen seassa. Enpä ole ennen nähnyt. Siittäpä syntyi idea väännellä muutamat rautalankasydämet ja kiepsutella köynnöstä niiden ympärille koristukseksi.


Innostuin myös koristelemaan tulitikkujen kaveriksi muutaman kruunukynttilä pakkauksen. Koneella kirjottelin tekstiä paperille, tulostin, sivelin kahvilla ja rypistelin paperin jolloin saa vanhan paperin vaikutelmaa. Sitten vintagekuva sekä niinistä rusetti.


Nyt nauttimaan auringosta pihamalle. Mukavaa viikon jatkoa!

15 kommenttia:

  1. Ihania kättentöitä. Täytyy taas napata idea korvan taakse =)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle :)

    Kivat koristeet kruunukynttilöille, itsekin käytän paljon kahvi-rypistys- tekniikkaa :)

    mä en tiedä mitä horsmaa tuo on mutta pakko mennä metsästä etsimään! :D

    VastaaPoista
  3. Täältäki onnittelut voittajalle :)

    Täältäki saa aina ihania ideoita, joita sitte totteuttaa ommaan makkuun sopivaksi :) Kiitos niistä :)

    VastaaPoista
  4. Kasvi on todennäköisesti vanamo. Se kiemurtelee pitkin maata ja kesällä siinä on pienet ja hennot vaaleanpunaiset kellokukat. Kaunis kasvi! :) ja kauniit on nuo sydämetkin!

    VastaaPoista
  5. Jep vanamohan se, ihana kasvi kaiken kaikkiaan, käyppäs kesällä etsimässä sen pieniä vaaleanpunaisia tuoksuvia kukkia. Kivoja juttuja olet väsäillyt :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Ja kiva jos jokunen saapi ideoita. Musta blogeissa on parasta just kun saa uusia ideoita ja mukava jos niitä voi myös jakaa. Hei mahtavaa kun löytyi tuolle kasville nimi! Pitää melkein lähtä etsiskeleen lisää :) Ja kesällä ehottomasti noita kauniita kukkaisa myös.

    VastaaPoista
  7. Voi ihana vanamo...Siitä tullee aina mieleen satu Annalinnean hiukset. Riidenliekostakin tullee nättejä kransseja :)

    VastaaPoista
  8. Oih, ihanat nuo sydänkranssit! Tykkään tosi paljon! Mistähän metsästä tuota vanamoa löytäis, tommosia pitäis melkeenpä nimittäin saada! :)
    Kauniita juttuja muutenkin olet taas tehnyt.

    -Heini-

    VastaaPoista
  9. Vanamoa se on. Minä olen tehnyt siitä paljon kransseja.Kaikki minun blogin vihreät kranssit on siitä tehty. Kun sitä irrottaa varoen maasta..saattaa saada tosi pitkiä pätkiä. Ne jotka eivät ole ennen poimineet, niin kannattaa katsoa tarkasti maahan, se ei löydy niin helposti. Vanamo kasvaa siellä missä on vanhoja kuusia:-))
    Minulla on aina vuoden samat kranssit, mutta niihin ei kannata kovin koskea, koska silloin ne varisee.

    Ihania askarteluja!

    Yöterkuin Arja

    VastaaPoista
  10. Onnittelut voittajalle! :)

    Oletpa taas näperrellyt ihania juttuja. Jo hieman joulun tuntuakin ilmassa :) Tosi suloiset nuo sydämet <3 Itsekkin olen joskus huomannut tuota samaista lankaköynnöstä luonnossa.

    Iloista loppuviikkoa, ja vointeja masun kanssa :)

    VastaaPoista
  11. Vanamoahan se on, ja se on aivan ihanaa..sitä kiemurtelee sammalen seassa jossain paikoin ihan runsaasti, keväällä se kukkii vaaleanpunertavin, vaatimattomin kukin....ihana kasvi.

    Kaunista on sulla täällä, voi että.

    VastaaPoista
  12. Hei Nonnukka! Ajattelin jättää minäkin merkkini sivullesi, sillä useamman kerran viikossa käyn tarkastamassa mitä kaunista olet jälleen keksinyt. Ja kiitos muuten myös ideoista. :) Mutta kaunista ja ihanaa näpertelet. Itselläni hyvin paljon samanlainen maku, joten oikein omia silmiä hivelee kuvasi :)
    Terveisin: Iida

    VastaaPoista
  13. Siis ei voi olla totta!! Tää mun arpaonni on oikeesti ihan käsittämätöntä..muutaman kuukauden aikana on onni suosinut useamman kerran! =) Laitan heti sähköpostilla yhteystietoja.
    Todella kauniita koristeita olet tehnyt vanamosta.. Kävisiköhän mies tuota minulle etsimässä, niin pääsisi itsekin näpertämään jotain..:)

    VastaaPoista
  14. Ihanat kuvat ja ihana näpertelyidea!!<3
    Löysin tuota samaa köynnöstä ja tuolla se on ootellu pussissa joa useamman päivän inspistä!:D

    Blogeissa on kyllä ihan parasta kun saa uusia ideoita ja jos joku saa omastakin blogista jotain!:)

    Ihanaa viikonloppua! <3 Voi hyvin!:)

    VastaaPoista
  15. Kiitoksia viesteistä, jokaisen niistä ilolla luen :)

    Lumivalkeaa, kiva kun jätit merkkiä käynnistäsi ja kiitos <3

    Jonnalle rutkasti vielä onnea :) Joskus se onni potkii!

    VastaaPoista