8. toukokuuta 2012

Samoja nurkkia..

Heippa Hei!

Juu heti otsikkoon todeten jälleen kerran kuvailin samoja nurkkia ;) Mieskin aina nauraa näille olkkarikuville, että jaa taas oot ottanu samanlaisia kuvia mitä yleensä :D

Jokin aika sitten vaihtelin olkkariin keveät valerullikset sivuverhojen tilalle. Ja kyllä näyttää muka taas niin paljaalta vaikka ihanasti valo kyllä tulvii sisään. Tuo ovien yläpuolinen ikkuna on aina se pähkäilyn paikka, että pitäskö siinnäkin olla valerullis? En tähän mennessä oo vielä laittanut. Kerran jo ajattelin ommella mutta sama kangas mitä noiden isojen ikkunoiden verhoissa on niin ei riittänyt joten se jäi. Ripaus vaaleanpunaista näkyy myös meidän kesäisessä olkkarissa tekstiilissä.



 

 

ISO kiitos teille ihanille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille ja tsempityksistä! Ootte ihania!

Suklaakaakun tuoksu alkaa tulvia uunista. Meillä juhlitaan viikonloppuna pikkuherra 4v joten leipomahommat.

Mukavaa tiistaita!

26 kommenttia:

  1. Nam. Suklaa kuulostaa oikein makoisalta :) En kyllä osais itekään päättää mitä tekisin ovi-ikkunan kanssa...muuten on kyllä kovin kotoisaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana blogi siul..liityin lukijaksikin ,) Käy vastavierailulla http://bikkenpilttuu.blogspot.com/

      Poista
    2. Kiitti kiitti Bikke ja lämpimästi tervetuloa <3 Mäpäs tulen iakkoin kurkkimuksille :)

      Poista
  2. Mullakin tuntuu aina olevan samat nurkat kuvissa. Meillä ei edes vaihdu tekstiilit ;-). Mutta teidän kotia on aina kiva katsella, niin kaunista.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea 4-vuotiaalle. <3 Meilläkin Samuel täyttää ensi viikolla. :)

    Minusta oven päälle ei kannata laittaa mitään, on tosi kaunis noin. :)

    Niin ja onnea uudesta työtä, osaan jo kuvitella miten hyvin sovit siihen työhön. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos päivänsankarinki puolesta <3 Onnea teidän Samuelille myös. Miten tuo aika meneekään.. Ja voi kiitos sanoistasi! Mielelläni muuten tulen sulle ja sun ystäville myös esittelemään ihkuja vaatteita :) Jos innostut niin laitahan mailia. Olii mukava mutuenkin nähdä :)

      Poista
    2. Kiitos. <3 Olen itse nyt pitänyt kutsuja, joten toivotaan että joku muu pitäisi välillä. ;) Kiva olisi tosiaan muutenkin nähdä. <3

      Poista
  4. Kyllä noin kauniita nurkkia jaksaa katsella useammankin kerran! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Heli <3 Itestä taas tuntuu kun täällä päivät pyörii, että mikään ei näytä miltään :D

      Poista
  5. Ihania kuvia...jälleen kerran, kaunista on! Monia kivoja yksityiskohtia!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana tuo tilkkupeite!!!!!! Aurinkoista loppuviikkoa!!!

    VastaaPoista
  7. Mikäs näitä kuvia esitellessä. Niin nättiä :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana olkkari! Kyllähän tuollaista kelpaa kuvailla :) Miltäs kuulostais pitkät, läpikuultavat verhot tuohon pariovien molemmin puolin?? Hyvä noinkin.

    VastaaPoista
  9. Miksipä noita kauniita nurkkia ei kuvailis aina vain uudelleen eli ei minua kyllästytä ainakaan :). Ja siis teillä on aivan ihana olkkari <3..Ja suklaakakkua naminam:)

    VastaaPoista
  10. Meilläkin mies nauraa tai hymyilee sillai vienosti, kun olen kotona kamera kädessä ja kun tilat ainakaan meillä ei ole isot, niin pakkohan se on niitä samoja nurkkia kuvata...minä en koskaan kyllästy katselemaan uusia kuvia..vaikka ne olisivat ihan samasta huoneesta, sillä just sehän täällä on idea, että nähdään koti eri asuissa ja vaikkei muuta kuin verhojen, huonekalujen siirto, matto,tms...olisi tullut uutta, niin kivaahan se on katsella.... ja voi pongata joitain ideoita itselleen..esim minua kiinnostaa kovastikkin miten esim, toiset sisustaa käytävämallisen eteisen, jossa joka puolella on ovia, kuten meillä ja pieni pätkä seinää...siinä sitä on haastetta ainakin minulla, kun se on niin tylsä kuin olla ja voi...olenkin miettinyt että matoilla ja lampuilla ehkä voi luoda sinne jonkinlaista tunnelmaa ja pistää sille ainoalle seinänpätkälle peilin, jonka sitten yrittää saada sellaiseksi että se kerää katseet edes vähäsen ja peilin alle pieni penkki siinä se sitten onkin..välillä vaikeaa tämä sisustelu..
    Hups jäinkin tälleen taas höpiseen tänne :)

    VastaaPoista
  11. Aivan valloittavan herttainen olohuone! <3 Rakastan katsella näitä ihania hempeitä kuvia :) Toivon kovin että se sun haave omasta putiikista vielä toteutuu, oot niin sen tyyppinen ihminen että tykkäisit kovin ja luomuksesi menisi kaupaksi :)
    On tuo oven kohta kyllä vähän paljas... Mutta kukapa sen huomaa!

    VastaaPoista
  12. Kauniilta näyttää :)!
    Ja onnittelut uusiin työkuvioihin !!! Aivan mahtava juttu. Sulla on syksyllä jänskät paikat :).

    VastaaPoista
  13. Kyllä näitä ihania kuvia jaksaa katsella uudelleen ja uudelleenkin!:) kaunista on! Ja sitähän se bloggailu on, samoja nurkkia!:)
    Kivaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  14. Ei hatittaa vaikka onkin samoja nurkkia -kauniita ovat kuitenkin.

    Oneea etkäteen 4 v:lle:)

    Blogissani on muuten sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  15. Kiitos ihanat <3 Kauhee kun on tupsetta riittänyt ettei ole ennättänyt kirjottelemaan :)

    VastaaPoista
  16. Kaunista. Nyt kulkeuduin sivuillesi ensimmäistä kertaa ja olen ihan innoissani. Kyllä sellaisista asioista jotka on huolellisesti mietitty voi katsoa kuvia useammankin kerran :)

    VastaaPoista
  17. Kyllä kelpaa Nonnukkaiseni näitä kuvia katsella uudelleen, ja uudelleen <3 Niin on nättiä! Mun mielestä noi valerullikset on tosi ihgulaiset, eikä oven yläosa näytä mitenkään hassulta noinkaan! Ja voih, kuinka kaunis tilkkutäkkikin siellä taas!

    Tsemppejä synttärihärdelliin, ja paljon onneloita pikkupojalle! :)

    VastaaPoista
  18. Kauniilta näyttää teidät nurkat!
    Minustakin kyllä välillä tuntuu, et aina on mun kuvissa ja jutuissa samat nurkat...

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
  19. Itsekin olen monesti pähkäillyt meillä tuon samanlaisen terassinovi-ikkunan kans, että laittaako siihen verhoja vai ei. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen että en laita, koska en halua peittää sitä ikkunaa kokonaan.

    VastaaPoista