12. kesäkuuta 2012

Kesäiltana.. ja paljon tulppaaneja!



Mä sitte rakastan kesäiltoja! Viime viikonloppuna tein extempore ekan ja hyvin nopean mansikkakaakun. Vähän niinkuin mitallikaakku hippokisojen menestyksen johdosta ;) Kaakulle kutsuttiin myös meidän ihanat naapurit kera muksujen. Ja niin se kaakku sitten hyvin hupeni vimppaa murua myöden. Tälläset extemporejutut on kyllä ihan parhaita kesäilloissa.

 Meidän pienet omppupuut on täydessä kukassa. Ai kuinka ne ovatkaan kauniit! Mut kuinka kauniita ne isot ja vanhat omenapuut ovatkaan nyt. Haaveissa taas ihana vanha pieni talo jonka pihassa isot omppupuut ja vanhan ajan tunnelma.. kesäpaikaksi sellainen olisi aivan ihana! Jospa joskus vielä sellainen saataisiin :)
 

  Pihamaan tulppaaneista on pakko vielä laittaa koostetta. Syksyllä istutetut sipulit toivat paljon iloa silmälle! 


Hailakan vaaleanpunaista, enemmän vaaleanpunaista, aavistus kevyen vihreää ja valkoista väriä nuo ihanuudet tuovat.. osa ihanuuksista on kyllä jo kukkinut.


Kukkien loisteessa toivotan ihanaa illan jatkoa! 

Ja mukava huomata, että arvonta on saanut osaallistujia :) Ja vielä ehtii hyvin! Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille! 

27 kommenttia:

  1. Tosi kaunista! Tuo huvimaja (tai miksi sitä kutsutte) on niin unelma <3

    VastaaPoista
  2. Voih, mikä tunnelma <3 Kesäillat on kyllä parhautta! Ja ihanathan nuo pikkuisetkin omenapuut ovat. Piankos nekin siitä kasvavat :) Vaan niinhän minäkin siitä vanhasta talosta ja puutarhasta unelmoin <3

    Aurinkoista viikkoa! :)

    VastaaPoista
  3. Extempore juhlat ovat parhaita, niistä kun on poissa turha nipottaminen ja tärkeily. Itse teen usein samoin että lyhyellä varoitusajalla kutsun naapureita kahville tai iltapalalle.
    Ihanaa kukkaloistoa pihallasi. Pitääpä itsellekin istutella lisää sipulikukkia syksyn tullen :)
    Nyt aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Juu syksyn tullen sitten istuttelemaan sipuleita niin keväällä tuovat iloa kovasti :)

      Poista
  4. Ihana tunnelma ja kaunei kukei ♥♥♥

    VastaaPoista
  5. Ihanan kesäisiä kuvia. Tuo mansikkakakku näyttää niin herkulta ja on ehdottomasti kesän ykkönen! Kauniilta näyttää myös omenapuu... pitäisköhän itsekin istuttaa sellainen?! Nautinnollisia kesäiltoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ehottomasti istutaan omppupuu :) Mansikkakakku on kyl kesän ykkösherkku :)

      Poista
  6. Aivan ihania nuo hempeät tulppaanit. Teidän pihapiirinne on myös satumaisen kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna <3 Aika vaatimaton piha meillä on :) Ehkä ainut ihanuus on tuo kesähuone :)

      Poista
  7. Ihanat kukkaset! Mä olen kans ihastellut tulppaanien kukkimista ja päättänyt, et syksyllä taas laittelen niitä lisää.
    Kesäillat on kyllä ihania. Tosin nyt kun hyttyset ovat taas kuvioissa, meinaa ne välillä vähän tuskastuttaa...

    Kivaa viikon jatkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niin tympeitä kyllä nuo öttiset :/ Joo ehottomasti pitää meidän myös laittaa lisää sipuleita syksyllä ei niitä varmaan liikaa voi olla :) Ihanaa iltaa!

      Poista
  8. HEi,
    sinulla on kaunis ja mielenkiintoinen blogi!! Kiitos siitä, että me sisusteluun ja näpräilyyn hurahtaneet saamme nautiskella näin mahtavista tunnelmakuvista :)
    Minulle tämä blogimaailma on vielä uutta ja kysyisin miten voi kirjautua lukijaksi? Pitääkö tehdä oma blogi tms? kyselee Eira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Eira :) Ja kiitos sanoistasi <3 Näpertely on kyllä ihanaa puuhaa! Joo eli, että voit kirjautua blogeihin lukijaksi niin sinulla tulee olla google-tili joka on helppo luoda jos ei vielä löydy. Auttoko asiaa? :)

      Poista
  9. Aivan ihastuttava tuo kesähuone ja siinä omenapuun kukat, kaunista !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Omenapuut on juuri nyt kauneimmillaan!

      Poista
  10. Kesäillat, etenkin alkukesän valoisat illat ovat aivan ihania. Tosin tällä hetkellä itikoita on enemmän kuin laki sallii... Minä myös nautin alkukesän illoista puuhasteluineen, ei malttaisi sisälle tulla! Tuo teidän huvimaja on oikea namu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sanoppa muuta.. ihan järkysti on kyllä hyttysiä ja mäkäräisiä :/

      Poista
  11. Kaunista ! Mä niin tykkään tosta teidän kesähuoneesta, se on niin IHANA ! Mies lupasi jo viime kesänä että tehdään kesä/kasvihuone, olenkin nyt kerännyt materiaalia(kierrätys) eli varmaan tänä kesänä päästään ainakin alkuun :)Aurinkoista päivää sinulle ♥

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi blogissani :) Voi, miten ihanalta pihanne näyttääkään ja tuo kesähuone - voi ihanuus! Suloisia kuvia ♥

    VastaaPoista
  13. Voi tuo teidän kesähuone on niin upea! Meilläkin oli pakko tehdä kasvihuoneesta kesähuone, nyt on paljon enempi käyttöä. :)
    Aurinkoista viikonloppua!

    Riikka

    VastaaPoista
  14. Oioioi, oikein silmä lepää, kun on niin suloisen kaunista kaikki! Kesän eka mansikkakakku on ihan parasta!!

    VastaaPoista