28. joulukuuta 2012

Vielä kerran..

.. kurkistellaan vähän meidän jouluun. Vaikka osa on varmasti nyt jo ihan täynnä joulua niin silti :) Uuden vuoden jälkeen saa kaikki jouluinen hipsia taas takaisin laatikoihin odottamaan ensi joulua. Vielä hetki nautitaan jouluisista tunnelmista. Yleensä tässä vaiheessa mulla on jo kiire laittaa kaikki joulunen pois mutta nyt kun ulkona on niin kaunista kera lumisen maan näyttää myös jouluvalot ikkunoissa äärettömän kauniilta! 

Tänä vuonna pääsin pitkästä aikaa kuusen hakuun miekkosen, esikoisen ja papan kanssa. Tähtäimessä oli löytää täydellinen, tuuhea kuusi ja sellainen löytyikin :) 



Naapurit. ystävät sekä kerhontädit saivat tänäkin jouluna jotain pientä ja omatekoista. Sinappia, joululimppua, konvehteja sekä saippuaa. Ja näihin omatekoisiin pikkulahjoihin tehtiin myös asiaan kuuluvat tarrat :) Valkosuklaakonvehteja kokeilin tehdä ekaa kertaa tällä Kikken ohjeella joka löytyy täältä. Kiitos ohjeesta :) Namskis! Ja niin makoisia muuten ovat, että yksi riittää hyvin viemään makean himon!



Jouluna nautittiin perheen ja suvun kanssa yhdessä olosta, syötiin ja nautittiin. Entistä enemmän joulunpyhät mukavan rennoilta kun aatto on melkosta hässäkkää vaikka ihana päivä sekin. On hölläilty ja leikitty uusilla leluilla. Pukki muisti mua myös melkoisella kirjapinolla sekä lämpöisillä sukkasilla. Niin ja saatiinhan me miekkosen kanssa vähän kaksinkeskeistä reissua varten säästettävää. Ihanasti ajateltu sillä se yhteinen aika on niin tärkeää aika-ajoin :) Mites siellä olikos pukin pussit pullollaan? :D


Mahtui jouluun myös suru-uutinen. Aattoiltana saatiin suruviesti. Äidin täti oli nukkunut pois ja lähtenyt enkelten matkaan. Hän oli meille erityisen tärkeä ihminen lapsuudessa, kuin toinen mummi niin herttainen ja kultainen <3  Ja parempi hänen on nyt pitkän sairauden jälkeen kurkkia meitä pilven reunalta. Kaikki kauniit muistot onneksi säilyy.

 Toivottelen teille mitä kauneimpia tämän vuoden viimeisiä päiviä!

20 kommenttia:

  1. Hei, Löysin blogistasi paljon kaikkea ihanaa, tulen toistekin :) Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi toivottelee, Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiits Laura, tervetuloa <3 Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ruokalahjat ovat aina tosi mieluisia - eivät jää turhaksi tavarakuormaksi huusholliin ja tulee muutenkin hyvä tunne omatekoisesta lahjasta.

    VastaaPoista
  3. Täyteläinen joulu teillä. Kuusi on hieno ja lahjat, niin annetut kuin saadut ovat upeita. Hanni/Polkadot

    VastaaPoista
  4. Ihania joulukuvia, näitä oli mukava vielä katsella.
    Kuusenne on kyllä mainion mallinen!

    VastaaPoista
  5. Kauniita jouluisia kuvia ja upea kuusi! Harmillinen suruviesti, -jaksamista perheellesi ja kaikesta huolimatta mukavaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja tunnelmia! Hei, millä ohjelmalla teet nuo tarrat? Olen monta kertaa yrittänyt tehdä tuon tyylisiä mutta meikäläisen ohjelmilla on tuskaista vääntämistä... Todella hienot ja uniikit! Ihanaista loppuvuotta sinne!

    VastaaPoista
  7. Kaunis joulu teillä ja mielettömän upean kuusen olette löytäneet.
    Nyt sitä vaan odotellaan uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania joulun tunnelmakuvia! Onnellisia päiviä sinne :)

    VastaaPoista
  9. Kauniita tunnelmia ja valokuvia! <3 Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  10. Ihana joulukoti. Kauniit nuo tarrat purkkien kyljessä, haluaisin myös oppia, kuinka niitä tehdään, koska teen aina sinappia lahjaksi jouluna. Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  11. Ihanat joulukuvat! Ja tosi ihania nuo teidän itse tekemät lahjat!
    Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!
    -k-

    VastaaPoista
  12. Kyllä näitä jouluisia kuvia on vieläkin kiva katsella! Voi kuinka ihanat viemiset oot tehnyt päiväkotiin ja nuo tarrat on ihan huippuihanat <3
    Osanotto suruunne.

    VastaaPoista
  13. Tuo kuusi on kyllä niiiiiiiiiin ihana <3

    VastaaPoista
  14. No kerrassaan upia pyramiidikuusi...Ja nuo uuvenmakuset joulusinapit aina niin kiinnostavia :)

    VastaaPoista
  15. Kauniita kuvia ja ihania joulupurkkeja!! Laitoin omaan blogiini sinulle jotain, käväise katsomassa jos kerkeät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Sari <3 Olen tuhottoman huono noiden jatkamisessa mutta yritän :)

      Poista
  16. Kiitos te ihanat <3 Mä voin laitella tarraohjetta uuden vuoden alussa teille :)

    VastaaPoista
  17. Ah, ihania lahjoja ja tunnelmia! :)

    VastaaPoista