18. joulukuuta 2010

Makuukammarin joulua

En olekkaan varmaan vielä postausta laitellut meidän "uudesta" makkarista mihin siirryttiin kylläkin jo syksyllä. Oon ootellut, että saadaan se hiljalleen valmiiksi. Lähinnä uus sänky ja pääty puuttuvat mutta tässä tämän hetkisiä kuvia ja pieni ripaus joulutunnelmaa.Kullanmurut lähti mun siskon luokse yökylään. Voi kuinka kivan kuuloinen päivä ja ilta siellä onkaan tulossa missä mihin myös mun toinen sisko menossa. Ja voitte vain kuvitella miten pikkuisia siellä hemmotelleen. Olen onnekas kun multa löytyy niin kultaiset sisarukset, kaikki kolme <3>

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka kivan kuulloinen vapaahetki sinulla. On ihana saada joskus rauhassa puuhailla jotain. Voih, omatapa tuollaiset siskot, kateeksi käy. Minulla vain yksi veli, joka ei ole koskaan poikia pitänyt varttia kauempaa..=)
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana vapaahetki.Kyllä niitä tarvii välillä.

  Mukavaa tunnelmaa teidän makkarissa.

  Oikein tunnelmallista iltaa.

  VastaaPoista
 3. Heippahei!
  Voin vaan kuvitella kuinka ihana vapaahetki sulla on siellä ollut, kun tekstistäkin välittyy ihanainen tunnelma:)
  Kauniille näyttää makkarikuvat, ihania tavaroita ja asetelmia! *huokaus*
  Mukavaa joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on makkarissa ja tikkat on kyllä niin ihanat. Vapaahetki on kullankallis!!

  VastaaPoista
 5. Tuollaiset vapaahetket ovat ihan luksusta ja niin ihanaa olla joskus vain hetki rauhassa ja nauttia siitä...kauniita kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
 6. Vapaapäivät on kyl niin tervetulleita väliin ja jokaisella sellaisia soisi, tekee kyllä hyvää!

  Hei tökkiikö muilla blogger? Mulla on useessa blogissa ettei kuvat näy ja sitte ettei voi kommentoida? Ja noi päivitykset näkyy väliin miten sattuu..

  VastaaPoista
 7. voih...
  viiden lapsen äitinä olen lasteni kanssa ollut 24h.vuoden jokaisena päivänä...nyt kolmen kanssa,kaksi jo aikuistunutta, osa koulussa ja osa hoidossa sen aikaa kun olen töissä..en voi kuvitella tälläisiä ihania vapaapäiviä, voih...sisaruksillani omat perheet joten lisälapsikatraseiolisiollut tervetullut..olet onnekas, ihanan joulun odotusta ja olkaa kiitollisia kaikki lukijat jos teillä on samanlaisia sisaruksia:)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapa ihanalle oma aika. On ihanaa puuhailla kotona ihan omassa rauhassa.

  Kauniita kuvia. Ja paljon kauniita asetelmia, yksityiskohtia. Kunpa meidänkin uusi makkari joskus valmistuisi....Kysyisinkin, että aukeaako nuo pariovet makkariinpäin? Olen harkinnut meidän tulevaan makkariin pariovia, mutta ainut mahdollisuus on, että ne aukeaisivat makkariinpäin.

  Mukavaa alkavaa jouluviikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, kiva kun kävit :) voi kumpa sinullekin voisi suoda joskus päivän jolloin saisit omaa aikaa. Voimia sinulle arjen pyöritykseen toivon ja ihanaa joulun odotusta!

  Kisu, kiitti ja kiva kun kävit :) Juu meillä ovet aukeaa makkariinpäin. Toimii hyvin :) Ihanaa jouluviikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 10. Kaunis makkari:-)
  Täälläkin pitäis aloittaa joululeipomukset.
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 11. Voi mitä kaikkea ihanaa tänne onkaan ilmestynyt, kun ei ole ehtinyt hetkeen poikkeamaan! Kaunis makuuhuone!

  VastaaPoista
 12. Kaunis makuuhuone! ja kadehdittavan kuuloinen vapaahetki. Sisarukset ovat kyllä kultaakin kalliimpia. Stressitöntä joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis makuuhuone!!

  HYVÄÄ JOULUA!!<3

  VastaaPoista
 14. Ihanasti taas uusia bloggauksia, kahlasin kaikki kerralla läpi ihan ahmien!!
  Teillä on niiiiiiin kaunista!!

  VastaaPoista