28. helmikuuta 2011

Kevyttä ja raikasta

Kevyt ja raikas maku sekä pirteät värit kuului meidän iltapalaan tänään. Tuoreista hedelmistä tehty hedelmäsalaatti kera puristetun appelsiinimehun sekä tuoreen leivän. Tokihan tuohon hedelmäsalaatin päälle piti vatkata hieman kermavaahtoa, minäkö herkkusuu muka ;) Että meniköhän se keveys siinnä :)


Tuntuu että postauksen aiheet on tällä hetkellä vähissä. Kotona ei oo tapahtunu sisustusrintamalla oikein mitään.. tää on tämmönen välivaihe ennenkun tulee vaihdettua kevät tekstiilit kehiin. Saman tylsän näköistä vielä. Ja tällä hetkellä vallitsee vielä iltatouhujen jälkeinen kaaos.. jospa lähtis laittaan paikat kuntoon ennen unia. Mulla tahtoo olla tapana, että paikat pitäs saaha iltaisin järjestykseen niin on mukava aamulla nousta :)


Ps. Löysin ilmoitustaululta töissä mielettömän ihanan tohveli nettiputiikin. Kannattaa kurkata jos muksuille tarvii ylisuloisia tossuja :) Meidän isompi poju urheilu friikkinä valitsi Suomi tossut ja pienempi pöllötossut. Niin söpöt! En ollut aiemmin kuullutkaan tästä putiikista.. oletteko te?

Hei huomenna vaihtuu maaliskuu, jee! Ja mun rakkaalla äiskällä on synttärit. Onnea äiskä jo etukäteen! Mukavaa viikon jatkoa!

11 kommenttia:

  1. Juu, tuolla on aivan ihania tossuja! Meillä tytölläon ollut tuolta paritkin tossut ja nyt nelivuotiaalla pojalla vaaleansiniset koiratossut kerhotossuina. Sai ne ystävältäni synttärilahjaksi. Tosi suloisia kaikki :) Kivaa viikkoa sinne, huomenna on jo kevät ;))

    VastaaPoista
  2. Tuolta en oo ostanu tossuja mutta tuollaisia meillä on pojalla kolmetkin erilaiset!Ihania kyllä ovat! <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia taas sinulla. Nuita pilkullisia gg:n astioita pitäisi itsellenikin hommata.

    VastaaPoista
  4. Ihana iltapala. Ei keveys kermavaahdon myötä ole mennyt,sen verran pitää makeutta olla.
    Ihanaa alkanutta maaliskuuta sinulle.

    VastaaPoista
  5. En ole kuullutkaan paikasta. Hedelmäsalaatti on tosi hyvää ja raikasta, nam! MEijänkin mammalla on synet mut vasta loppukuusta. :) Niin ja oikein ihanaa maaliskuun alkua, kevät on taas lähmpänä.

    VastaaPoista
  6. Ihanat herkkukuvat! ( Mun annoksessa ei olis kermavaahdon seasta näkyny edes noita hedelmäpaloja ;)

    Meidän tytöt ovat myös joskus saaneet lahjaksi noita tohveleita. Ne on kyllä tosi ihania ja kestäviä!

    Suloista Sunnuntaita!

    VastaaPoista
  7. Täälläkin kärsitään hieman aihepulasta...Tai jotenkin tulee aina mietittyä hirmu pitkään, että mistä sitä oikein kirjoittaisi. Mutta ehkä tämä tästä kunhan kevät tulee ja pääsee taas pihatöihin. Saa lisää aiheita ja energiaa tähän bloggailuun. Mukavaa maaliskuun alkua!:)

    VastaaPoista
  8. Meillä on pojilla noita tossuja (yllättäen traktori- ja kaivuri- aiheiset;) ja ovat kyllä hyviä kestäviä! JA sieviä <3

    -Heidi R.-

    VastaaPoista
  9. Voi miten tullee tuosta appelsiinimehupullosta mieleen viimme kesän Kreikan reissu ! Siellä yhessä pysähyspaikassa nuori poika hikihatussa väänsi, ja käsipelillä, mehua pulloihin myytäväksi:)

    VastaaPoista
  10. Oi, hedelmäsalaatti on mun lempparia. Ja niin herkkullista ja erilaista siitä saa kun hieman vaihtelee hedelmiä.Ihan tuo tossukauppakin, oon innokas ja ahkera tossujen pitäjä:)

    VastaaPoista
  11. Ihana herkku iltapalaksi...Mulla olis voinu käydä jopa niin, et annos olis ollut kermavaahtoa hedelmillä...
    Eiköhän ne jutut lisäänny kevään edetessä...

    Mukavaa alkanutta ja aurinkoista maaliskuuta!
    -kisu-

    VastaaPoista