2. maaliskuuta 2011

Mikä ihana kevät.. ja vapaailta

Tänään on ollut mielettömän kaunis päivä! Töissä ikkunasta ihastelin auringonpaistetta, olispa ollut mahtava ulkoilusää! Nyt kevät on vihdoin täällä! Kevät saa kyllä sisustelut valloilleen. Vaikka ulkona on jo kauniin keväistä ja lumet alkaa sulaa niin meillä on sisällä vielä kovin talvista. Väliin tulee kynttilöitäkin vielä polteltua. Tästä hiljalleen alan vaihtamaan verhoja sekä tekstiilejä. Monenlaisia ompeluidiksiä on mielessä..kun vain aikaa saisi jostakin enemmän :)


Muksut menivät tänään mummulaan yökylään. Me käytettiin miehen kanssa vapaailta hyödyksi ja käytiin lemppari ravintolassa syömässä. Kirjastosta hain myös lisä inspistä kirjoista..


Kovasti alkaa mielessä olla kevät ja pihan laitto. Mukavaa puuhaa! Tälle kesällä olis haaveissa vanhoista talon ikkunoista tehty kesähuone.. Olen tämän kuvan kauan aikaa sitten netistä löytänyt ja jotain tämän tyylistä tahtoisin..
(harmittaa vietävästi kun en nyt linkkiä pysty laittaa mistä tämän kuvan olen napannut talteen) Ehkä alaosaan enemmän panelia laittaisin..ja pariovet olis kivat. Ikkunat odottelevat jo miehen mummulassa.


Lisäksi istutuspöytä olisi mukava. Tämä kuva on kirjasta Nikkaroi pihapiiriin

Nyt tämä mamma aikoo viettää illan rennosti viltin alla löhöillen ja lueskellen.

Rentoa iltaa itse kullekkin ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille :)

Ps. Pianhan lukijoita on täynnä jo 150.. kun täyttyy niin lupaan, että arvotaan!

22 kommenttia:

  1. Ihania suunnitelmia!
    Säät on kyllä nyt ihanat ja harmittaa kun pitää päivät olla töissä =(
    Meillä kans odotellaan kevättä ja kesää. Meillä rakennus projektit ovat aina mökillä ja mieheni ja siskoni mies niitä tekee, me siskonikanssa mahdollisuuksien mukaan autellaan,kuten maalaamisessa ym ns kevyemmissä hommissa.
    Nyt ollaan suunniteltu kasvimaata , jota ei ole muutamaan vuoteen ollutkaan, saas nähd mikä myllerrys siitä alkaa.
    Mukavaa kevättä!
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kesähuone =). Kaipailisin kuvia teidän keittiöstä, olisko mitenkään mahdollista.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  3. -päivi- voi olispa ihana kun olis mökki missä puuhailla. Sellainen haave on myös, että joskus olis ihana saada oma kesäpaikka :) Voi kasvimaa olis myös kiva. Mukavia kevät päiviä!

    Tuija, Pitääpä laitella keittiökuvia vaikka seuraavaksi :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihana tuo kesähuone, voi kun olis tuollaiselle paikka, kyllä siellä kelpaisi kesäänsä viettää! Ja kiva on kyllä tuo istutuspöytäkin, tekisköhän isäntä tuollaisen jos tilaisin....

    VastaaPoista
  5. Meillä ois myynnissä tosi kivat vanhat pariovet, jos haluatte käydä katsomassa niin ilmoittele. :)

    VastaaPoista
  6. Ihania suunnitelmia <3!!! Kesähuone näyttää kauniilta ja houkuttelevalta ...
    mukavia suunnitteluhetkiä sinulle :)!

    VastaaPoista
  7. Mäkin haaveilen tuon tapaisesta kesähuoneesta!
    Kyllä tuo auringonpaiste saa haaveet lentämään...

    VastaaPoista
  8. Somasti totteutettu kesähuone ! Ja istutuspöytä ois kyllä erkonomisesti mainio olla olemassa:)

    VastaaPoista
  9. Ihania inspiskuvia!

    Istutuspöytä on kyllä kätevä, ni ei tarvii kyykkiä selkä vääränä. Mies viime syksynä lupas rakentaa mulle ylijääneistä rakennustarvikkeista tuommosen pöydän ja nyt kesällä saa lupauksen toteuttaa ;) Olen kans kerännyt vanhoja ikkunoita ja hyödynnän ne sitten tulevaan leikkimökkiin :)

    Mukavaa maaliskuun alkua!

    VastaaPoista
  10. Tuollainen kesähuone olisi kyllä tosi mukava! :)

    VastaaPoista
  11. Ihania inspiskuvia! Meidän naapurit (vinosti vastapäätä) rakensi viime kesänä vanhoista ikkunoista aivan ihanan kesähuoneen. Käy joskus käveleen ohi jos et oo vielä huomannut sitä ihastella :)

    VastaaPoista
  12. Voi että...onpas ihania suunnitelmia teillä kesälle <3 Istutuspöydästä minäkin haaveilen :)

    Täälläkin on kaunista auringon paistetta ihasteltu ikkunan takaa. Harmi että mun viimenen lomapäivä menikin täällä sisällä pikkuisen sairastuttua, kun oltiin ajateltu lähteä retkeilemään. Mutta eiköhän näitä kauniita kevätpäiviä vielä tule jatkossakin :)

    Mukavaa iltaa teille <3

    VastaaPoista
  13. Olipas teillä kiva ilta:-)
    Upea istutuspöytä ja kesähuone!!
    Minä olen jo laittanut kesää...köyhänhopea/hopea on väistynyt lasitavaran tieltä kaappiin odottamaan ens syksyä.

    Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle Nonnukka<3<3

    VastaaPoista
  14. On kyllä niin ihanaa kun kevät alkaa pikkuhiljaa hiipiä ulos, vettä tiputtavat räystäät ja auringon lämpö :) Puutarhajuttuja rupeaa puskemaan mieleen väkisinkin!
    Ihania kuvia ja teillä on kyllä niin kaunista kotona!

    Hyvää torstaitapäivää!

    VastaaPoista
  15. Samoilla fiiliksillä mennään täällä. Verhoja vaihdeltu ja pihan unelmointiin mennyt hetkiä jos toisia. Mäkin haaveilen vanhoista ikkunoista tehdystä kasvihuoneesta...
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  16. Aikas ihana tuo kesähuone. Meillekin tuollaiselle olisi pihalla juuri sopiva paikka. Enkä minäkään hirveästi vastustelisi, jos joku minulle rakentaisi tuollaisen istutuspöydän.;)

    Kyllä sitä vaan alkaa kovasti odottamaan kesää ja vielä ennen kaikkea sitä lomaa, nimittäin ensimmäinen täysi, palkallinen loma edessä. Wuhuu!

    Mukavaa loppuviikkoa!:)

    VastaaPoista
  17. Kahden keskeinen ilta kuulostaa ihanalta! Mukavaa kun on mummila johon lapset aina välillä pääsevät. Lomaa ja vaihtelua sekä vanhemmille että lapsille :)

    Tuo kuva kesähuoneesta on aivan ihana! Jonkinlainen ihana, romanttinen kesähuone meidänkin pihaan sopisi ;)

    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  18. Tuo kesähuone ja istutuspöytä ovat kyllä minunkin makuuni!:) Itsekkin haaveilen isommasta ikkunoista tehdystä viher/oleskeluhuoneesta,nyt on pieni valmiskasvihuone.

    VastaaPoista
  19. Ihania suunnitelmia sinulla, täälläkin kevät saa aikaan mielettömiä ideoita ja inspis sen kun kasvaa olisipa 4kättä toteuttamaan nämä munkin ideat, mutta olen aina vihkoon kirjottanut ideat jotka pysy tallessa etten unohda niitä..tosin aina tulee uusia juttuja joita yritä ruuanlaiton, leipomusten ja sivouksien parissa toteuttaa.. ja välillä kun olisi aikaa niin iskeekin halutomuus tehdä yhtään mitään..tai sit kun jotain aloittaa niin ei maltakkaan lopettaa...
    Tuo vanhoista ikkunoista idea on todella ihana ja pariovet on kyllä kivat..ja tokihan istutus pöytää tarvitaan..saisinkohan minäkin tälle keväälle istutuspöydän helpottaisi ainaista polvien päällä ja huonossa asennossa laittaa kesä kukkia potteihin ja laatikoihin..ja varmasti tulisi laitettua enemmänkin niitä istutuksia kun olisi kunnolliset välineet ja se pöytä, hmmmm nyt olisikin miehelleni asiaa..
    Oikein ihanaa ja idearikasta viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
  20. Kiitos kaikille <3

    Jaana, voi kiinnostas kovin. Katotaanpa kun saadaan suunnitelmia valmiiksi :)

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania nikkarointisuunnitelmia!! Mukavaa laskiaissunnuntaita!!

    VastaaPoista