7. lokakuuta 2011

Kehto

Kesällä taisin jo postailla kehdosta joka oli tarkoitus kunnostaa vauvalle. Valkoisen maalin sai päälleen. Mummini vanha tuo aarre siis on, mukava kun tuo aarre on säästynyt. Nyt tuo sievä ja vanha kehto on ollut jonkusen viikon pedattuna pienelle. Kehto sai paikkansa olkkarista jossa voi sitten pientä keinutella. Pussilakanan peittoon ompelin ja tyynyliina löytyi Halppiksesta. Tämmöinen siitä sitten tuli.


Pinnasänky on myös pedattuna ja odottaa pientä tuhisiaa. Enään vajaa 2vk laskettuun aikaan. Kyllä mieli alkaa jo jokaisella olla malttamaton, että näkee pikkuisen. Monenlaiset ajatukset mielessä ja mielikuvat miltä pieni näyttää. Pojat odottaa innolla myös ja samaten mies jota taitaa vähän jänskättää kun unissaankin jo kyselee viikkotilannetta ;) Pinniksen ympärille ompelin valkoisesta pellavaimitaatiosta reunaverhon..en yhtään tykkää tuosta pyökin väristä mutta ei sitten jaksanut alkaa maalipensseliäkään sutia. Suloiset pussilakanat Ikean valikoimaa, toinen puoli pussilakanasta beige-valkoruutuista.


Vauvakirjaa pienelle etsiskelin mutten sopivaa löytänyt. Onneksi blogistaniassa joku kehui Adlibrikseltä löytyvää Kultapieni kirjaa. Tilasin sen oitis ja ihastuin. Kauniit kuvat ja paljon saa tuohon muistoja talteen.


Meilläpäin ankara tuuli pauhaa, syysmyrskyä ilmassa! Tänään suunnataan koko perheen koolla paikalliseen ravinteliin syömään. Eikö sen jälkeen olis hyvä lähtä tekeen keikka synnärille? ;)

Mukavaa viikonloppua!

31 kommenttia:

  1. Kaunis kehto! Minä meinasin jo kirppikseltä ostaa tuommosen mut pyytävät niin isoja summia siellä ja ite pitäis vielä entisöidä.

    Mukavaa viikonloppua! Teillä onkin siellä jännät paikat kun h-hetki lähenee :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit unipaikat tulevalla pikkuisella :)

    Mukavia odotuksia! :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana kehto! Ja muutenkin kyllä luulisi pikkuisen olevan tyytyväinen noissa olotiloissa! Voimia loppuodotukseen :)

    VastaaPoista
  4. Nämä vanhat kehdot on kyllä kauniita! :) Meilläkin tuollainen oli kotona puuliiterin vintillä, mutta se meni siskolle. Ilmeisesti pitää nikkaroida kehto itse! :D Harmi, että olen ehtinyt omissa opinnoissa jo aloittaa toisen huonekalun tekemisen. :/ Tämä olisi nimittäin ollut kiva juttu myös! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana! Mun tekis aina mieli hankkia joku vastaava kehto, mutta toistaiskeksi ei ole mahdollisuuksia sellaiseen kun neliöitä on melkoisen vähän.

    Ja kyllä, massu täynnä on hybvä synnyttää! ;) Sanoo tosimummo joka veti kaameat määrät ranskalaisia ja nakkeja muutama tunti ennen 3. lapsen synnytyksen totista käynnistymistä, ja vielä väittävät ettei synnytyksen lähestyessä ole enää ruokahalua.. kenellä on, kenellä ei. ;)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana kehto! Mulla on vielä omalle vauvalle kehto hakusessa, eiköhän sellanen tuu kirpparilla vastaan... Pinnasängynreunuskin on niiin kaunis!
    Tsemppiä vikoihin raskauspäiviin ja onnea synnärille kun lähtö tulee toivottelee willa wanillan rouva :)

    VastaaPoista
  7. Oi miten kaunis kehto! Tuollaisen minäkin haluaisin! Pinnasängyssäkin niin nätti reunaverho..löytyisiköhän minulta jotain kangasta, josta tekisi tuollaisen..meillä on pähkinän värinen pinnasänky, kaunis kyllä sellaisenaankin minusta, mutta kun tuohon valkoiseen olen nyt niin hurahtanut, että valkoisella verholla saisi kyllä ihanaa uutta ilmettä. :)
    Juu meillekin perheenlisäystä odotellaan..joulukuussa on la, toivottavasti malttaa pysyä masussa sinne asti..Varmaan pysyykin kunhan itse malttaa ottaa toooosi rauhallisesti vielä pari kuukautta..
    Jaksamista Sinulle viime hetkiin ja tietenkin siihen H-hetkeen erityisesti!<3

    VastaaPoista
  8. Ihanat on pikkuisen nukkumispaikat!
    Tuollainen kehto olis ihana saada omallekkin pikkuiselle. Täytyypä ihan ettiä jos jostain tulis vastaan.

    On varmasti mieli malttamaton kun jo niin lähellä on laskettuaika teillä.. jospa se pieni sieltä kohta tulis teitä tervehtimään <3

    -Riikka-

    VastaaPoista
  9. Ihana kehto ja sänkykin oottaa niin kutsuvana uutta nukkujaa.
    Ihanaa loppuodotusta :)

    VastaaPoista
  10. Kyllä on kaunis kehto! Ja tunnearvo tekee vielä kauniimmaksi, niin se menee.

    Tsemppiä loppuhetkiin! Täällä oli nuo samat fiilikset tasan kolme kuukautta sitten kun odoteltiin meidän kolmatta tuhisijaa :)

    VastaaPoista
  11. Niin elämän parasta aikaa elätte...Nauttikaa :)

    VastaaPoista
  12. Ihana kehto! Minäkin haaveilen että sitten joskus kun on tilaa enemmän, hommaan tuollaisen kehdon. Toivottavasti sille on sitten vielä tarvettakin, tai voihan siihen hommata sitten niitä ihania oikeannäköisiä vauvanukkeja köllötteleen! :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana kehto <3 Ja pinniksessäkin on ihana reunus <3

    Onnea sinne koitokseen , pian teillä on nyytti sylissä =)

    VastaaPoista
  14. Suloinen kehto!
    Onnea tulevaan!

    VastaaPoista
  15. Todella kaunis kehto,jolla on varmasti paljon tunnearvoa.
    Voimia loppuraskauteen,palkinto odottaa :)

    VastaaPoista
  16. Ihana kehto ja kauniit on vauvalla muutenkin olot siellä odottamassa.:)
    Ai sulla on jo niin pian la. Jotenkin mennyt tuo aika mulla ohi ja kuvittelin h-hetkeen vielä olevan enemmän viikkoja.. Ikeassa on muuten tosi suloisia liinavaatteita vauvoille/lapsille.:)
    Mukavaa illanjatkoa ja viikonloppua, sekä tietysti loppuraskauteen ja synnytykseen voimia! :)

    VastaaPoista
  17. Siis ei voi olla totta, mulla on ihan kokonaan tämä IHANA uutinen mennyt ohitse!!!Sydämelliset onnittelut täältä halauksien kera! <3

    Ihana on kehto ja varmasti ihana pientä nyyttiä siinä keinuttaa. <3

    Täytyy pikkuisen useammin käydä näissä ihaneissa blogeissa ettei ihan jää ulkopuoliseksi. :)

    Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Tuo kehto on todella kaunis. Siinä tule varmasti hyvät unet ja mikäs ihanampaa kuin keinutella pientä tuhisijaa tuollaisessa <3 Voimia loppuodotukseen, h-hetki on ihan ovella jo :)

    VastaaPoista
  19. Kaunis kehto!
    Voimia loppu odotuseen, voi miten lähellä jo h-hetki on.
    -kisu-

    VastaaPoista
  20. Kävin pihakirppiksellä siinä teidän naapuristossa ja kyllä se teidän kesähuone on todella kaunis. :)

    VastaaPoista
  21. Kaunis kehto! Kuinkahan monta pikkuista siinä onkaan nukkunut ennen sun vauvaa?
    Meillä on pinnis vieläkin varastossa, otetaan se käyttöön vasta, kun yösyötöt loppuu. Vauva nukkuu kainalossa :)

    Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
  22. Oi pian saa kuulla sitte vauvauutisia täältä!! :) ♥

    VastaaPoista
  23. Oijoi! paljon jaksuja loppumetreille, nopsaan se aika menee sitten kuitenkin!
    ihana tuo kenkätyyny, ostin samanlaisen :)
    Kehto <3 Niin kaunis!

    VastaaPoista
  24. Kiitos <3 Ei oo vielä keikkaa tullut synnärille joten odotellessa ;)

    Jaana, voi kiitos :) löytykös kirppareilta mitään? Ite kans ajattelin aluks olla mukana mutten sitten jaksanutkaa alkaa ettiin tavaraa enään.

    Hanni, voi on siinnä tosiaan useampi mummin lisäksi hänen sisaruksista nukkunut. Uskoisin, että viimeisin on mun äiti ja täti. Sen jälkeen ei oo käytössä ollut.

    VastaaPoista
  25. Kyllä kaikkea pientä tarttui matkaan, hiukan jo jouluisia koristeita ja sitten siltä koulun lähistöllä olleelta kirpparilta löytyi kiva rottinkinen harmaa kori, joka päätyi neidin huoneeseen lelukoriksi. :)

    VastaaPoista
  26. Tuo on kyllä tosi kaunis, tuo kehto! <3 Itsekkin joskus haaveilin oikeasta kehdosta lapsille... Toiselle lapselle sitten tehtiin/teetettiin semmonen kankainen katosta roikkuva valkoinen kehto. Siinä on kaksi vauvaa meillä jo nukkunut... Mies meinasi jo, että myydään pois, itse en ikinä siittä luovu, vaikka ei ole katossa enään roikkunutkaan... Joksko siinä joskus vielä tuhisisi pieni nyytti...? ;) Jos ei oma, niin lapsen lapsi sitten joskus! :D

    Kovasti toivottelen onnea sinulle viimesiin odotuksen hetkiin, ja siihen suurimpaan ja kaunieimpaan töhön, kun sen aika koittaa. :)

    -Heini-

    VastaaPoista
  27. Miten suloinen aarre tuo kehto onkaan <3 Siellä olis kaikki niin ihanasti valmiina, että pikkuinen voisi saman tien jo tullakkin :)

    Meillehän tuo kuopus aikanaan syntyikin niin, että olimme herran kanssa ravintolassa syömässä ( 5 vuotis hääpäivänämme ) ja ruokailun aikana lapsivedet menivät ;)

    Kovasti tsemppiä loppuraskauteen. Täälläkin jo jännätään, että kuka sieltä tuleepi :)

    VastaaPoista
  28. Kaunis kehto <3

    Mukavaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  29. Todella kaunis kehto! Itsellä on nyt meneillään samanmoinen projekti. Oisko sulla vinkkejä tai ohjeita, miten tuon kunnostit?

    VastaaPoista