1. lokakuuta 2011

Once upon a time..


Moikka!

Ja aurinkoista lokakuun ekaa päivää :)

Meidän eteinen sai uuden tekstin peilin yläpuolelle. Jostain netistä bongasin tämän tekstin joka oli musta aikas kiva ja päätin sen teetättää arvontaankin palkinnoksi tehneeltä sisustustarrakaupalta. Kiitos vain tästä :) Tarratekstit on musta kivoja ja helppoja myös irrottaa jos sattuu alkaa kyllästyttää. Meidän "uusi" sängynpäätykin sai erään tarratekstin.. siittäpä lisää myöhemmin :)Eteisen penkin alla oleva puulaatikko sai myös tekstin sablunan avulla. Ei kai tekstejä voi olla liikaa? ;)


Pikku-ukkelin toimenpide sujui hyvin, poju oli oikein reipas! Ja vauveliinikin nähtiin toivon mukaan vikaa kertaa ruudulla ja ens kerran sitten livenä <3

Lokakuu alkaa synttäreiden merkeissä, tänään on ystävällä ja huomenna vanhenen itse. Iik enään vuosi ja 30v täynnä. Mihin tämä aika menee?

Ihanaa viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo teksti ja muutenkin eteinen on tosi nätti <3! Mun mielestä tekstejä ei voi olla liikaa, meilläkin niitä on täällä seinillä, tekstiileissä ja huonekaluissakin. Oikein paljon onnea :O)!

  VastaaPoista
 2. Minusta nuo tarrat on myös kauniita, helppo ja nopea tapa tuoda ilmettä sisustukseen.
  Oikein paljon onnea sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiva tarra kivassa eteisessä. Harmittelen jälleen, kun meillä on eteisessä, olkkarissa ja keittiössä niin vähän ehjää seinää =)

  Mukavia juhlahetkiä!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Kiva teksti tuossa tarrassa. Meillä olis kanssa kaapissa yksi tarra odottamassa liimaamista. Ehkä tästä joku päivä saa sen seinällekin. Mukavan rentoa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi kun meijän isäntäkin ymmärtäis noitten tekstilöitten päälle...Aikas harvassa meillä niitä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva tarrateksti eteisessä!
  Hyviä juhlahetkiä teille!! :)

  VastaaPoista
 7. Lämpimät synntymäpäivä onnittelut<3

  VastaaPoista
 8. Hieno uusi teksti!
  Paljon onnea!

  VastaaPoista
 9. Täällä ilmoittautuu uusi blogin seuraaja! :) ja ihana blogi onkin! Paljon synttäri onnea!

  VastaaPoista
 10. Nuo tarrat on kyllä tosi kivoja! Pitäisi itsellekin keksiä jotain kivoja tekstejä lisää :) Ihanaa synttäripäivää!! Meillä myöskin on tänään kakun värkkäämistä tiedossa, miehellä on 3. pvä synttärit ja tänään kahvitellaan.

  VastaaPoista
 11. Ihana teksti! kovin kaunis ja eihän niitä tekstejä ikinä voi olla liikaa ;))

  Onnea paljon sinulle! :))

  VastaaPoista
 12. hyvää syntymäpäivää... samaa itsekkin ihmetellyt et mihin aika kuluu..itellä tuli 40 täyteen elokuussa...ja tuntuu et vastahan sitä ootti et täyttäis 18-vuotta...

  VastaaPoista
 13. Kiitos kovasti onnen toivotuksista <3

  VastaaPoista
 14. Ihania tekstejä! Itsekkin pongasin tuon tuon ihanan tarrakaupan ja ajattelin tilailla sieltä jotain mukavaa olkkarin ja makkarin seinään laitettavaksi. Nauttikaahan ihanista juhlahetkistä, itsellänikin tuo 30 häämöttää jo hurjan lähellä - huh -ja mieli on kuin parikymmpisellä :D Toivottavasti tämä sama olotila seuraa vielä sittenkin kun 60:set häämöttävät.

  VastaaPoista
 15. Ei tekstejä voi olla liikaa!!Kauniilta näyttää!! <3 <3

  Paljon paljon onnea synttäreiden johdosta tätäkin kautta! <3

  VastaaPoista
 16. hyvää syntymäpäivää jo etukäteen!! <3 juuri eilen oltiin juhlimassa ystäväni 30-v juhlissa ja todettiin kyllä se ikä on vain pelkkä numero :DD

  VastaaPoista
 17. Ei, tekstejä ei koskaan voi olla liikaa :) Onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista