9. tammikuuta 2012

Ärripurri

Huoh mikä aamu! Arki alkoi eskarin alkamisen myötä ja äiskä on ekana aamuna ollut kuin persilleen ammuttu karhu.. voi lapsiparat niin ja mies myös! Miten sitä tuleekaan kiukuteltua noille reppanoille kun on huono aamu.. en tykkää en sitte yhtään!

Mutta ärripurri olo alkaa helpottaa ja voi miten ollaan innoissaan kun tuli kunnon talvi! Ulkoiltu on urakalla hiihdellen ja pulkkaillen. Lunta olis nyt just soppelisti ja pakkasta myös. Tää riittäs mulle kun pysyski tämmösenä sää koko talven :D


Elämäntaparemonstista ei oo tullu sitte yhtään mitään vaikka vuosi vaihtui.. no joo vähä enempi on tullut lenkkeiltyä mutta herkuista en oo päässyt eroon.. se tunne kun tietää, että kaapissa on suklaata ja muita herkkuja.. voi blaah! Niin huono itsekuri! Mites teillä muilla?


Jep, nyt ruuan laittoon ennen eskarilaisen hakua.
Ärripurri olon keskelta toivottelen jokaiselle kuitenkin energistä ja mukavaa viikkoa!

21 kommenttia:

  1. No, aamut ei vaan aina ala auringolla, mut kuten sanoit itsekin kyl se siitä yleensä päivän päälle helpottaa ja anteeksihan voi pyytää jos on tullu turhista ärhenneltyä aamutuimaan :) Ite en oo yhtään aamuihminen ja nykyisin joudun normisti heräämään työaamuina 04.00. Eli voit arvata etten oo ehkä ihan parasta seuraa vielä siihen aikaan :)
    Ihanan talviset kuvat oot laittanu meidän iloksi, täällä ei vielä lunta oo kun nimeks, mut ehkä sitä vielä kerkii meillekin. Parempaa viikon jatkoa sulle :))

    VastaaPoista
  2. Ärripurria liikenteessä, mutta onneksi tuo talvinen ilma vähän rauhoittaa mieltä. Halitaan ja pusitaan illalla niitä, joille aamulla tuli tiuskittua :D

    VastaaPoista
  3. Heips!

    Löysin tän blogin ehkä alle pari viikkoa sitten ja ensi silmäysten jälkeen täytyi alkaa lukemaan tarinoitasi alusta asti järjestyksessä. Ja nyt ollaan tässä päivässä, blogisi luettu aikajärjestyksessä!

    Ja voi että, miten ihania tarinoita ja tunnelmia blogi sisällään pitikään.. Jään seurailemaan tätä ja kerään inspiraatiota tulevaan kotiimme, josta nyt haaveilemme.

    Rauhallista alkanutta vuotta, kyllä ne känkkäränkätkin saa välillä tulla, kunhan sitten ne anteeksi pyydetään :) Ihmisiähän tässä vain ollaan <3

    VastaaPoista
  4. No maanantaithan on aina sellaisia, elämä on. Mutta onneksi osataan pyytää anteeksi :)

    Ihanan talvinen sää onkin! Mukavaa viikkoa sinnekin.

    VastaaPoista
  5. Mukavaa viikkoa toivottelee täältä toinen perseeseen ammuttu karhu, jonka elämäntapa remontti meni persiilleen heti alkuun...Ainahan voi alottaa alusta huomenna...;)

    VastaaPoista
  6. Voimahalit sinne. <3 Itselläni ei meinaa käynnistyä päivä ollenkaan, täytyy varmaan keittää pian lisää kahvia. x) Mä päätin että pidän herkuttoman kuukauden, hyvin meni, kunnes eilen oltiin kyläilemässä ja sielä oli vaikka mitä ihania vastaleivottuja herkkuja... En pystynyt olla maistamatta. Joten sinne meni mun lupaus. ;) Mutta päätin että kerran viikossa herkuttelun sallin itselleni.

    VastaaPoista
  7. Mulla on aina hyvä aamu, kunnes lapset "pilaa" sen kiukuttelullaan. Sitten multakin palaa käämit...

    Karppauslupaus on ja pysyy vielä tämän viikon (alkujaan muutama kilo piti saada pois). Minulla ei ongelmia sen kanssa, ettenkö pysty vastustamaan (nytkin on joulualesta ostettuja karkkeja yksi kaappi täynnä), vaan se etten tahdo muistaa olevani laihiksella. Nyt tosin en ole viikkoon ottamut mitään sokeria, jauhoja, makaronia, riisiä enkä perunaa sisältävää. Olen oikein ylpeä itsestäni!

    Jaksamisia!! Jokaisella on oikeus känkkäränkkäpäiviin:)

    VastaaPoista
  8. no,juu,noita aamuja joskus sattuu.mä alotin suklaalakon vuoden alusta,enkä oo tähän mennessä suklaata syönyt,kohta kokonaiset 9 päivää.Muuten tuota ruokavaliota pitäs enemmän rukata;karppaajaks en aio,mutta täysjyvään ja kasviksiin lupaan yrittää panostaa.Eikö ookki tosi ihanaa,kun on vihdoinkin oikea talvi,valosaa ja raikasta.Mukavaa viikon jatkoa!T.Saga

    VastaaPoista
  9. Meillä opetellaan (rehellisesti sanottuna äiti opettelee) normaaliin aikatauluun palaamista, aamulla kello herätti 7.15, seur. kerran 10 min. päästä ja vasta kolmannella kerralla jaksoin nousta ylös. No kyllä 2 luokkalainen just kerkes kouluun (hän kyllä heräsikin ennemmin kuin äiskä). Olis se noloa, jos myöhästyis ekana koulupäivänä sen vuoksi, kun äiti on niin aamu-uninen :)

    Pitäis varmaan munkin aloittaa suklaalakko, nyt on pöydällä 10 karkkipaperia! Lähikaupassa myydään nyt liian edullisesti joulusuklaata, sitä on aivan pakko ostaa...

    VastaaPoista
  10. Meidän vanhempien piti palata karppisafkaan heti joulun jälkeen, mutta mites kävi...on toi paahtoleipä niin hyvää aamulla :D
    Pitää ottaa taas itseään niskasta kiinni!

    VastaaPoista
  11. Täällä kans yks joka on todennut että nyt joulunajan herkuttelut saa päättyä ...no, ainakin heti sitten kun kaikki karkki ja herkkukätkön on syöty pois :)! Mutta pikku hiljaa tässä normi arkeen palaillaan herkuttelujen jälkeen, tai ainakin niin yritän :).
    Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi !
    -Tiina-

    VastaaPoista
  12. Täällä kans ollu oikein perusmaanantai!!Kaikki ärsyttää!!:D Nyt onneks alkaa jo helpata!:D

    VastaaPoista
  13. joo ei sitä aina voi olla hyvällä tuulella:)huuda ärripurri pois vaikka toisessa huoneessa...niin mää meijän pian kolme veelle ehdotan aina ku hermo kiriällä:)
    minäki tykkään ku tuli talvi,tämmöstä sen pitää olla!

    VastaaPoista
  14. Kyllä välillä on ihan tervettä kiukutella:) hui, mä en voisi edes ajatella mitään ruokataparemppaa - rakastan syömistä :D

    VastaaPoista
  15. Ensi kertaa kurkkimassa :)

    Kaunis blogi <3

    Meilläkin eskarilainen :) ja aika usein kiukkunen äiti :D

    VastaaPoista
  16. Sattumoisin löysin ihastuttavan blogisi ja nyt tämä on lisätty suosikkeihini.

    Viehättävä ja hyvin kodikkaan oloinen koti teillä! Ja miten taitavia te kumpainenkin olette käsistänne, en voi kun ihastella töitänne.

    Älä suotta soimaa itseäsi ja huonoa aamua. Mielestäni tuo ei ole mitenkään poikkeavaa, varsinkin kun palataan jälleen normaaliin arkeen ja monen perheen yhteinen vapaa-aika on takanapäin. Itselläni oli tänään motivaatio kateissa koko päivän ja tätä kautta kaikki tuntui...plaaah turhauttavalta.

    Iloisia päiviä sinulle ja varmasti palaan lukemaan blogiasi!

    -Piiu-

    VastaaPoista
  17. ARKI-AAMUT! Ne on niin rasittavia. Aina tulee kiire, ja aina jotakin on hukassa, eikä lapset suostu itse pukemaan ( ainakaan meidän viis vee ;). Kyllä se tuittusuus siitä sitten taas ohi menee, kun liikkeelle päästään, mutta onhan se omastakin mielestä kurjaa, että aina tulee sitten kiireessä meuhkattua.

    Joo...ja herkuttelut jatkuu täälläkin kovista päätöksistä huolimatta ;)

    Parempaa aamua huomiselle :)

    VastaaPoista
  18. Joo kyllä sitä noita tuollaisia aamuja silloin tällöin tuppaa olemaan, mut onhan sitä meidän naisten saatava noita hormoonipyrähdyksiä purkaa jotenkin. Ihania talvisia kuvia teidä pihalta ja niin kaunis talo.
    Olen käyny jumpissa aikas säännöllisesti. Onneks oon sen suhteen terästäytyny, mut ne herkut...
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  19. Täällä aamu meni ihan mukavasti mutta ilta ei sitten niinkään.. Laita siinä sitten huonolla tuulella lapset unille - ei hyvä yhdistelmä ollenkaan. Toivottavasti teillä on päivä loppunut paremmin kuin täällä! Jaksuja!

    VastaaPoista
  20. Joskus noita ärripurri-päiviä vaan on... :)

    Elämäntaparemontti...noh, mulla on karkiton tammikuu menossa, mutta muuten... nojaa. ;)

    VastaaPoista
  21. Kiitos ihanista viesteistä :) Hei kiva, että muillakaan ei elämäntaparemppa oo ihan menny suunnitelmien mukaan ;) Ja mahtavaa jotka ovat tehneet muutoksia! Ärripurri katos onneks nopsaa sillon maanantaina, jes!

    VastaaPoista