13. tammikuuta 2012

Hiki pinnassa..

.. on nimittäin lumen lykkimisestä, huh! Nyt sitä lunta sitte tulee taivaan täydeltä mitä minä ja moni muu toivoi :) Puolet pihasta jäi vielä lykkimättä oli sitä sen verran paljon tullut ettei kerralla jaksanu lykkiä. Onneks mulla oli reipas apulainen matkassa joka ei sitte millään suostunut jäämään taaskaan kerhoon ja äiti kun niin ajatteli, että olis saanut pari tuntia vapaata. Aina ei kaikki mee niinkuin ajattelee.

Muistatte varmaan kun kävin joku aika sitten Blossomin varastontyhjennys myynneissä.. Vitsi kuulkaa siellä oli porukkaa! Ja vitsit miten ihanaa tavaraa ja paljon! Niin ja vielä aikas edulliseen hintaan. Mukava reissu oli ja pieniä kommelluksiakin ;)

Kivoimmat jutut mitä mä ostin niin pikkuneidin huonetta ajatellen Mailegin puputyttönen ja hälle sänky.


Ja sitten pikku herran huoneeseen tuo söpö rumpu.


Niin meidän neitonen tuli eilen jo 3kk. Neuvolassa käytiin ja mukavasti kasvaa. Rokotuksista tykkäs niin kovasti huonoa että..

Mä odottelen kirja ihanuuden tuloa postiin. Odottelen inspistä (mitä kirja ehkä tuo) taas sisusteluun joka on ihan hukassa. Ehkä tämä vaihe kun vielä ei kevättä tee mieli laitella.

Lumen keskeltä toivottelen (elohiiri silmässä ollut jo useita viikkoja ja vitsi onki tympee) mukavaa talvista viikonloppua!

14 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. <3

    Lunta saatiin joo :D Mutta nyt saisi kyllä riittää, aikamoinen homma tuossa kolaamisessa...

    Vai ei pikkunen jäännyt kerhoon? Samuel ihme kyllä jäi, vaikka katsoi sillä silmällä että "häh, tyttöjä vaan paikalla..." :D

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
  2. Mä voisin ihan mieluusti lykkiä lunta - koska meillä ei ole pihaa! :D ihania kuvia <3 ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Söötti pupu. :) Tsemppiä lumitöihin, meillä edessä vasta ensi talvena. Toistaiseksi turvallisesti neljännessä kerroksessa kaukana lumitöistä.

    VastaaPoista
  4. Hei nyt mä tajusin, että mä näin sut siellä myynnissä!
    Tai oikeastaan näin tuon rummun jonkun naisen kädessä :) Sinä valitettavasti jäit rummun varjoon siinä mielessä, että vastaan saisit kävellä, enkä tuntisi...
    Lähdin nimittäin hakemaan poikien juttuja Alexin huoneeseen, ja tykkäsin tuosta:)

    Meillä oli Ellellä syksyllä sama juttu tuon kerhoon jäämisen kanssa. Hoitajat sanoivat aina, että mene vain. Yleensä Elle oli lopettanut, kun olin nurkan takana. Kertaakaan minua ei soitettu hakemaan, ja kun Elleltä kysyin päivästä, niin kivaa oli ollut :) Pikkuhiljaa varmasti sinäkin saa omaa aikaa:)

    Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihastuttavia kuvia ja löytöjä :) niin söpö tuo rumpukin. Miksei oi miksei täällä ole enää Blossomia, yhyy :( on ollut aiemmin, mutta lopetti. Sieltä kyllä löytää ihanuuksia <3

    VastaaPoista
  6. Ei tarvitse pahemmin lenkille tai salille lähteä, kun pari tuntia tekee lumitöitä! Huh huh! Lunta riittää nimittäin täälläkin! Kyllä siinä saa hien pintaan ja sykkeenkin yllättävän korkealle - ainakin polkuja lapioidessa.. Mutta miten ihanaa tulla sitten sisälle, laittaa leivinuuniin tulet, keittää kupponen teetä ja käpertyä viltin sisään. Ihanaa! :)

    VastaaPoista
  7. Kyllä sitä onki lunta tullu, Rovaniemellä jo yli 70 cm !!!
    Mutta ihanaa nyt pakastuu ja tähtitaivaalta ei varmaan lunta satele :)
    Hyvää viikonloppua sulle !

    VastaaPoista
  8. Meillä on myös tullut lunta niin ettei enään pihapiiriin mahdu. Toki on ihanaa taas kun on sitä lunta. Olen kohta kasannut pienen mäen tiehaaraan. Pitäisikö kaivaa liukurit autotallista. Onneksi rakas isäni on käynyt välillä raktorilla auraamassa, ettei tarvitse ihan selkävääränä lunta lykkiä. Täytyy ajatella positiivisesti, hyötyliikuntaa!!!:)

    Ihania ostoksia olet tehnyt. Onnittelut pikkuneitille. Äkkiä se aika menee. Pian se jo pyöräilee pihatiellä kukkamekossa. :)

    VastaaPoista
  9. No voi anteeksi, kun mua niin hymyilytti, kun toinen on siellä huhkinut pikku apulaisen kera, ja vielä elohiirikin silmässä ;D

    Mä jätän noi lumityöt suoraan isännän vaivoiksi, vaikka pihakin on onneksi pieni ;) Mutta ihana, kun sitä lunta nyt on :)

    Tosi kauniit ostokset, ja asetelmat olet laitellut <3

    Terkut 3-kuiselle! Ja toivotaan, että kerho alkaisi innostaa keskimmäistä :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Kolmekuisen kanssa se sisustusinto saattaa ihan tekemisen paljouden vuoksi olla vähän aikaa nollassa. Sieltä se taas nousee kun alat jaksamaan vähän muutakin, ja vauvanhoito helpottuu! <3

    Mistä tuo ihana sivupalkissa oleva puupenkki on ostettu? Tuollainen kahden istuttava ristiselkänojallinen?

    VastaaPoista
  11. Moi,

    Löysin juuri blogiisi ja ompas ihanaa!
    Tervetuoloa käymään meillä;)
    T, Tilda

    VastaaPoista
  12. Kyllä sitä onkin tullut, lunta siis! Meillä tuo lumenluonti on miehen hommia ja siis traktorillahan hänkin ne tekee! Mulle kyllä ihan riittäisi tämä jo, pikku hiljaa saisi sitten alkaa jo kevättämään!

    Ihania ostoksia!
    Mukavaa viikonloppua!
    -k-
    Varmaan tunnistatkin mut...

    VastaaPoista
  13. naana, juu ei jäänyt ei sitten millään..autossa jo aloitti ja vetäsi kerhon oven takana melkosen esityksen..blaah! Alko jo ennen joulua ettei suostunu jäämään muutamaan kertaan kun bestis ei ollut paikalla.. toivotaan, että vielä jää :) Ihanaa sunnuntaita!

    Jasmiina, lumen lykkiminen on kyllä kivaa puuhaa (kunhan sitä ei liikaa ole ;) )Mukavaa söndagia!

    Kaisa, hih ens talvena sitte pääsee lykkimään :)

    Katariina, kiitti. Mä kans tykkäsin :)

    Mia, vitsi no me ollaan oltu niin lähellä tapaamisesta :) Mua harmittaa kun tuo kerhontätsy ei ees yritä, että poju jäis..nappais vaan matkaan ja menis touhuaan niin uskon, että sujuis ihan hyvin. Alku syksy sujui niin hyvin..

    Jansku, Blossomis on todellakin ihania juttuja :)

    Saara, ihan totta kyllä. Hyvää hyötyliikuntaa :) Ihanalta kuullostaa!

    KoivukujanRiikka, hui no roviksella onki tosi paljo jo lunta! On täälläkin kyl aikas paljo jo..nyt riittäs ;)

    Helinä, kiitos :) HÄyvää hyötyliikuntaa kyllä onki!

    Iida Emilia, Hih :) Onneks tuo hiiri on tajunnu tänään olla tulematta ;) Kiitos <3

    Tiina, Näin on.. tuo penkki on kuule muutama vuosi sitten ostettu Cittarin puutarhapuolelta :) En oo enään noita pikkuisia nähnytkään siellä vaan niitä isompia.

    Tilda, voi kiva kun löysit meille :) Tervetuloa uudelleen <3

    -k-, ihana kun palasit <3 Mä heti kuvistasi tunnistinkin sut :) Harmittelin jo niin kovasti, että jos jätit koko touhun..onneks et!

    VastaaPoista