20. tammikuuta 2012

Viikonloppu edessä

Perjantai se taitaa olla päivistä paras kun on koti puhdas ja viikonloppu edessä. Helpotusta arkisiin askareisiin kun ukkeli on kotona ja yhteistä aikaa!

Pyykkikone on laulanut monen monta koneellista ja nuo ikuiset villakoirat saatu lattioilta taas hetkeks pois. Mä vaan tykkään kun kotona on siistiä ja puhdasta. Toki tätä kestää vain hetken tämmösessä viiden hengen perheessä ;)

Kodinhoitohuoneen pöytä on hetken siisti ja tyhjä.. melkoset pyykkivuoret on tätä pöytää peittäneetkin viime päivät. Taso toimii myös vauvelin hoitopöytänä.


Ikäänkuin siivouksen palkaksi kimppu tulppaaneja. Keskimmäinen sai valita värin ja iloisen väriset tulppaanit kaupasta lähtikin mukaan!


Voi blaah tänään on TAAS se tympee päivä kun ISO laskuvuori odottaa maksajaansa.. Ei voi muuta sanoa kuin, että kallista on elämä jep! Voishan nuo laskujen rahat käyttää johki muuhunki eikös? ;)


Hiljalleen laittelen kynttilöitä palamaan ja takkaan tulet. Juu veljekset tuossa vieressä tuttuun tapaan taistelee ja tuo kotoista melua :)

Toivottelen oikein mukavaa viikonloppua jokaiseen kotipesään!

20 kommenttia:

  1. Kaunis kodinhoitohuone teillä! Minullakin on suunnitelmissa tehdä tuosta meidän kodinhoitohuoneesta myös tulevan esikoisemme hoitohuoneen, siihen se sopii oikein mainiosti.

    Ja täällä myös tapana siivota aina oikein perusteellisesti ennen viikonloppua, niin on sitten mukava vietellä viikonloppua puhtaassa kodissa.

    Mukavaa viikonloppua koko teidänkin perheelle1 <3

    VastaaPoista
  2. Mieluusti minäkin muuhun rahat tuhlaisin kun laskuihin ;DD täytyypi tänään kauppareissulta nappaista kimppu tulppaaneja mukaan ! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Mä tulin tänne just vitkuttelemaan kun pitäs aloittaa siivoominen ;)
    kaunista teillä kodinhoitohuoneessa !
    Iloista viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  4. Näyttää niin siistille nämä kuvasi, että kyllä tässä on itsekin ryhdistäydyttävä ja otettava imurin letku esiin ;) Saa sitten viikonlopun levätä...Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Tuo sun kodari on kyllä tosi kaunis, pidän kovasti tuosta verhostasi. Laskujen maksu ei taida olla kenenkään lempi puuhaa, pakollinen homma joka vaan on hoidettava :/.

    Tulppaanit ovat kyllä parhautta...omat laitoin juuri maljakkoon, valkoisia ja vaaleanpunaisia...

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia!
    Testiä lukiessa tuli ihanan rauhallinen olo, niin seesteinen:)

    Oikein hyvää viikonloppua myös teille!

    VastaaPoista
  7. Ihanat kuvat. Mäkin olen tänään ollut vapaalla ja saanut vähän paikkoja ojennukseen. Ihana aloittaa viikonlopun vietto!

    Mukavaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
  8. ihania kuvia..joo kyllä puhdas ja siisti koti on paras, vaikkakin se siisteys tahtoo olla lapsiperheissä hetkellistä..mutta leikki on lasten työtä joten kun paikat on siistit niin siitä hetkestä osaa kyllä nauttia..onpahan sitten viikon päästä taas mitä siivoilee;) Aurinkoista viikonloppua.t. Jaana

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia! Onneksi on siivoukset tehty, nyt vaan nautitaan perjantai-illasta :)
    Toivottelen oikeen mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. mukavan seesteisiä kuvia. upeaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  11. Ihailen blogiasi ja kaunista kotiasi. Saanko kysyä viimeisestä päivän kuvasta, mitkä ovat nuo valkoiset (La Maison), minkä päällä kynttilät ? Ovatko ihan kynttilänjalat ? Ihanat, saako kysyä, mistä olet ne ostanut ?
    Rentouttavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
  12. Juu se laskujen maksu päivä on niiin tylsä!!:P
    kaikkee kivaa sais silläkin rahalla!Varsinkin tää alkuvuosi on aina niin peestä kun tulee kaikki jätti-isot vakuutusmaksut!Huoh...:P

    ihanan näköistä teillä!! <3 Mäkin palkitisin itseni siivousurakasta tulppaaneilla!:)

    VastaaPoista
  13. Täällä poikkeamassa ja toivottamassa ihanaa viikonvaihdetta, jään ihailemaan hetken kuviasi!
    Ilona

    VastaaPoista
  14. Coraline, ihanaa esikoisen odotusta sinulle ja kiva kun jätit viestiä :) Khh on kyllä oiva paikka vauvan hoitoon varsinkin kun allas on vieressä missä saapi pestä.

    Jasmiina, totta turiset..samoin minä myös :)

    Riitta, toivottavasti sait siivous inspiksen :) Ihanaa vkl sulle myös <3

    Miia, toivottavasti sä myös sait siivous inspiksen :) Rentoa vkl!

    Ansku, nuo ihanat tulppaanit kuinka voivatkaan ilostuttaa :)

    Mia, kiva kuulla :) Hyvää vkl!

    -k-, on se vain ihana olla puhtoisessa kodossa :) Mukavaa vkl!

    Jaana, Näin on :)

    Marru, näin tehään ja naatiskellaa :)

    akissfromthepast, kiitos ja oikein mukavaa vkl!

    Mariina, voi kiitos :) Nuo kynttiläpölkkyset on omaa tuotantoa :) Eräässä lemppari sisustuskirjassa näin kuvan ja tuli vihdoin tuollaset tehtyä. Mukavaa viikonloppua!

    Niina, no se on kyl niin totta että joulun jälkeen kun on törsänny niin saapuu hiton iso laskukasa, arg! Kiitos <3 Ihanaa vkl!

    Ilona, ihana kun poikkesit. Mukavaa vkl teille myös!

    VastaaPoista
  15. Voi että miten kaunista teillä on. Noin sööttiä kodinhoitohuoneessakin :) Joo minulla oli viikko sitten laskuvuori maksettavana ja olipa kiva kun katsoi tiliä sen jälkeen, ni ei ollu kovin lohduttavaa katseltavaa. Elämä maksaa. Ihanaa viikonloppua sinulle myös!

    VastaaPoista
  16. Minusta meillä tulee ukon kanssa kaksistaankin jo järkyttävä määrä pyykkiä! Saati sitten, jos tällä lapsosiakin helmoissa pyörisi.. :/

    Pittää kyllä huomenna hakea tulppaaneja - kaikilla on paitsi mulla! ;D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Saisinpa minäkin joskus khh.n pöydän noin siistiksi :) kaunista !
    Meillä siihen on kerääntynyt tavaraa, jota pitäisi viedä sinne tai tänne. Sekä ompelukone (ei viitsi laittaa pois, kun ei tiedä, koska taas tarvitsee). Ja nyt vielä innostuin maalaamaan yhtä keskeneräistä taulua. Joten siellä on maalit ja pensselit. Voisinkin ottaa kuvan omaan blogiini >mitä kaikkea kodinhoitopöydälle mahtuukaan<. No onneksi oven saa kiinni ja ehkä minäkin innostun tyhjentämään sen, kun saan maalausoperaation tehtyä ;D

    VastaaPoista
  18. Ihania kuvia :)
    täällä kanssa siivottu pöytätasoja ja pyyhitty pölyjä. Kyllä sitä pölyä aina riittääkin mutta on ihana olo sen jälkeen kun saa työt tehtyä.
    Kiitos vielä suloisesta jakkarasta.
    Iloista viikonloppua

    VastaaPoista
  19. Ihanaisia kuvia taas! Pah, kiva viikonloppu ohi taasen :)
    Mut aatellaan positiivisesti, että saadaanpa ees noi isot laskut maksettua, tai jotain... Mut joo, harmittaa tosiaan satoja euroja maksella tyhmiin laskuihin :(

    Kivaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  20. Täällä pitäis aloittaa uus viikko reippaasti. Eilen pidettiin oikein rento päivä, ulkoiltiin ja olla öllötettiin vain :)
    Mutta päätin aamulla että ennen kuin teen mitään, teen pienen blogikierroksen kommenttien kera!
    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista