31. tammikuuta 2012

Voihan epäjärjestys ja säilytystilat

Moi!

Remppa on täällä rytkästy alulle kaappien ja paikkojen raivauksella :) Ylimääräset kaikki veks.. Mä en tiiä tykkäänkö sittekään tästä rempan alusta.. juu juu onhan se mukava saada uutta mutta pälli ei tahdo kestää tätä epäjärjestystä ja sotkua! Joka nurkassa jotakin nyssykkää ja pussukkaa.. on kirppikselle meneviä, kaatikselle meneviä, varastoon meneviä..

Moni on muuten kysellyt onko jotain mitä tekisi toisin jos uuden talon rakentaisimme. Perus hyvä pohja on mutta säilytystilaa ehdottomasti enemmän! Tietty sen tarve kasvaa kun perhekkin kasvaa. Yksi vaatehuone saisi olla mihin saisi liinavaatteet ym. Tällä hetkellä tilanpuutteeseen vaikuttaa tämän megapaljon tavaraa vetävän kaapin tyhjennys.. Tästä huoneesta tehdään esikoisen huone ja tämä kaappi joka on ärsyttänyt värillään sekä olemuksellaan saa nyt luvan lähteä. Myytyäkin tämä jo saatiin, onneksi!


Tilalle mies tekee jokaiseen lastenhuoneeseen jossain vaiheessa (juu saattaa mennä aikaa) tämän tyyppiset kaapit. Sitä mä jo odotan :) Eikas kiva vai mitä? Kuva napattu kirjasta Lantlig Charm.



Tämä ihana Amanda B:n rottinkinen säilytysloota lähti eilen mukaan Kodin Terrassa jossa oli puoleen hintaan. Jes! Oon tätä ihastellut aiemminkin mutten raaskinut ostaa joten tämä tarjous oli kyllä ihan mua varten ;) Tämä menee sitten neitosen huoneeseen aikanaan. Koreja, arkkuja ja laatikoitahan ei voi olla liikaa? Varsinkaan näitä rottinkisia :)


Ruokalista asia tuossa aiemmin kiinnosti useita. Kiitos kivoista vinkeistä! Tässäpä meidän tän viikon ruokalista:

Ma: Kalapuikot, makarooni sekä uunikasvikset
Ti: Lihamureke, perunamuusi
Ke: Lohikeitto
To: Hernekeitto, rieska ja pannari
Pe: Kananugetit+juustodippi, tikkuperunat
La: Jauhelihapekonipihvit, kermaviilikastike, perunat
Su: Uunilohi kasvispedillä

Täältä sekamelskan keskeltä toivottelen mukavaa tiistaita! Elekäähän paleltuko :)

14 kommenttia:

  1. Tiedän tuon tunteen, mitä remppa aiheuttaa. Hieno rottinkiarkku, kaunis väri siinä:)

    Teillä on upea ruokalista tälle viikolle, vau!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kaappi !
    Rempan jälkeen on sitten mukavata olla , mutta rempan keskellä ei niinkään ...
    Hyvä ajatus suunnitella viikon ruokalista, siinä säästää paljon aikaa ja rahaa :) Mieki harrastin sitä jonku aikaa , mutta sitten se hiipu...

    VastaaPoista
  3. joo välillä tuntuu kyllä tuntuu että tavaraa on enempi ku laki sallii:)meilläki kirpparijutut edessä.

    ihana kaappi!

    VastaaPoista
  4. Tiedän niin tunteen... Viimenen puoli vuotta asuttu pahvilaatikoiden kanssa kun niiden paikat vielä olleet tekemättä. Olen nyt viimeiset viikot käynyt läpi kaikkea. Sunnuntaina vien loppuja myyntiin kirppikselle ja osan lahjoitukseen.

    Mutta se tunne, kun saa viimeisen laatikon pois:) vai saakohan sitä ikinä ;)

    Nappasin pari vinkkiä loppuviikon ruokalistaan. Nuo pekonijauhelihapihvit kuulostaa NIIIN herkulliselta!

    VastaaPoista
  5. Kiva kun laitoit tuon ruokalistan, siitä saa ideoita! :)
    Ihana tuo kaappi, jota suunnittelette makkareihin! Ja tosi hyvä löytö tuo kori, kelpais mullekin! :)

    VastaaPoista
  6. Säilytystilaa ei todella ole koskaan liikaa! Itsekin turvaudun viemään tavaraa kirpparille sopivin väliajoin, ihan kaikkea kun ei valitettavasti voi säilyttää. Sen urakan jälkeen on hyvä mieli :)
    Kaunis kaappi ja kori!

    VastaaPoista
  7. No voih, tiedän kyllä hyvin tuon tuskan määrän, kun kaikki on vielä rempallaan ;). Mutta ihanaa kappia teillä on kyllä suunnitteilla, ja mahtavaa, kun isäntä osaa itse sen toteuttaa :)

    Kauniin korilöydön kyllä teit, ja ruokalistakin kuulostaa niin hyvältä, että heti tuli nälkä ;). Täytyy kyllä itsekkin tehdä tuollanen lista!

    Tsemppiä remppahommiin, ja mukavia pakkaspäiviä!

    VastaaPoista
  8. Mukavia pakkaspäiviä teille kaikille myös :)

    VastaaPoista
  9. Voi mikä löytö!! Tosi ihana! Juu rempan keskellä asuminen ei oo herkkua mut onneks se lopputulos palkitsee!:)

    VastaaPoista
  10. Tuo rempan keskellä asuminen on kyllä kovi tuttua ja välillä kovin hermoja raastavaa. Tsemppiä sinne, kyllä se lopputulos sitten palkitsee!
    Mukavaa loppu viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
  11. tsemppiä sinne rempan keskelle! Kivalle näyttää jo nyt! Meillä kans etsinnässä vaatekaapit tyttöjen huoneesee. Mistähän löytäs ja kohtuulliseen hintaan?

    VastaaPoista
  12. Kiitos tytöt tsempistä!

    Pauliina, noita vanhoja kaappeja oon niin ihastellu mutta se hinta hirvittää.. Ikeallaha on kans joitain kivoja kaappeja mutta mies ei niitä hyväksy ;) Pitää olla kunnon puuta ja jykevää kamaa :)

    VastaaPoista
  13. Meillä on oma talo suunniteilla ja sine noita liukuovellisia kaappeja koitetaan saada aikaiseksi niin, etteivät ne hypi silmille mutta toisivat sitä paljon kaivattua säilytystilaa..

    Kun Niin ihania kuin nuo vanhat kaapit ja piirongit ovatkin, niin eipäilen ettei ne yksistään riitä tuomaan riittävästi säilytystilaa. Päädyttiin siksi laittamaan huoneisiin muutama mattavalkoinen liukuovellinen kaappi ja sitten loput kaapit toivottavasti löytyy kirppareilta ja mummojen vinteiltä tms :)

    Kalliita vaan ovat ryökäleet :)

    VastaaPoista
  14. Voi ihanan arkun olet kyllä löytänyt <3 onko arkku kokoa (korkeus) 38 vai 45? ;)

    VastaaPoista