16. maaliskuuta 2012

Tulin toivottelemaan rennon letkeää viikonloppua jokaiseen kotiin! Ja samalla kiitän sekä kumarran vitriini postaukseen kommentin jättäneille.


P.S Täällä pohdiskelen lasten välikausikamppeita ja selailen uudelleen ja uudelleen nettipuoteja. Ihania vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka.. kertokaahan millaisia ja minkä merkkisiä kamppeita laitatte muksuille? Esikoiselle tilasin Ticketin takin sekä housut. Päätin nyt testata Ticketin kamppeita ihka ekkua kertaa. Paljon niistä puhutaan, käytetään ja kehutaan. Kertokaahan omat mielipiteenne kestääkö kovassakin käytössä? :) Molon ulkovaatteet on kans sievän näkösiä onkos niistä kokemuksia? Niin ja hyviä nettipuoteja saapi suositella :)

6 kommenttia:

 1. Hei! Olen tyttärelleni ostanut tänä keväänä Racoonia ja pojille Po.pia ja Moloa :-) Kaikki ovat hyviä merkkejä, kuten myös Ticketkin! Lastenvaateliikkeistä suosittelisin ainakin Pikku Stellaa ja Pikku Mineaa. Boozt.comista löytyy myös välillä tarjouksia. Tyylisuuntauksia blogissa oli tällä viikolla alennuskoodeja useaan lastenvaatteiden nettikauppaan. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Linkki löytyy ainakin minun blogistani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raconin vaatteet on kyllä kans ihkuja kuten myös Popin ja Molon..vallan on valinnan vaikeus :) Kiitti taidanpa heti poiketa sun blogiin kurkkimaan :)

   Poista
 2. Kappahlin protex-mallisto on hyvä ja edullinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Esikoiselle ostin ens tavalvelle valmiiks Kappahalista takin.

   Poista
 3. Mun 4v pojalla on Ticetin vk-asu ja oon tykännyt todella paljon. Oli käytössä jo viime keväänä ja syksynä. Mahtuu onneksi vielä tämän kevään kun oli aika reilu. Mutta suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kummallekki pojalle tilasin Ticketin kamppeet.

   Poista