2. huhtikuuta 2012

Ystävykset

Aurinkoiset huomenet!

Meillä on kaunis aurinkoinen aamu.. Miten mukava onkaan herätä tämmöiseen aamuun. Aamu vaikutti heti herättyä kivalta ja ajattelinkin mahtaako maanantai aamu jatkua näin mukavana.. no ei siinä kauan mennyt kun ensin puuro paloi pohjaan.. sitten neiti ehti pienessä hetkessä ilman vaippaa tehdä tarpeensa leikkialustalleen.. vielä ennen eskarilaisen viemistä toiset tarpeet neidiltä tuli vaippaan. No kiirehän siinä tuttuun tapaan tuli :D Vielä juuri ennen lähtöä kovassa yskässä oleva keskimmäinen poju yskin niin, että limaoksennus tuli eteisen matolle..

Että sellanen maanantai :) Mutta aamusta selvitty, kaupassa käyty ja apteekissa. Jospa tuo keskimmäistä pojua vaivaava yskäkin tajuais nyt hiljalleen lähtä pois kun dropit haettu. Poju yski tuossa ensin reippaan 3vk ja heti uudet yskänpöpöt löysi meille tiensä. Tympeää sanon minä! Kumpa lauantaiksi poju olisi terveenä ja pääsisi virpomaan. Meillä tosiaan käydään virpomassa vasta nyt pääsiäislauantaina varmaan melkeempä muualla Suomessa virvottiin jo sunnuntaina eikö?

Alottelin jo vuosi sitten tekemään näitä kaveruksia.. no vihdoin ovat valmiit ja nämä pupu ystävykset muuttivat meille asumaan :)Nyt sairastuvalla onkin hyvin aikaa askarrella pojujen kanssa pääsiäistä. Tipuja ja noitia askarreltiin viime viikolla. Jospa tällä viikolla ainakin munia maalattaisiin ja koristeltaisiin kotia. Lämpimät kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Kyllä miekkonen oli ihmeissään ja innoissan kehuista ;)


Iloista pääsiäisviikkoa!

13 kommenttia:

 1. Meillä kyllä on tänä pääsiäisenä laiteltu koristeita kotiin hyvin vähän :) ja virpomassakaan ei käyty.

  Toivottavasti yskä helpottuu !:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kaverukset teille muuttanut :)!
  Toivottavasti teillä yskä pian helpottaa <3!

  VastaaPoista
 3. Ihanat pupuneidit siinä vierekkäin!
  Minäkin ompelin samalla kaavalla pupun viikonloppuna, mutta puinkin hänet tällä kertaa poikamaisesti raidalliseen neulepuseroon ja tähtihousuihin:)

  VastaaPoista
 4. Söpöt puput, olen itsekin tehny tuolla kaavalla ja tykkään kovasti. Teidän Maanantai kuuulostaa oikeen tutulta, tuollastahan se arki oikeesti on meillä kaikilla :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavat nuo puput. Minäkin tykkäsin alemman postauksen pöydästä. Muutenkin todella kaunis blogi ja ihanan elämänmakuista tekstiä. Lapsiperheessöä kun sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

  VastaaPoista
 6. Iiiiihanat puput <3 Ja aivan mahtava pöytä edellisessä postauksessa!
  Kyllä te vaan ootte taitava pariskunta =D

  Mitä ihaninta pääsiäisen aikaa <3

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihanat pupuset. Minäkin olen noita tehny, mut en pitkään aikaan. Juu meillä virvottiin eilen, kävi kaksi söpöä pikku tyttöä pisamanaamaista virpomassa. Omat lapset eivät enää virvo, mut palkka on saatava kuitenkin. Mukavaa viikkoa sinulle ja toivotaan yskän hellittämistä. :)

  VastaaPoista
 8. Sinulle on tunnustus blogissani <3!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat kaverukset :) Blogisi on kyllä niin suloinen!

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Ihanat pupuset, oot taitava!!:)
  Mukavaa pääsiäisviikkoa, lauantaina trullittamaan!:)

  VastaaPoista
 11. Ihanat puput, samanlaiset tekosessa kunhan vain aikaa löytyis.
  Toivottavasti siellä parannutaan yskästä, täällä köhinyt jo kolmeviikkoa. Hyvää Pääsiäistä !!

  T Nina valkoisiahelmia.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. voi miten kauniit pupuset, olisi ihanat pääsiäisen kotiin.
  Aurinkoisia pääsiäisen päiviä!
  Ilona

  VastaaPoista