3. heinäkuuta 2013

Seinusta

Moikka!

Mulla on aivan jäänyt postaamatta siittä mistä toukokuulla jo teille laitoin vilautuskuvan jota mies naputteli. Eli pieni seinän pätkä kera "ikkunan luukkuineen". Tässä se nyt on kuvattuna toukokuulla. Nyt tämä tosin on jo aivan erin näköinen sisustukseltaan. Postaan siittä sitten toinen kerta.


Tämä seinusta naputeltiin tähän näkösuojaksi tielle sekä naapuriin. Asutaan asutusalueella jossa talot ovat todella tiheään niin mukava saada näkösuojaakin. Vaikka meillä on huippu kivat naapurit ei sillä mutta kyllä sitä omaa rauhaa kaipailee :) Seinustan vierestä löytyy myös istutuspöytä joka onkin jo useamman kesän palvellut. Idea seinustasta on ollut jo pidempään mutta tuo ikkuna idea löytyi Pinterestistä josta lähdettiin muokkaileen meille sopivaksi. Autotallin seinän ja pikkuterassin joka tähän samalla tuli tehtiin jäljellä olleista muurikivistä pieni istutusallas johon istutin iki-ihania kuunliljoja, karpaattienkelloa ja kärhökin pääsi altaan nurkkaan kasvamaan.


Nyt uusimmainen Viherpiha lehti käteen ja sohvalle. Minust tuo viherpihalehti on tosi hyvä! Onko sulla omaa suosikkia piha lehdissä?

  Mukavaa iltaa!

14 kommenttia:

 1. Kiva idea näkösuojaksi, ja kauniskin vielä!
  Ihania postauksia olet laitellut viime aikoina, en vaan ole kerennyt aiemmin vierailemaan.
  Kivaa kesänjatkoa teille, Nonnukka!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana on, ootellaan kovasti miltä nyt näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ! Ihania ideoita ja suloisia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Ihana seinusta ja ikkuna!! Teillä on niin kaunista!! 😊

  VastaaPoista
 5. Olipa taas kauniita kuvia :) Mä oon miehelle puhunu tollasesta "aitaseinästä" mihin tulis sit ovikin, mut ei se oo viel lämmenny ;D

  VastaaPoista
 6. Kiva idea! Itse ihastuin kympillä tuohon istutuspöytääsi - upea! Kaikki puutarhalehdet tulee luettua, mitä eteen sattuu :)

  VastaaPoista
 7. Kiva idea ja tosi kaunis. Uudempia kuvia innolla oottelen ;)
  E-R

  VastaaPoista
 8. Ihana! Mikä vallan ihana idea. En edes yleensä tykkää hempeistä sävyistä, mutta nämä sulattivat sydämen kokonaan <3

  VastaaPoista
 9. Kaunista! <3 Minun ehdoton suosikki puutarhalehdistä on Koti Puutarha! :)
  Vaikka kyllä Viherpihaakin on mukava lukea. ;)

  wanhanajanunelma.com

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva idea ja tuo on niin ihanan näköinenkin :)

  AvonMinttu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Siis niin ihana idea ja toteutus, että joutunen näyttämään tämän varmaan miehelleni ja kysymään, että minnes meillä tämmöinen laitetaan :)

  VastaaPoista
 12. Sinä olet kyllä sellainen ideariihi ettei tosikaan ja selailin kesän alkuun vanhoja postauksiasi ja olet kyllä myös uskomattoman taitava kuvaaja, sielu lepää kuviasi katsellessa, kiitos siitä! <3

  VastaaPoista