11. lokakuuta 2013

Torstain tunnelmia


Huomenet!

Se on perjantai ja viikonloppu ovella!  Ja syysloma muuten meillä myös täälläpäin alkaa. Aurinko yrittää kurkistella taivaalta ja sehän se on mukavaa!

Saatiin eilen ihastuttavia vieraita, upeat naiset  Niina ja Kikke blogien takaa tulivat meille kylään lapsineen. Vietettiin oikein mukava päivä ja kyllä sitä juttua riittää kun on niin samat intressit. Sisustelusta, bloggailusta ja tulevasta yhteisestä reissusta tuli juteltua tovi jos toinenkin. Navat paukkuen syötiin ja taas höpöteltiin! Lapset oli iloisia kun sai uusia kamuja ja tehtiinpä pieni kaupunkikierroskin Niinan kanssa. Ja mä ainakin voin todeta, että mukava päästä piakkoin shoppailemaan vain naisten kesken ;)

Itse tykkään lukea blogeista kivosta ja edukkaista shoppailuvinkeistä ja niitä myös yrittänyt nyt itse teille muistaa jakaa. Ja tässäpä taas yksi ja edukas. Valkoiset neuletyynyn päälliset tyynyineen löytyivät minimanista 7.90e kpl! Ei paha ja aika sievät olivat. Nyt tarvisinkin jonkun kivan neulekudosta olevan ja edukkaan torkkupeiton sohvalle. Olisiko sulla hyvää vinkkiä mistä löytäisin?


Nyt taitaa muumidominon peluut kutsua. Ihanaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Oiii, ihanat tyynyt! <3 Mulla oli tänään ajatuksena kurvailla minimanin suuntaan, joten pitääpä kurkata tuo tyynyvalikoima ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin kauniit ja hinnankin puolesta varsinainen löytö! :) Ikean Ursula huopa on vähän samaa sarjaa tyynyjen kanssa. Meiltäkin se löytyy ja on aivan ihana. Pesusta pesuun säilynyt hyvänä joten hinta-laatu suhdekin siis kohdillaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oletpas bongannut kivat tyynyt ja vieläpä edukkaat. Itse olen viime aikoina harrastanut paljonkin näitä "edukaslöytöjuttuja". Harmi, ettei niitä ole aina tullut jaettua blogissa yhteisiksi iloiksi. Nyt täytyykin oikein skarpata aiheessa :). Kiitti vinkistä .

  VastaaPoista
 4. Kauniit tyynynpääliset eikä tosiaan pahan hintaiset! Olen itse tehnyt välillä sisustuslöytöjä Prismasta, en tiedä onko siellä etsimääsi, mutta ainakin aina voi kokeilla jos on lähellä semmoista.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tyynyt! Meillä täällä Porvoossa paikallinen Mikrokulma ja sitten tietenkin Robinhood josta voi tehdä halpoja löytöjä :)

  VastaaPoista