30. toukokuuta 2014

Kauden herkkuja raparperistä


Moikka!

Kesäloma on ihan nurkan takana koululaisilla. Huomenna sitten raikaa suvivirsi
ja matka käy kesälaitumille. Ihanaa kun aikataulut saa heittää pois. Tiiän, että
taidan muutaman kerran loman aikana toivoa jo myös normiarjen alkua ;)
Täällä oli tehokas helatorstai! Ehdittiin puuhailla sisällä ja ulkona vaikka mitä.
Kauden herkusta raparperistä tuli tehtyä hilloa ja piirakkaa. 





Tämän raparperi-kookospiirakan ohjeen olen ottanut talteen aikoinaan yhteishyvä
lehdestä ja on niin herkullista vaniljakastikkeen kanssa.




Iltapalalle leipasin patonkia ja maisteltiin hilloa pannarin kanssa. Kirpsakkaa oli
mutta ihan hyvää silti. 



Nyt iltalenkille raittiiseen säähän. Sateen jälkeen tuoksuu todella ihanalle!
Tämä oli muuten 500 postaus, hui! Mukavaa iltaa!

14 kommenttia:

  1. En ole mitenkään kovin perso makealle, mutta raparperipiirakan jos nään niin hups.. masuun menee :) Se vaan jotenkin on niiiiin niin ihanaa. Katselen jo kieli pitkällä meidän omia raparpereita joskos niistä kohta saisi piirakan..
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  2. Tähän alkukesään niiiiin kuuluu raparperipiirakka vaniljajäden tai -kastikkeen kanssa <3
    Mä keittelin tänään ekat raparperikiisselit ja voi sitä tuoksua <3

    Oikein mukavaa viikonloppua Onnenpesään!

    VastaaPoista
  3. Oi mitä herkkuja! Kelpais meillekin! :P

    VastaaPoista
  4. Voi mitä herkkuja!
    Pitäisiköhän kokeilla tehdä tuota raparperihilloa?

    VastaaPoista
  5. Ihania herkkukuvia ja onnea 500 postauksesta! :)

    Suloista lauantaita! <3

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköinen piirakka.

    VastaaPoista
  7. Täytyy käydä miehen mummolassa raparperivarkaissa ja kokeilla tuota piirakkaa, varmasti hyvää!! :)

    VastaaPoista
  8. Hyvältä näyttää :) Meillä kasvoi edellisen asunnon takapihalla raparperia ja harmittaa jälkeenpäin kovasti, ettei niistä tullut ikinä tehtyä mitään. Nyt kyllä löytyis siihen vimma ;)

    Viikonloppuja <3

    VastaaPoista
  9. Nam nam, napataanpas resepti heti takataskuun! :)

    VastaaPoista
  10. Herkulliselta ja niin kauniilta näyttää jälleen kerran <3 Ihania Greengateja sinulla!

    VastaaPoista
  11. Herkulta näyttää! Täytyis kans leipasta jotain raparperista :)

    VastaaPoista
  12. Oi että kiitos ohjeesta! Herkulliselta näyttää! Oman maan herkkuja on aina mukava hyödyntää leivonnassa! Raparperihilloakin olisi kiva testata joskus :)

    Oikein mukavaa kesän alkua teille! :)

    VastaaPoista