Pakkaspäivinä on erityisen mukava leipoa. Täällä onkin lähes joka päivä
uuni lämmennyt ja ollaan syöty tuoretta leipää. Eilen testasin tehdä ekaa
kertaa siemennäkkäriä. Oli muuten varmaan eka kerta ikinä kun tuli ostettua
noita siemeniäkään. Vasta tänään, yön yli kuivuessaan näkkärin maku
oli edukseen. Lapset eivät rohjenneet maistamaan, näyttää kuulemma
linnun ruualta ;) Ulkoilun päätteeksi maistui hyvin kuuman kaakaon kanssa.
Kaakaot vaahtokarkeilla maistui myös lapsille, yllättäen.
Ohjeen näkkäriin nappasin Kinuskikissan sivuilta. Kaikki
ainekset tosiaan vain sekoitettiin keskenään, levitettiin ohueksi (n.30x40cm)
levyksi pellille. Sitten uuniin paistumaan 175 asteeseen n. 25min ajaksi.
Näkkäri kannattaa leikata heti uunista tullessa sen ollessa lämmintä.
Neiti lähti ekkua kertaa virallisille kaverisynttäreille, kyllä oli onnellinen
typy. Miesväki meni luisteleen ja mä kuuntelen vain takan ritinää.
Taidan tehdä lättytaikinan odotteleen kotiin palaavia.
Mukavaa iltaa!
Always nice visiting your blog and beautiful pictures too...
VastaaPoistaHave a great sunday, take care!
Titti
So nice to hear that <3 Thanks Titti
PoistaNuo siemennäkkärit on ihania. Olen ostanut Sokoksesta Norjalaista vastaavaa. On hyvää. Nyt vois itsekin kokeilla, kun tuntuu helpolta:)
VastaaPoistaMä käytän auringonkukansiemeniä usein salaatissa ja smootheissa.
Koklaa ihmeessä, on tosi helppo tehdä eikä voi epäonnistua :)
Poistaeikä ihanat mukit! mistä mahtaa olla peräisin :)?
VastaaPoistaNoi on Greengaten lattemukit Alba white nimeltään, löytyy varmasti vielä nettikaupoista löytyypi.
PoistaItse tehty näkkäri on kyllä iha parasta terveysherkkua! :)
VastaaPoistaNiin on kyllä, positiivisesti yllätti!
PoistaKiitos tästä ohjeesta. Itse ostin Lohjan menneen ajan markkinoilta siemennäkkäriä ja samalla sai ohjeen mukaan. Ajattelin tänään kokeilla sitä reseptiä. Mukavaa pakkaspäivää! :)
VastaaPoistaTo do -listalla on tämä ollut pitkään. Herkulliset kuvasti innostavat. Kiitos! Tuija
VastaaPoista