Nyt herkutellaan! Tässä ehkäpä vinkkejä pääsiäisen ajan leipomuksiin. Tein
nämä pari baakkelssia viime viikonlopun kutsuille ja saivat kehuja!
Ihastuin itse kovasti tuohon kermatoffeekakkuun johon idean sain
Voitele irtopohjavuoan reunat ja vuoraa pohja leivinpaperilla.
Murskaa kaurakeksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa.
Painele massa vuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet veteen likoamaan.
Laita kattilaan n. 1dl kermaa ja Omarit.
Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen
kunnes seoksesta tulee tasaista ja juoksevaa.
Älä keitä. Anna jäähtyä.
Vatkaa loput kermat (3dl) vaahdoksi.
Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit.
Yhdistä kerma ja juustoseos ja
valuta joukkoon puolet jäähtyneestä kermatoffeesta
Kuumenna n. 0,5 dl vettä kiehuvaksi ja sekoita joukkoon liivatteet.
Kaada liivate ohuena nauhana kakkumassaan koko ajan sekoittaen.
Kaada kakkumassa vuokaan keksipohjan päälle ja tasoita pinta.
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.
Loput toffeekastikkeesta voi valuttaa popcornien päälle.
Murskaa keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini.
Painele seos irtopohjavuokaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa kahteen osaan. Lisää toiseen osaan
sulatettu geisha ja mascarpone. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä
n. 30min.
Lisää toiseen kermapuoliskoon sulatettu valkosuklaa ja vanilkarahka.
Kaada hyytyneen geishatäytteen päälle. Anna hyytyä ja koristele.
Herkullista iltaa!
Herkullisia ohjeita mutta kiinnitti huomiota että eikö tuohon geisha-valkosuklaa kakkuun tule mitään hyydeke ainetta?
VastaaPoistaMoi Anne! Juu se on siitä helppo kakku, että liivatetta ei tosiaan tule :)
PoistaTuo kakku on tosiaan ilman liivatteet ja se on ihanan pehmeää. Suklailla ja juustolla/rahkalla pysyy hyvin kasassa. :)
PoistaTuo kakku on tosiaan ilman liivatteet ja se on ihanan pehmeää. Suklailla ja juustolla/rahkalla pysyy hyvin kasassa. :)
PoistaMietinki mistä oon tuon ohjeen saanut mutta sulta siis :) on kyllä just soppelin makeakin. Laitoin ite tuohon vain 4dl kermaa joten normisti on korkeampi kakku vielä.
PoistaJestas, mitä herkkuja!
VastaaPoistaMenee niin testiin!
Apua,mitä ihanuuksia!!
VastaaPoistaVoi ei, mitä ihanuuksia ja täällä kevennellään...!!!
VastaaPoistaTuollaisiin en ole ennen törmännytkään, josko pääsiäiseksi kokeilisi:)
Oi miten ihanat ohjeet, täyttyy pääsiäiseksi tehdä ja varmaan kutsua joku ystäväperhe herkuttelemaan meidän kanssa :)
VastaaPoistaOi joi nyt näyttää herkulliselta, kokeiluun menee :)
VastaaPoistaNäitä tulen varmasti tekemään. Kiitos ohjeista! Juustokakut kun on lemppareitani.
VastaaPoistaAurinkoista alkavaa viikkoa!
No täältähän löytyi hyvä ohje pääsiäisen kakkuun. Kiitos!
VastaaPoistaKyllä pitää testata nämä pääsiäiseksi! Kiitos vinkistä! Niin ja iloista pääsiäisen odotusta!
VastaaPoistaTätä on pakko kokeilla - kuulostaa herkulliselta ja näyttää myös :) Kiitos ohjeesta <3 mukavaa uutta viikkoa!
VastaaPoistaMolemmat näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! Täytyypä testailla 😊
VastaaPoista