9. helmikuuta 2012

Esikoisen uusi huone

Moi

Pika kurkkaus esikoisen uuteen huoneeseen.. Ennenhän tämä huone oli tietsikka/ompelu/löhöily huone.. Siitä jouduin luopumaan. Yks makkari lisää ei olis yhtään haitannut :)

Nyt tämä huone on esikoisen valtakunta.. Päädyttiin kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen ruututapetin sijaan tähän Estan tähtitapettiin. Tilasin näkemättä nettikuvien perusteella Harmaan tähtitapetin.. No tää oli kyllä musta.. Alkuun mietitytti kuinka synkkä huoneesta tulee ja olihan tää tapetti vähän ehkä isomman lapsen huoneeseen ja aikas raisu mun makuun mutta meneepä sitte pitkään. Tykkänä kuitenki loppu tuoksesta :) Tässä muutama räpsy..


Nyt on pohdinnassa verhot tähän kammariin. Nykyiset verhot napattiin matkaan vanhasta huoneesta. Kertokaas minkä väriset verhot olis hyvät? Valerulliksia suunnittelen.. Matto täytyy myös hankkia uusi ja isompi.

Nyt siivouksen päälle maistuu kahvit ja siskon saan seuraksi varmaan tuota pikaa.
Se on moro!

70 kommenttia:

  1. Aivan ihana huone! Yllättäen tykkään tuosta tapetista, sillä meidän esikoisella on myöskin tuo. Se meidän ei taida kyllä olla Estan vaan joku K-Raudan omasta mallistosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Terhi! Ai teillä löytyy myös sama tapetti..hyvä valinta ;)

      Poista
  2. Ison pojan huoneelta näyttää :) Minkäikäinen? Kiva tuo kirjahylly...samaa olen meille tytöille katellut...eikö siihen saa ovetkin? Elloksella on suht halpoja valelaskos verhoja...esim. Kobbe harmaa valko raidallinen...meneekö liian "vanhaksi"...vai tarvisko vielä jotain muuta väriä verhoihin?

    Meillä jatkuu tapetin pähkily...en osaa päättää :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pauliina, meidän esikoinen on nyt eskarissa joten tulevalle koululaiselle uus huone :) Joo tuohon hyllyyn saa ovetki..Elloksella oonki ihastelu noita Kobben laskareita..samaa kangasta muuten multa löytyykin pitääs mallata..tapeteissa on kyllä valinnan vaikeutta, toivottavasti löytyy mieleinen!

      Poista
  3. Musta tapetti on ihan ok, kun sitä on kuitenkin aikas vähän. Kivan näköinen huone. Meillkin varmaan pian tuleva eskarilainen alkaa toivoa vähän isomman tytön huonetta... Täytyykin aloittaa ideioiden kerääminen ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  4. Kivan näköistä ootte saaneet aikaiseksi. Verhoiksi vois vaik ajatella tuon maton värisiä, on niin pirteän värinen, joteski niin keväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mietin ite kans, että vois olla jotain tuonki väristä.. Kiitti :)

      Poista
  5. Mäkin varmasti laittaisin harmaa valkoraidallisen niinkuin joku jo ehdotti :) tosi kiva makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon miettiny just noita värejä, että olisko hyvät.. pohdinta jatkuu :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää huone eikä kyllä yhtään ole synkkä, valoahan oikein tulvii tuonne :) Ainaki kuvissa nuo verhot on ok mutta jos vaihtelua haluaa niin valkosta jossa ohkasia harmaaraitoja ja matoksi vaikka yksvärinen vaaleanharmaa iso (nukka?)matto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Elloksella kattelin ihanaa mattoa harmaa missä musta tähti..

      Poista
  7. Voi että, näyttää hyvältä :) Erilainen ku teillä yleensä mutta tarviihan se isopoika jo ison pojan huoneenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo ite poju kyl tykkäs kun musta on yks lemppari väri :)

      Poista
  8. Wau! Näyttää tosi hyvältä! Tuo huone on niin valoisa, että ei tuo tapetti tee siitä yhtään liian tummaa!

    VastaaPoista
  9. Onpas kiva huone, ihana tähtitapetti! eikä yhtään liian synkkä, koska muutoin huoneessa vaaleaa. Matto tuo kivasti väriä huoneeseen. Tuo kattolamppu <3 mitens verhot? tuota samaa turkoosia tai tuolinväri? Kyllä tuolla nyt viihtyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä poju viihtyy :) Lamppuun ihastuin kans jo aikaa siten ja nyt sattu kaveri käymään ikealla ja toi tuon lampun <3

      Poista
  10. Tykkään tuosta tähtitapetista, ei se minusta ole yhtään liian voimakas! Hei, mikä on tuo pöytä, onko se jostain valmiina ostettu vai itse tehty? Kaipailen vastaavanlaista eteiseen, enkä ole mistään löytänyt, tuskastuttaa suorastaan kun on visio jota ei saa toteutettua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Pöytä on miekkosen tekemä. Toi moni on muuten kysellyt myös samaa ja tilauksi kuulemma olis pöydistä.. Toivottavasti löydät mieleisen!

      Poista
    2. Niin mä vähän pelkäsinkin, kiitos kuitenkin! Mutta siis ihana pöytä, etsintä jatkuu. :)

      Poista
  11. Tosi kivalta ja tyylikkäältä näyttää! Minä lähtisin varmaan vaaleanharmaan suntaan verhon ja maton värityksessä. Eipähän ala heti kyllästyttää, jos lempivärit vaihtuvat. :)

    VastaaPoista
  12. Loistava huone! :) oon ihan hellänä tällä hetkellä mustiin yksityiskohtiin, ja voisin tän kuvan perusteella harkita meilläkki lähes mustaa seinää, ihana!

    VastaaPoista
  13. Iiiiiihana huone :) Tapetti mun mielestä tosi hieno:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuo tapetti kaikis väreissä on kyllä ihana

      Poista
  14. Kivalta näyttää! :) Meillä on sama tähtitapetti beigellä pohjalla poikien huoneen yhdellä seinällä (kuten jo jossain aiemmassa postauksessa kirjoittelinkin). Ja kahvi maistuu aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se beigepojanenki on kaunis! juu ja kaffi maistuu kyllä aina..varsinki jos on vähä hyvää rinnalla;)

      Poista
  15. Kivalta näyttää! :)
    Laskosverhothan tuohan sopis hyvin, ja mustan pariksihan sopii väri kuin väri. Vastapainoksi tietty vaaleampi sävy vois olla kivempi :)

    VastaaPoista
  16. Onpas ihana huone, tykkään:)Meillä kans tulevan eskarilaisen huone tarttis laittaa uusiksi, nalle puh tapetit on jo varmaan liian lapselliset:) Tästä sai monta hyvää ideaa, jos saa napata mukaan???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmanmuuta ideoita matkaan jos jotain mielekästä löytyy :)

      Poista
  17. Tosi kiva tuli!
    Meillä oli tuota samaa Estan tapettia vaaleanpunaisena tytön huoneessa ekassa talossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi se vaaleenpuna pohjanenki on niin suloinen! Kiitti!

      Poista
  18. Vastaukset
    1. On se kiva tapetti kyllä vaikka alkuun tuumailin, että raaskiiko laitaa hinnan vuoks mut kannatti ;)

      Poista
  19. Juu juu, tosi hyvälle näyttää!! :) Täytyypi tulla tässä joskus ihan livenäkin katteleen, kuhan vain kerkeis.. Oot saanut tuon mun haaveileman lampun :D Perästä tullaan ;)

    VastaaPoista
  20. Kiva tapetti, mutta tuo viltti tuossa sängyn päällä on liikaa tähteä! ihana tapetti! Vaikka muuten olen ihan modernia enkä tälläinen maalaisromanttinen kun teidän talo. mutta ihana talo teillä! :) -ritu

    VastaaPoista
  21. Hieno huone tulevalle koululaiselle! Me tehtiin viime kesänä koululaiselle oma soppi ja sinne tuli punaista pientä tähtitapettia, poitsun itsensä valitsemana ;)

    VastaaPoista
  22. On tosi kiva tapetti ja huone,tykkään:)
    mun mielestä ehdottomasti värikkäät verhot ja matto kevättä vasten ja lapselle muutenkin saapi olla väriä.
    vaikka just turkoosia tai limeä.
    meidän ekaluokkalaisella on kans tummanharmaa yksi seinä ja muut vaaleanharmaita,huonekalut on mustat(Ikeasta).ei oo musta yhtään synkkää,kun käyttää tekstiileissä väriä ja lapsethan tykkää väreistä:)
    kestää aikaa ja aattelinkin,kun poika kasvaa,että laitan New York-teemaa.
    Tekstiileillä saa niin helposti vaihdeltua ilmettä:)
    Voi tietysti tuntua oudolle,jos on tottunut kovin vaaleisiin sävyihin,mulla se "levisi" vähän muuallekki huusholliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans ajattelin, ettei haittas vaikka olis väriäki verhoisa ja matossa..toisaalta taas sitte kuitenki harmaa-valkonen miellyttäs..vaikeeta :)

      Poista
  23. Uih, makee musta seinä!!Tosi kiva huone muutenkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks :) Eiks ollu meleko rohkee veto tuo tapetti? :)

      Poista
  24. Arvaat varmaan että täällä on yks fani :) Tykkään seinästä, tähti on ajaton kuvio! Ihana huone!!! Meillä menee remonttiin toi keskimmäisen poitsunhuone ens kesänä ja mun pitäis nyt alkaa sitä ideoimaan, saas nähä mitä siitä tuleekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu arvasin, että Marika tykkää ;) Tähtöset on kyllä kivoja! Ei muutakun idiksiä etsimään ja mukavia suunnittelu hetkiä!

      Poista
  25. Ihanalta näyttää pojun uusi huone <3
    Tapetti oli tosiaan yllättävä veto, mutta siis tosi hyvä sellainen :). Turkoosikin väri näyttää raikkaalta tuolla. Taikka sitte harmaa/valko/mustaa :). Kylläpä te olitte ripeitä rempan suhteen, ihan kateeksi käy ;)

    Ihanaa pian alkavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu veto oli kyllä yllättävä.. kyllä tätä asiaa kuule pähkäilin :D Kiitti! Joo täällä kyl tapahtuu jos antaa ukkelin rauhassa huiskia ;) Ihanaa vkl!

      Poista
  26. Tuli kyllä kiva huone pojalle, eikä mielestäni yhtään liian tumma! Ja miehesi tekemä pöytä on kyllä hieno! Meillä poikien huoneessa myös tähti-teemaa ja oon www.jotex.fi:stä tilannu heille tähtimatot ja laskosverhot (beiget, jossa tekstiä - ei tähtiä)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munpa täytyy heti kurkkia Jotexille..ellokselta ihastelin yhtä tähtimattoa..

      Poista
  27. Vau, ihana huone! Tapetti on oikeen hyvä, ei ole liian raju :) Verhoasiasta oon sitä mieltä että ottasin värin tapetista eli mu./valk. tai matosta tuo kiva turkoosi.

    VastaaPoista
  28. Hienolta näyttää! Eikä yhtään liian tumma, älä huoli. Itsellä tuli kanssa raidalliset verhot mieleen, esim. sellainen kangas joka meillä on keittiön verhoissa, muistaakseni linumin. Käy kurkkaamassa blogista, jos ehdit.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mun täytyy heti kurkata, kiitti vinkistä :)

      Poista
  29. Tapetti on kyllä melkein musta todellakin,mutta hieno. Vaatii kyllä myös verholta tummuutta. Laskosverho olis tähden kanssa hyviin yksii käypä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli kyllä ihan musta harmaan sijaan :) No silmä tottuu hiljalleen ja poju tykkää :) Kiitti vielä sulle tapettien tilauksesta :)

      Poista
  30. Ihana huone :) Sopii koululaiselle! Meillä laitettiin pojalle samaa tapettia, mutta tumman sinisellä pohjalla. Poika oli silloin 8v. Tähtitapettia on vain yksi matala seinä, loput vaaleaa väriä.

    Olivia

    VastaaPoista
  31. Sinulle on Blogissani Haaste :)

    VastaaPoista
  32. Näyttää tosi hyvältä! Tosi onnistunut tapettivalinta!
    Kivaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
  33. Hyvältä näyttää! Samassa Regatta Crew kirjassa on kangas jossa valkoinen pohja, ja mustilla kirjaimilla eri satamien nimiä ympäri maailmaa. Siitä vaikkapa yksinkertainen rullaverho tai laskosverho :)...

    VastaaPoista
  34. Selvisikö verhoasia? Ihan vaan kun mietin tuota tapettia ja verhoja meillekin.

    VastaaPoista