7. helmikuuta 2012

Ideoiden etsimistä ja ihastelua

Aurinkoiset moikat teille!

Arvatkaas mitä? Täällä on esikoisen huone rempattuna :) Enään verhotangot ja sisustelut tietty jäljellä. Kunhan saa tavarat paikoilleen voipi alkaa mallailla verhoja ym. Kallista hommaahan tämä on kun tapettien ym. lisäks joutuu ihan pakolla hommaamaan uutta mattoa ym ;) Mutta on se mukava saada uutta ilmettä kotiin! Saatte vielä hetken odotella kuvia huoneesta..


Mutta mitä tekee äippä kun on hetken rauhaa? No heittää pötkölleen sohvalle ja kaivaa iiisot pinot vanhoja sekä uusia sisustuslehtiä..


.. Ja alkaa ihastella lehtiä uudestaan ja uudestaan.. ja ideoita saa niin valtavasti! Voi kuinka ihmisillä onkaan kauniita koteja ja sisustamisen taitoa! (inspiraatio kuvat napsin lehdistä)

Tän tyyliset hyllyt ajattelin esikoisen huoneeseen


Tässä on tosi kiva tuo kaappi


Tällasia haaveilen keskimmäisen huoneeseen
johon vois laittaa vaikka leluja


Tässä kuvassa on ihana tunnelma! Ja aivan ihanat kannakkeet verhotangoilla
jotka kyllä näkyy huonosti tässä kuvassa


Mikä on sinun lemppari sisustuslehti? Suomalaisista Maalaisunelmat ja Toivekoti on aikas kivat.. joskus kyllä ovat nämä suomalaiset lehdet pettymys.. Taisipa olla toissa kertainen maalaisunelmat kun oli mun mielestä pettymys.. Olis kiva kun noissa suomalaisissa lehdissä olis pelkästään Suomalaisia kauniita koteja kun niitä löytyy kuitenkin runsainmitoin. Ruotsalaiset lehdet kuten Lantliv ym. on kyl aina täynnä toinen toistaan kauniimpia koteja ja ideoita!


Intoa ja ideoita sisustamiseen antaa myös tietty blogit! Kiitos teille jotka jaksatte kirjoittaa ja ideoitanne jakaa :) Olis tosi kiva jos jaksatte jättää linkkejä blogeihinne sekä blogeihin jotka on teidän lemppareita?

Tuossa sivupalkissa olevassa blogiluettelossa on mun lemppareita. Tahtoisin vielä mainita erityisesti blogit Pieni Pilvenhattara, Talo tähtitaivaan alla, Tähtihetkiä, VaniljaHouse ja Kolmen tähden koti. Inspiraatiota, kauniita kuvia, positiivisuutta ja lapsiperheiden arkea täynnä olevat blogit kannattaa kurkata ehottomasti :) Linkit löytyvät tuosta sivupalkista.

Nyt kaffekuppi ja jospa jatkais toisen kammarin tyhjentelyä jotta päästään sen kimppuun pian. Mukavaa päivää ja kiitos lukijoille! Erityisesti teille jotka jaksatte pienen viestin käynneistänne jättää!

40 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu! todellakin oikein inspis kuvia lehdissä :)

    VastaaPoista
  2. Hei vaan!
    Itsekin sukellan usein kun on aikaa sisustuslehtien maailmaan ihailemaan toisten ihmisten koteja ja taitoja sisutaa. Minun suosikki lehti tällä hetkellä on Lantliv jonka sain joululahjaksi tyttäreltäni :)
    Tervetuloa poikkeamaan minun blogeihin ericashus.blogspot.com on ruotsinkielinen ja siellä linkkejä ruotsalaisiin,tanskalaisiin ja norjalaisiin (mm) blogeihin sekä ericanvaaleitaunelmia.blogspot.
    Oikein mukavaa tiistaita ja toivottavasti sait lehdistä hyviä ideoita <3
    Terveisin Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitti tuun pian vasta vierailulle sinulle :)

      Poista
  3. Itseäni harmittaa, kun noissa suomalaisissa ja ruotsalaisissa sisustuslehdissä ovat samat jutut. Tuntuu tyhmältä, että joku kotijuttu on jo nähty vuosi sitten ruotsalaisessa lehdessä ja nyt se on "uusi" meidän lehdissä...Muuten nuo mainitsemasi lehdet ovat hyviä.
    Tervetuloa visiitille minunkin blogiin:
    http://lissunomablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta.. tuunpa pian kylään, kiva kun vinkkasit :)

      Poista
  4. Mä inspaannun millon mistäkin :) Äiti sisustaa kotia hirveesti uusilla ideoilla, en koskaan tiedä mistä se niitä saa ja värit ei oo mun makuun mutta aivan porukoiden kotiin sopivia :) Toinen juttu on kyllä sun ja Maalaisunelmaa blogi :)
    En malta odottaa miltä tuo uus huone näyttää! Edellisetkin olivat niin ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Anna! Maalaisunelmia blogi on kyl ihana!

      Poista
  5. Ihania kuvia olet bongannut lehdistä! Teidän koti on niin ihku! Terkkuja!

    VastaaPoista
  6. Mä jokseenkin kohtasin kyllyyden nuissa sisustuslehdissä =/ Kunnes löysin ruotsalaisen Isabellas lehden =) Ihana, tsi-ohjeita ja vähän enemmän sitä väriäki mistä minä niin tykkään ;)
    Mutta blogeista yks ehottomasti aina kurkkaamisen arvonen on kyllä tämä siun =) Vaikka harvoin kommenttoimaan joudankaan, ihime hätänen emäntä =P
    Täällä on aina niin lepponen tunnelma ja rutkasti kauniita kuvia =)
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mä kans tuota Isabellas lehteä selailin kerran kampaajalla ja vaikutti kyllä ihanalta..voiski ostaa sen seuraavan nron :) Voi kiitos <3 Kiva kun käyt vierailulla :)

      Poista
  7. Samoja lehtiä täälläkin selaillaan, maalaisunelma ihan kotia kannettuna. Siihen lehteen toivoisin kylläkin enemmän suomalaisia koteja esittelyyn...
    Kaunis tuo divaanikuva! Kaunis koti teillä muutenkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu mä oon ihan samaa mieltä, että suomalaisia koteja sais olla..

      Poista
  8. Voi NOnnukka kiitos<3 kylläpäs piristi mieltä:)
    Ihana on tämä sun blogi ja päivityksiä ootan aina innolla!
    Mun lempparilehdet on tällähetkellä glorian koti ja avotakka mut muitakin tulee osteltua! Blogeista löytyy kyllä niin paljon ideoita ja inspiraatiota!:)

    Uusia lastenhuonekuvia ootellessa!

    VastaaPoista
  9. Voi kaunis kiitos sinulle kauniista sanoistasi.
    Totta, noiden ideoiden bongailuun blogit on kyllä hyvä paikka. Sit tietysti lehdet, niitä lueskelen iltaisin, mul on sängyn vierellä varmaan Himalajan kokoinen lehtipino....
    Kiitos sinulle ihanasta blogistasi, täällä on aina ilo vierailla ja vaikka bongailla ideoita.
    -k-

    VastaaPoista
  10. ♥ Kiitos!
    Lempilehdet on tällä(kin) hetkellä maalaisunelmaa ja toivekoti&puutarha, talo&koti, yms. niitä on paljon!!! Lempipuuhaa tuo lehtien selaaminen ja haaveilu :)
    Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  11. Täytyy sanoa myös niin päin, että tämä sinun blogisi inspiroi meitä lukijoita! :) Ihania kuvia, ihania ideoita!

    VastaaPoista
  12. Heippa!
    Voi kuinka kaunista sinulla täällä! :)
    Sisustuslehtien parissa saa kyllä ajan vierähtämään ja tuntuu, että aina niistä saa jotain uutta irti. Tahtoo vaan kaappitila-loppua, kun ei oikein hennoisi poiskaan heittää. :)

    Suosikkeja taitaa tällähetkellä olla Maalaisunelma ja Maalla-lehti.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kun tulit vierailulle.. Tervetuloa uudelleen <3

      Poista
  13. Nuo on kyllä ihania blogeja jotka manitsit. Ja myöskin tämä sinun blogisi. <3

    Vein juuri kirpparille ison kasan sisustuslehtiä, kun niitä oli kerääntynyt ihan hirmuisesti.

    Mun suosikit on kans Maalaisunelma, Toivekoti&Puutarha, mutta uusia suosikkejakin on tullut, mm. Glorian Koti ja Koti & Keittiö. :)

    Mukavaa loppuviikkoa. <3

    VastaaPoista
  14. Mullakin on kilometrin korkuinen vuori lehtiä, kun en raaski heittää niitä poiskaan.
    Meille tulevista lehdistä Maalaisunelmia, Toivekoti ja puutarha, Koti ja keittiö ja Talo ja koti ovat mielestäni kiinnostavimmat.
    Lisäksi mulle tulee pari puutarhalehteä ja Kodin kuvalehti.
    Vanhoistakin lehdistä saattaa löytää niin upeita ideoita.
    Joskus vien niitä kirpparille ja terveyskeskuksen vastaanotoille.Siellä on joskus 5-6 vuotta vanhoja rispaantuneita lehtiä,on aika uusia niitäkin!
    Teillä tehdään jälleen ihanuuksia, odotan malttamattomana uusia kuvia!

    VastaaPoista
  15. Täälä kans yks sisustuslehti"hullu" ilmottautuu...hullu siksi koska mulla on usiammalta vuojelta monen monen lehen vuosikerrat tallella ku en raski laittaa poiskaan :D Ikean Bestå-järjestelmä piti ostaa pelkästään minun lehille :D eli mie kerrään nuita lehtiä, son mun harrastus sisustamisen, sisustustuunauksen ja sisustusblogien lukemisen ohella :D esim. Avotakkaa on -95 asti kaikki vuosikerrat ja 9 muunki lehen vuosikertoja paljon :) Kirpparilta oon ostanu sitte Maalaisunelmaa ym maalaisromanttislehteä :)
    Tämä sinun blogi on yks minun lemppareista että mie saan kyllä inspistä täältäki ja muista sisustusblogeista :) Samoin minusta on ihana ihastella kuinka esim. sie ossaat sisustaa ihanasti :)
    ja lempilehet tällä hetkellä on: Koti ja keittiö, Talo&Koti, Oma koti kullan kallis, ja muutama muu :) Minun silimät leppää kyllä näissä sinun sisustuskuvissa, ihana koti <3

    VastaaPoista
  16. Kiitos ihanat <3 Häkellyn valln teidn kommenteista :) mutta kiva kuulla, että viihdyte! Ja lehtisetki n niin samaan makuun meillä :)

    VastaaPoista
  17. Hei! Mäkin käyn täällä usein vaikka en niin ehdi kommentoida. Monesti on pitänyt sanoa, että on kiva kun teette paljon itse sisustusjuttuja ja kalusteita. Mua on alkanut ärsyttää oma kaiken maailman halvan krääsän ostaminen. Selaan lehtiä ja yritän miettiä tarkkaan mitä uutta haluan. Kertyy muuten kaappiin ihan hirveästi sitä hutisisustustavaraa. Taas muuttolaatikoita pakatessaj ja uutta kotia sisutaessa kummasti löytynyt kummituksia kaapeista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sanoppa muuta tuota krääsää kyllä kertyy..just oon kans kaapeja kaivellu ja kaikki ylimääränen kirpulle myyntiin.

      Poista
  18. No voi kiitos Nonnukka <3 Ihanaa, jotta joku tykkää blogini olevan inspistä herättävä. Itse niin tykkään aina ihastella käsistään taitavien ihmisten blogeja, niinkuin tätä sinunkin mahtavaa blogiasi. Ihan ehdottomasti suokkareitani <3 Itse kun en oikeen osaa mitään tehdäkkään ;)

    Hih, noita aivan samoja lehtiä mulla on jemmassa, ja niitä usein ihastelen. Juurikin tuo alimmainen kuva ruokailuhuoneesta, ja se Ruotsalainen koti on aivan mielettömän ihana :)

    Maalaisunelmaa lehdestä tykkäsin aiemmin, mutta se on jotenkin vähän tullu tylsemmäksi. Liian yksinkertaisia koteja ehkä mun makuun. Mulla tarttuu aika usein ulkomaalaisia sisustuslehtiä käteen kauppareissuilta, ja isäntä aina ihmettelee, mitä järkeä on ostaa lehteä, jota ei voi lukea ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana oot! Totta, että maalaisunelmat on väliin tosi kuiva lehti munki makuun..Mäkää en noista ruotsalaisista lehistä ymmärä mitään mutta kuvia on ihana katella :)

      Poista
    2. Oho! Onpas hauska tää tällänen vastausjuttu...mitenkäs tällänen toimii?

      Uusimmassa maalaisunelmassa olikin nyt vaihteeksi tosi kivoja kuvia ja juttuja.

      Poista
    3. Joo tää oli ihan kiva :) Kattelin kun useilla oli ja mies tän mulle sitte jotenki laitto en kyl tiiä miten :D Voin kyllä kysellä ja antaa neuvoja jos tahot? Oli tosi hyvä nro kyllä!

      Poista
  19. Ulkomaalaisia sisustuslehtiä tarttuu yleensä mukaan kaupasta:)
    kiitos piristävistä inspiraatiokuvista! samoinkuin blogistasi saa paljon inspiraatiota:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jos näin koet <3 Mitä ulkomaalaisia lehtiä?

      Poista
  20. Mun suosikkilehdet on kans toivekoti ja maalaisunelma, tosin tämän vuoden eka numero oli pettymys ja se jäi ostamatta. Talo ja Koti-lehdestä myös tykkään. Uusin lehti löytöni on Landhaus, siitä sain monta toteuttamis kelpoista ideaa, vaikka tekstistä en ymmärtänyt sanaakaan, mut ei se haittaa, kun kuvat on niin kauniita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ekku no oli kyllä pettymys.. oi pitääpä testata tuo landhaus ehotomasti!

      Poista
  21. Blogeista saa kyllä paljon ihania sisustusideoita, ja sinun blogisi on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani! <3 "Maria ja pojat", "Hansumainen blogi" - niistä pidän myös mutta listaa kivoista blogeista voisi melkein jatkaa loputtomiin... ;) Sitten facebookissa on ryhmä nimeltä "Maalaisromanttinen koti", josta myös voi saada ideoita. Tosi kiva toi puulaatikko, jossa renkaat sekä noi puuhyllyt. Innolla odotan kuvia lastenhuoneista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nipsu <3 Pitääpä kurkata fb:s tuo mistä mainitsit..kiitt!

      Poista
  22. Voi KIITOS sulle ihana Nonnukka <3!
    Ilahduin toooodella paljon lukiessani postausta :)!
    Sitä ku on välillä hiukan muuta mieltä omasta blogistaan ja miettii,että onkohan tästä mihinkää... :/??!Mutta ihana kuulla jos on :)!

    Tää sun blogi on IHAN ykkösiä mun lemppareitten joukossa!!!!Teillä on niin kaunista ja tunnelmallista.Teillä kerrassaan silmä lepää <3!

    Iloa pakkaspäiviin teijän perheelle!
    Malttamattomana oottelen remppakuvia ja (kateellisena ;D!) mietin,että kuinka äkkiä sitä toisten rempat voikaan edetä ;) ...t.nim."ikuisuusprojektin emäntä"

    VastaaPoista