26. helmikuuta 2012

Ikuisuus projekti

Heips!

Eilen saatiin juhlittua kahta armasta ystävää 30v kemuissa ja mukavaa oli! Mamma pääsi vähän tuulettumaan ja ei voi kyllä kieltää etteikö se oma aika tekis terää. Jo vain! Kyllä on kuulkaa tuulettunut olo hih ;) Kiltisti kyllä jo puol 1 olin kotosalla kuuntelemassa pikkuruisen tuhinaa (ja ukkelin kuorsaamista ;) ) Onnea vielä teille täältäkin ystäväiset jos käytte kurkkimassa. Tälle vuodelle tuleeki useemmat 30v kemut ja itelläki olis eessä syksyllä.. Mä mielellään kuulisin teiltä miten te ootte juhlineet pyöreitä vuosia? Ite mietin, että olis ihan kiva joku teema. Naamiaiset ehkä tms? Kertokaahan ideoita :)

Mutta siihen ikuisuus projektiin.. hiljaa hyvä tulee ehkä? Mä teen neitoselle tilkkupeittoa johka nappasin ideaa iki-ihanasta Tildan tapaan kirjasta. Paljon kirjailuja ja pientä näpertelyä. Ehkäpä tämä vielä joskus valmistuu.. Tästä kuvasta on muuten edistynyt jo kun tuossa pari tuntia ehdin tekemään eteenpäin neidin uniaikaan. Tässä pieni vilautus..


Jotenki tämän tulevan tilkkupeiton sävyt ei ollut sitä mitä mä ajattelin.. tuon sinisen olis pitäny olla vaaleensininen ja ruskee olis saanut olla vaaleempaa. Tilasin kankaat vähän summassa nettikaupasta. Mutta saapi nyt kelvata :) Pitää tehä sitte uus paremmilla kankailla ;)

Tässä tuleva peiton saaja innoissaan leikkii. Ihanan ilonen neitonen joka kovasti yrittää treenata kääntymistä. Massullaan ollessa hitaasti napansa ympäri pyörii ja ihmettelee maailmaa.


Mukavaa sunnuntain jatkoa!

17 kommenttia:

  1. Somalle pikkuprinsessalle soma peitto tulossa!
    =D

    VastaaPoista
  2. Upea peitto!
    Mä olin ajatellut viettää hiljaisuudessa omat 30v bileet, meillä kun oli remppa silloin kesken ja töissä uudet kuviot ja...mut mulle järkättiin salassa ihanat, ikimuistoiset ylläribileet.
    Kivaa alkavaa viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka sulonen tilkkutäkki sulla on tekosessa, ihana! 3 vuoden kuluttua täällä tulee täyteen 30 v ja en oo kyllä vielä ehtinyt sinne asti ajattelee, enkä halua.. bileitä kyllä mutta yök ei niitä lisä vuosia ;D jotkut teemapippalot olis kyllä kiva idea! käytiin tuos hiljattain avokin sukukekkereillä, jossa oli teemana 80-luku, voi että oli hauskaa!! pastellisävyjä ja railakasta menoa :)

    Mukavaa viikon alkua! :)

    VastaaPoista
  4. Suloinen peitto sielä tulollansa <3
    Mulla oli suunnitteilla aikoinani järjestää myöhäissyksyn hämärissä,tunnelmalliset 3-kymppiset,näin suunnittelin sinkkutyttönä kevät talvella -05...Keväällä löysin ihanan mieheni <3 ja synttäreitä juhlin rouvana!3-kymppiset vaihtuikin hääjuhliin <3<3

    VastaaPoista
  5. Suloinen peitto sielä tulollansa <3
    Mulla oli suunnitteilla aikoinani järjestää myöhäissyksyn hämärissä,tunnelmalliset 3-kymppiset,näin suunnittelin sinkkutyttönä kevät talvella -05...Keväällä löysin ihanan mieheni <3 ja synttäreitä juhlin rouvana!3-kymppiset vaihtuikin hääjuhliin <3<3

    VastaaPoista
  6. Voi Jonna hyvä siitä tulee!! :) Ihana neiti! Paljon jo kasvanut siitä kun myyjäisissä käytiin.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tilkkupeitto neidille valmistumassa!

    Itselle pari läheisintä ystävää järkkäsi yllärijuhlat kun en itse järkännyt mitään, ja oli niin ihanaa tulla yllätetyksi :)

    Mukavaa sunnuntai iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä peitosta on tulossa ihan täydellinen!!! Ihana tyttönen, kovasti on kasvanut!
    Minä en juhlinut mitenkään ihmeellisesti pyöreitä vuosia, ystävät hakivat mut viettämään ylläripäivää... ravintolaa yms muuta ihanaa hemmottelua :D Olin viimeisellä kuukaudella raskaana silloin :)

    VastaaPoista
  9. Tilkkupeitostahan tulee aivan ihana!! Ja yleensä tuommosessa mihin yhistelee monia kankaita, toimiiki parhaiten vähän suuremmalla kontrastilla olevat kankaat =) Makuasioitahan nämä, mutta miusta tuosta tulee aivan ihana!
    Ja pikkuneiti on sulonen <3
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Ihana peitto valmistumassa!
    Alemmassa postauksessa oleva pojan huone aivan ihana!!!

    VastaaPoista
  11. Löysin juuri kauniin blogisi ja kirjauduin lukijaksikin :). Aivan ihana tilkkupeitto <3! Itsekin olen innokas ompelija. Tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogiini :)

    VastaaPoista
  12. Kommentoin näköjään sitte heti oikein tuplatekstein :/
    Sori!

    VastaaPoista
  13. ihana tilkkutäkki neidille tulossa...itselläkin alkaa tilkkupeittojen tekemisen himo kasvaa, kun tällaisia katselee :)

    VastaaPoista
  14. 3-kymppisiä vietin suvun ja ystävien kesken. JA päätin että riittää taas 10vuodeksi vähintään.. Äitini osaa tehdä juhlasta hel--.

    Hieno peitto tulossa! Eipä vielä neiti arvaakaan kuinka kauniin peiton tulee saamaan.

    VastaaPoista
  15. Oikeen ihana peitto on tulossa!!

    VastaaPoista
  16. Oi, ihanaa kun löysin kauniiseen blogiisi! Jään tänne selailemaan vanhempia juttujasi!

    VastaaPoista