4. maaliskuuta 2012

Äidin ja neidin valtakunta

Ihanaiset huomenet aurinkoiseta ja niin keväisestä aamusta!

Maaliskuu ja virallisesti kevät alkanut ai että on mukavaa! Juu täytyy sanoa, että kevättä on rinnoissa ihan molemmissa heh ;)

Hiljalleen täällä alan laittelemaan huonetta neitoselle. Vielähän pikkunen tietty posottelee meidän kammarissa. Tällä hetkellä tämä on vielä mun ompeluhuoneena.


Tässä vielä pohdiskellaan tehäänkö pintaremppa myös tähän kammariin ennen neidin muuttoa sinne vai annetaanko olla näin. Seinällä nököttää tällä hetkellä tämä maalattu pupunen.



Toisaalta huone menis tuollasenaanki kun laittelee sitte verhoilla ja muilla tekstiileillä tyttösten värejä. Toisaalta taas houkuttas kovasti laittaa tämä ihana Estan ruututapetti tuohon seinälle missä se pupunen on.


Pohdinnat sikseen ja kaakkujen koristeluun. Me nimittäin juhlitaan tänään meidän rakasta 50v mammaa :) Viikolla virallisena päivänä äiskä sai yllärinä kasvohoidon ja kampaajalla käynnin. Tänään kokoonnutaan kaikki äiskää juhlistamaan.

Ihanaa sunnuntaita!

23 kommenttia:

  1. Ihanaa suunnitella pikkuneidin valtakuntaa. Tuo tapetti olis kiva, laittaisin sen =D

    Mukavia juhlia teille!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa aurinkoista päivää Onnenpesään <3
    Tapetti näyttää kyllä houkuttelevalta, mutta ihanan huoneesta saa tekstiileilläkin taitavissa käsissäsi :). Toi ompelunurkkaus on niin namu :P

    Mukavia juhlia teille <3

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo pupunen on suloinen! <3 Itse jättäisin seinäpinnat tuollaisiksi (ja pupun) ja tekstiileillä töisin lapsekasta tunnelmaa lisää. <3 Tapettikin on kyllä kaunis, vaikea valita... =D

    VastaaPoista
  4. Tuo pupunen on ihana!:) Minulla on pala tapettia, jossa tuollaiset puput ovat. Mutta on tuo vaaleanpunainen tapettikin niin ihanaa, että taitaisin päätyä tapetoimaan kuitenkin:)

    VastaaPoista
  5. Niin paljon ihania kuoseja ja niin vähän huoneita...ainahan sitä haluaisi sisustaa uusilla tapeteilla ja väreillä. mutta kyllähän tytön huoneessa pitää ollakin vaaleanpunaista!
    Oispa kiva taas sisutaa pienen tytön huonetta...

    VastaaPoista
  6. Niin on kevättä pikku hiljaa täälläkin rinnoissa ;o)
    Ihanaa pikku tyttösen huoneen suunnittelu. Mä ehkä menisin helpon kautta ja laittaisin huoneen tekstiileillä (kun joutuisin kuitenkin itse tapetoimaan, eikä se oikein ole mun juttu...)

    Leppoista sunnuntaita!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää vielä miettiä jaksaako nyt alkaa tapetoimaan vielä lisää (mies oikeestaan kyllä tapetoi ;) ) vai jätetäänkö myöhemmälle :)

      Poista
  7. Niin kaunista jälleen! Olen oppinut niin paljon sivuiltasi! :)

    Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna <3 Kiva jos jotain ideoita oot saanut matkaasi :)

      Poista
  8. Ihanalta näyttää nyt jo teidän tyttöjen huone :) Mää tykkään tuosta tapetista ja varmaan laittaisin sen vaikka pupukin on kiva. Valkoset huonekalut tulee kivasti esiin vaaleanpunaista seinää vasten.
    Ihanan auringonpaisteen sai teidän äiti synttärijuhlilleen!

    VastaaPoista
  9. Onpa sinulla kaunis ja hieno blogi! :) Toivottavasti pääsee itsekin sisustushommiin tulevaisuudessa uudessa kodissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sanoistasi ja kiva kun kävit niin ja jaksoit viestiä jättää <3 Mukavia sisusteluhetkiä!

      Poista
  10. tämä sinun blogisi on kyllä niin parhaimmistoa! ja Iso KIITOS niistä viikon ruokajutuista! eräät kerrat on tullut bongattua meidän perheen ruokalistaan sieltä sinun tai lukijoittesi reseptejä! :) ja hyvää on ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Leena jos noin ajattelet <3 Hei ja ihana jos oli ruokavinkeistä apuja :)

      Poista
  11. Tykkään kans tapetista!:) Ihanat kuvat, kivoja yksityiskohtia!:)

    Aurinkoisia päiviä onnenpesään! <3

    VastaaPoista
  12. Kiitti Niina. Teille myös ihania kevätpäiviä <3

    VastaaPoista
  13. Kaunis on huone ja aivan liikuttavan ihana Pupu =o) vaikka tapetti onkin ihana, tekisin vaaleanpunaisilla textiileillä taikoja , joita sinä osaat tehdä !

    Onnittelut äidille

    T Nina

    VastaaPoista
  14. Minä jättäisin lutukan pupusen seinään ja enemmin teksiileil toisin värei mukka ♥ Mut osa syynä tähä mun mielipiteesee on, etten tykkä ollenkka raita tapeteist hah ;)

    VastaaPoista