17. huhtikuuta 2012

Poikani mun

Heipsis!

Voitte uskoa, että myös meidän talossa vilskettä ja vilinää löytyy :) Veljekset on keskenään hyvät kaverit- leikit ja pelit sujuu mutta kyllä myös tuota "sisarrakkautta" testaillaan melkosten riitojen kautta. Erotuomarina olo on siis varsin tuttua puuhaa ;)

Linkki
Sitten lastenvaatteista taas hieman. Pitäsköhän vallan laitella näille postauksille oma bloginsa kun näitä näköjään alkaa nyt tulemaan? ;)

Ootteko kuulleet suloisia pipoja valmistamasta Neenuskan nettiputiikista? Jos ette niin kurkatkaas tänne. Olen ihastunut Neenuskan valmistamiin pipoihin. Tosi suloisia värejä ja kuoseja! Nopeat toimitukset ja mikä parasta - pipot toimiteen kotipostiloodaan! Pojilla kuvissa olevat pipot ovat juurikin Neenuskalta.

Pidättekö te lastenvaate kotikutsuista? Mä pidän ja usein toiminkin emäntänä mm. Me&I kutsuilla. Löysin netistä myöskin ihanan nettiputiikin Silver Junglen jolla on myös joillakin paikkakunnilla myyjä joka pitää näillä ihastuttavialla vaatteilla kotikutsuja. Ootteko te tutustelleet Silver Junglen tuotteisiin?


Meidän poikien, varsinkin 3v ehdottomiksi suosikki pöksyiksi tulivat nuo mustat tähtihousut. Vaikea saada laitettua pesuun ;)



Tällaista tänään.. katellaanpa mitä ens postauksessa. Ehkäpä tekeillä olevia tilkkupeittoja? :) Melkonen tilkkutäkki tuntuu nykyisin olevan tämä blogikin mutta toisaalta tämmöstähän se meidän arki on - lapsia, kotoilua, sisustelua, ompelua ja puujuttuja :)

Mukavaa päivää!

18 kommenttia:

  1. Minä tykkään sekä sisustamisesta, että lastenvaatteista joten kaikki käy :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) Mäki lueskelen paljon juuri sisusteluun ja lastenvaatteisiin sekä ompeluun liittyviä blogeja :) Mua kuule alko niin harmittaa kun olin muka linkittänyt sun blogin arvonnan muttei se linkki vissiin toiminutkaan, sori kovasti :(

      Poista
    2. Ei haittaa! Osallistujia oli ihan tarpeeksi :-)
      Huomenna luvassa uusi arvonta...

      Poista
  2. Kivoja vaatteita! Katselin juuri yks päivä noita tähtihousuja. Meillä on muuten tosi paljon tähti kuosisia vaatteeita. Se jotenkin jaksaa aina viehättää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirteitä vaatteita ja mutta nämä pikkumannekiinit ovat hurmaavat :)

      Poista
    2. Christina, juu jotenki kummasti nuo tähdet kiehtoo nyt :)

      Tiina, ovathan he :)

      Poista
  3. Täällä luetaan myös mielellään lastenvaatteista :)
    Itse tilasin myös tuolta Silverjunglelta muutaman (tähti)vaatteen ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Seuraavaksi vois käydä ihailemassa noita pipoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä todella ihkuja vaatteita tuolla Silverillä! Nyt olikin tullut kevätmallisto ja uusia ihanuuksia :) Voi käy ihmeessä ihasteleen pipoja :)

      Poista
  4. Ihania noi vaatteet..piti käydä heti tilaamassa tähtipipat meidän kolmelle poijaalle, kiitos vain linkistä :)!

    VastaaPoista
  5. Raikkaita vaatteita,minusta on kiva,kun pojillekkin löytyy nykyään värejä eikä vain mustaa,harmaata ja tummansinistä.Meillä molemmat pojat tykkää punaisesta:)eikä haittaa vaikka on monenlaisia juttuja,mutta oma blogi lastenvaatteillekkin kuulostaa hyvälle:)

    Mulla on vähän kynnys tilata noussut,kun huomasin,että saa itekkin tehtyä pipoja ja vaatteita..kannattaa kokeilla,siihen hurahtaa helposti.Siitähän olikin puhetta silloin,kun piipahdin teidän ovella.Eikö sullakin ole saumuri?
    toki aina ei viitsi eikä jaksa ja joskus vaan löytyy jotain niin suloista,että on pakko laittaa tilausta menenmään:)

    VastaaPoista
  6. piti vielä sanoa,että aivan ihania nuo edellisen postauksen keittiökuvat..:)
    mistä olet löytänyt nuo aaltoreunaiset astiat?
    teidän koti oli kyllä niin kaunis,että mun olis tehnyt mieli olla utelias ja tehdä kierros ja tutkia tarkemmin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti Anu :) Tuosta N-stylestä ostin nuo ihanat aaltoreunaset. Tiiätkö mua alka heti kun olit lähteny harmittaa kun en käskenyt sua kahville.. tuu toinen kerta? Mulla olis ens viikon ke ne Blingon kutsut ehtisitkö/tahtoisitko tulla sinne? Olis kiva rupatella enemmänki pitkästä aikaa :) Juu on mulla saumuri, tein tuossa yhden treenipipon ja tilailin kankaita uusiin :) Mistä sä kankaat vaatteisiin olet ostanut?

      Poista
    2. täytyypä käydä pyörähtämässä N-Stylessä.nuo sopii niin kivasti noihin Gg:n astioihin,joita on vähän kertynyt..
      En uskalla vielä luvata kutsuille,mutta olis kyllä mukava höpötellä joskus,laitetaan siitä vaikka FB:n puolella viestiä,kun tulee sopiva hetki:)

      Poista
  7. Minä myös tykkään pitää kotikutsuja, myös muitakin kuin lastenvaatekutsuja. Piti vielä mainita, että Jonathan-merkki pitää myös kotikutsuja ainakin täällä länsirannikolla :)
    Sulla on kiva blogi ja kaunis koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kotikutsut on kyllä tosi kivoja! Kiva rennon letkeä fiilis :)Oonki kuullut noista Jonathan merkkisistä vaatteista, pitääpä kurkkia millaisia ovat. Kiitos Marjo :)

      Poista
  8. Kivoja vaatteita, ja söpöt veljekset <3 Ihanan pirteitä värejä poijillekkin :)

    Ihan mielelläni luen blogistasi näitä vaatejuttuloitakin :)

    VastaaPoista
  9. SilverJunglen vaatteita myy kokkolassa (kälviällä) Vapolan Kaisa :) Tiedoksi:) Ja nyt oli tosi hyviä tarjouksia lapsimessujen ajan!
    T: Anna

    VastaaPoista