5. toukokuuta 2012

Kohti uusia tuulia..

 Moi!

Syksy tuo tullessaan uusia tuulia. Oikeastaan työstäminen on jo kovassa käynnissä. Papereita on täytelty ja soppari allekirjoitettu. Pitkään on ollut tunne, että olisi mukava koittaa jotain ihan uutta. Uutta, erilaista, mukavaa niin ja tietty uusia haasteita. Haaveena meillä on, että voisin olla muksujen kanssa kotona mahdollisemman pitkään joten lisärahaakin kotihoidon tuen lisäksi tarvitaan :) 


Mietin monenlaisia vaihtoehtoja mitä töitä voisin tehdä kotoa käsin. Tässä pähkäilyssä myös yöunet taisi joskus mennä ;) Pähkäilyiden keskellä kuulin ystävältäni Blingo merkkisistä vaatteista. Kurkkasin mallistoa netistä ja sattumalta huomasin, että kyseinen yritys hakee myyjiä ympäri Suomea. 

Rakkaudesta lastenvaatteisiin päätin oitis laittaa hakemusta Blingolle josko sattuisin pääsemään myyjäksi. Ja niin siinnä sitten, että allekirjoitin haastattelun jälkeen sopparin ja olen uusi Blingo myyjä :) 

Ja ai, että ette voi kuvitella kuinka innoissani olen! Syyskausi on ensimmäinen myyntikauteni ja odotan sitä jo kovasti. En malta odottaa uutta varmastikin ihanaa mallistoa. Parhaillaan oleva kevätmallisto on aivan todella ihana myös! Myynti tapahtuu kotikutsu tyylillä. Kyllä mua myös vähän jänskättää.. kuinkahan akan käy? ;)

Oletteko te kuulleet Blingosta? Blingo on rantautunut vasta Suomeen tuolta naapurimaasta Ruotsista. Mallistosta löytyy vaatteita lapsille ja naisille. Kurkkikaahan ihmeessä Blingon sivuille :) 


Ja hoi te Kokkola sekä lähikuntalaiset! Jos ihastuitte oitis vaatteisiin ja tahdotte pitää syksyllä kutsuja niin mielelläni tulen pitämään kutsut kotiisi. Sähköpostilla (osoite sivupalkissa) voit ottaa minuun yhteyttä. Blingolla on todella hyvät edut emännille! Ja emäntä saa vielä extraedun jos kutsut varaa nyt jo kevätkaudella ensi syksylle.

Suurinpana haaveena mulla on edelleen se sisusteluun liittyvä putiikki (haaveitahan pitää olla) Tämän myötä mahdollistuu myös myöhemmin omatekemien sisustustavaroiden myynti. Joten varmaan jatkossa ehkäpä tulee valmiita tekeleitämme myyntiin myös tänne blogiin :) Sen näkee sitten miten aika ja rahkeet riittää. Olen onnellinen siitä, että uskalsin tarttua tilaisuuteen ja kokeilla todella jotain uutta. Kiitos miehelleni rohkaisusta :)


Tulipahan pitkä sepustus.. en tiiä jaksoko kukaan edes lukea :D

Ihanaista lauantai-iltaa joka kotiin!


39 kommenttia:

  1. Onnea uudelle urallesi :)! Itsehän aloitin Zelected by houze kutsujen pidon nyt helmikuun alussa ja voin sanoa, että olen tykännyt. Ja kävin kurkkimassa noita blingon vaatteita ja kiinnostuin niistä kyllä itsekkin. Olen nimittäin miettinyt jos ottaisi tähän rinnalle jonkin muun esim. lastenvaatteet. Asut liian kaukana meistä, mutta huomasin että olussakin kyseisiä myyjiä löytyy, joten taidampa järjestää jossain vaiheessa kutsut täällä kotonani :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) kiva kuulla, että olet tykännyt kutsujen pidosta. Uskon tän olevan myös mun juttuni :) Ei muutakun kutsuja varailemaan vain ;)

      Poista
  2. Onnittelut uuden uran johdosta! Sain tässä keväällä kutsun Blingo-kutsuille, mutten valitettavasti päässyt.

    Mukavaa lauantain jatkoa!

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Toivotaan, että kutsuille pääset toisen kerran :)

      Poista
  3. Onnea! :) Mä olen yhden kerran livenä tutustunut Blingo-vaatteisiin, oli siis meidän yksissä myyjäisissä esittelemässä ja myymässä. Tällä kertaa ei ollut mitään "must have" -juttuja, mutta täytyypi odotella sitten syksyn mallistoa. Yleisesti ottaen kyllä kivoja vaatteita! :)

    Eikun just tajusin, että olihan lapsimessuillakin Blingon koju, mutta taisin kurkkia sitä vaan kauempaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti :) Joo kyl Blingolla oli lapsimessuillakin oma pisteensä. Mä ihastuin nyt tässä mallistossa varsinki niihin tähtijuttuihin ja moniin muihin :)

      Poista
  4. Ihanaa, kun ihmiset toteuttavat haaveitaan! Onnittelut päätöksestäsi, voi kunpa itsekin joskus uskaltaisin tehdä suuria ja elämää mullistavia päätöksiä, nimenomaan työrintamalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Isot päätökset eivät koskaan ole kyllä helppoja.. mutta toivottavasti sinä joku päivä uskallat toteuttaa haaveesi :)

      Poista
  5. Onnea uudesta työstäsi! Mukavan näköisiä vaatteita oli kyllä. Aikuisillekkin on ihan kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu totta. Itselleni olisin voinut nytkin vaikka mitä tästä kevätmallistosta :)

      Poista
  6. Onnea uusien tuulien puhaltaessa. Kuulostaa kivalta!
    Kivaa viikonlopun jatkoa!
    -k-

    VastaaPoista
  7. Minkä hintaisia noi blingon vaatteet on, kun tuota sivuilta ei löytynyt hintatietoja?
    Näyttivät ihan kivalta, noi parit äitien housut oli aivan ihanat ja muutenkin tollasta perusvaatetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tottavie ovat kyllä ihania vaatteita! Ja just sellasia perusarki vaatteita :) Pidin itse kutsut muutama viikko sitten ja voi kun muistaisi hintoja vaihtelivat kovasti riippuen vaatteesta :D Mutta sillai ok luokkaa on, että voi maksaa kun tietää olevan hyvä laatuista ja ekologisesti valmistettuja luomupuuvillasta.

      Poista
  8. Onnea uudesta työstäsi! Kävin kurkkimassa vaatteita, näyttivät kivoilta. Pitää laittaa korvan taakse tuo kutsujen pitäminen... :) Jos vaikka syksyllä pitäisit meillä sellaiset, jos viitsit ajella reilu 40 kilsaa pois Kokkolasta. ;) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tiina! Noi vaatteet on kyllä tosi ihania! Livenä vieläkin kauniimpia ja niin ihanan pehmosia. Voi kyllä mä voin huristella sinne kutsut pitämään, olispa kiva nähdä livenä :) Laittele mailia jos innostut niin tulen mielelläni :)

      Poista
  9. Vau, Onnea sinulle uusiin tuuliin! :) Mulle nää vaatteet oli ihan uusia, tai hetki sitten tutustuin netissä, mutta livenä en oo vielä päässyt näkemään. Voisinpa vaikka harkita kutsujakin, ehkä...
    Leppoisaa sunnuntaita tiedän perheelle!

    -Heini-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo voi mietippäs, mielelläni tulen :)

      Poista
    2. Niin ja olispa ihana nähä livenä <3

      Poista
  10. Vautsi, onnea kohti uusia haasteita <3 itse on ole tuohon vaatemerkkiin vielä törmännyt. Tuo uusien tuulien puhaltaminen on elämän suola <3 onnea uralle :)

    VastaaPoista
  11. Olen niin onnellinen puolestasi, että sulla oli rohkeutta tarttua uusiin hassteisiin! Oikein paljon onnea hyvälle päätöksellesi <3

    Elämässä pitää saada tehdä asioita, jotka tuovat hyvän mielen. Ihanaa nyt lastenkin kannalta tää uusi työ :). Kumpa itsekkin uskaltaisin kokeilla siipiäni muualla, vaan en oikeen tiedä missä. Ehkä aika näyttää :)

    Suloista Sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ihana kyllä koittaa ihan jotain uutta ja erilaista. Toden totta joka sana mitä sanoit. Kyllä sinäkin vielä, ihan varmasti :)

      Poista
  12. Oi, hienoa! Näytti myös vaatteet kivoilta, ennen en tuntenutkaan merkkiä! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Blingo on vasta tänä vuonna tullut Suomeen. Ihania vaatteita kyllä <3 Kiitos!

      Poista
  13. Ihana, olen varma siitä että haaveesi kantavat. Ihana toivottaa lämpimiä tuulia kantamaan unelmiasi.
    Ilona

    VastaaPoista
  14. Mahtavaa!! Hurjasti onnea päätöksestä ja paljon tsemppiä myynteihin =) Tosi hienoa =)

    VastaaPoista
  15. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kurkkasitko muuten vaatteita? Mitä tykkäsit? :)

      Poista