22. toukokuuta 2012

Vihdoin se kesä taisi löytää tänne meillepäinkin. Ihana auriko ja hiljalleen tuleva lämpö. Pieniä juttuja pihamaalla ollaan tehty. Sipulit, salaatit ja herneet laitettu kasvamaan miniseen kasvimaahan. Nyt me pakataan eväät koriin ja lähdetään puistoilemaan. Illalla luvassa kyynelten valtaisaa virtaa.. nimittäin eskarilaisen kevätjuhlat. Päättäjäiset on aina niin liikuttavia ja varsinkin nyt eskarin päättäminen. Syksyllä meillä onkin sitten jo koululainen. Äitiä ihan hirvittää :)

Ihanaa päivää jokaiselle!

Ps. Kiitti kaikille jotka ovat muistaneet minua haastein ja tunnustuksin. Olen älyttömän surkea niitä jatkamaan ja pahoittelen tätä. Kiitos kuitenkin :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Istutuspöytää taisin ihailla jo viimevuonna :) Meillä kans päiväkerhon päättäjäiset, muistan 3v sitten kun esikoinen päätti kerhon, tuntu että nyt se jo lähtee kohta kotoa :D No, nyt toka kerta menee ehkä vähemmällä itkulla, ehkä ;)

  VastaaPoista
 2. Mukavalta touhuilulta kuulostaa. Itsekin haaveilen suurta multakuormaa ja vihdoinkin että saisin muutaman pionin taimen ja etupihalle lisää ruusua...
  Kunpa tämä mahatauti hellittäisi niin hommiin mars! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ne eskarin kevätjuhlat ovat niin ihanat! Mua ainakin itketti kovasti, kun esikoinen lähti kouluun. Jotenkin aina kevätjuhlissa on sellainen herkkä tunnelma, erilainen kuin jouluna. Huomenna on luvassa Saran ensimmäinen kevätjuhla :-)

  VastaaPoista
 4. ihanaa kevätjuhlaa :) <3 kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 5. Määki istuttelin viikonloppuna vaaleenpunasia ja valkosia pelargonioita, syötävän ihanan sävyisiä :)

  Voin vain kuvitella sitä kyynelten virtaa, ku mulla meinas päästä itku jo tytön kevätjuhlassa, jossa pikkuset leikki niin innolla :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat!Tosi kivaa kun tuli vihdoin lämmin!:)
  Kuin myös surkea tunnustuksissa ja pillittäjä kevätjuhlissa!:D

  VastaaPoista
 7. Omat eskarilaisen kevätjuhlat on vielä tuoreessa muistissa ja on kyynelehtimisen paikka ihan varmasti. Meillä on ensimmäinen kouluvuosi takana ja taidan taas kyynelehtiä:)
  Ilona

  VastaaPoista
 8. Kauniita kevätkuvia <3 Meilläkin on yritetty istutella vähän yrttejä, mutta katsotaan nyt, kuinka tämän puutarhurin käy...peukalo on niin keskellä kämmentä ;)

  Voi, meilläkin haikeutta ilmassa, kun päiväkotilaisesta tulee eskari.

  Aurinkoista viikonloppua teillepäin :)

  VastaaPoista