31. toukokuuta 2012

Lomalle lompsis


Moikkista Moi

Eskarilaisen vimppa eskaripäivä takana. Haikein mielin äiti ainakin hyvästeli ihanat eskariopet. Poju ite ei niinkään haikeana kokenut kun tietää näkevänsä kaverit sitten koulussa. Nyt on herätyskello muutes myös lomalla ja ihanaa, että meillä on nyt lasten kanssa KESÄLOMA :) Ja me muuten aijotaan nauttia siitä täysillä! Meillä on tulossa vähän erilainen ja ihana kesä sillä meidän iskälläkin on piiiitkä loma tiedossa. Ihanaa yhteistä aikaa :)


Toivotaan, että kesäkelit löytäis meidät pian. Hyytävän kylmää ulkona ja jotenkin ei oo jaksanu vielä laitella yhtään terasseja ja kesähuonetta kesäkuosiin. Muutaman Tildan puutarhaenkelin ompelin nauttimaan auringosta :) 


Nämä enkelit eivät tosin meille jää asustaan vaan menevät myyntiin ensi viikon lauantaina järjestettävään PIHAKIRPPARIT tapahtumaan joka järkätään täällä meidän asutusalueella. Ainakin 10 talon pihalla pitäisi olla myyjät joten tervetuloa ostoksille :) Jos innostuit ajatuksesta niin maililla voi kysellä osotetta kun en sitä täällä viitsi jakaa.

Nyt taidankin lähtä hinnoittelemaan kirppiskamoja. Myyntiin lähdössä lastenvaatteita, sisustustavaraa ja jonkinverran omatekoisia puutöitä ja mun ompeluksia.

Mukavaa torstai-illan jatkoa!


6 kommenttia:

 1. Voi ihanaa lomaa teille. Meillä vielä saa painaa pitkää päivää ennen lomaa, mutta onpahan edessä odottamassa :). Lämmintä odotellessa! Ihanat Tildat, ne on super suloisia!

  VastaaPoista
 2. Mekin justiisa tässä juteltiin naapurinrouvien kanssa yhteisestä kesäkirpparista :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa teille <3 Nauttikaahan nyt sitte oikeen varastoon asti =)

  VastaaPoista
 4. Tollaset pihakirpparit oliskin kivoja :) Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Oikeen ihanaa lomaa ja toivottavasti niitä lämpimiä kesäpäiviä tulee pian!

  VastaaPoista
 6. Täällä jo kovasti odotetaan ensi lauantaita. :)

  VastaaPoista