13. heinäkuuta 2012

Aikaa itselle

Moikka!

Mummulassa mummulla ja papalla alkoi kesäloma. Töistä tullessa kävivät nappaamassa poitsut heille lomaseuralaisiksi :) Joten täällä meillä on hiljaista ja rauhallista ;)  Pappa kysyi pojilta, että ootteko mummulassa nyt sitten koko heidän loman ajan johon keskimmäinen poju tuumasi, että voitais me nyt aluksi olla ainakin kymmenen yötä hih! Siellä siis viihdytään hyvin mutta äiskän mielestä ehkä yö tai max. kaks olis aika soppeli :)

Pitkä lenkki neidin kanssa tehtynyä kivassa kesäillassa. Samalla käytiin ihastelemassa rakkaiden raksaa joka on aivan pian heille jo ihana koti! Neiti kesäheinä tuolla posottelee jo ja nyt on aikaa mulle itselle. Aikas ihanaa! Sauna lämpiämässä, ruusuinen jalkakylpy odottaa ja kuplivaa kesäjuomaa lasi tai kaksi ;) Tahtoo arjen hulinassa itsestä huolehtiminen väliin unohtua. Tukka pystyssä tuolla pitkin maita ja mantuja varmaan kulkee ties missä rynttyissä ;) Nämä tällaiset hetket ovatkin aivan ihania!

Viherpiha 8/12 lehdessä oli kivan oloinen vinkki virkistävään ruusuöljy jalkakylpyyn. Piti heti koklata. Ruusuöljyyn lioteltiin ruusunterälehtiä rypsiöljyssä viikon verran. Terälehtiä käännellään päivittäin. Sitten ohjeessa jalkakylpyyn oli vettä, ruusuöljyä, iisoppia (jätin pois enkä ees tiiä mitä se mahtaa olla ;) ) ja merisuolaa. Itse myös lisäsin merisuolan joukkoon myös muutaman tipan ruusuntuoksua sekä pari tippaa punaista elintarvikeväriä.


Näiden tunnelmia keskeltä toivotan teille ihanaa viikonloppua! 
Ja muistakaa välillä helliä ja hemmotella itseänne arjen hulinoiden keskellä :)

13 kommenttia:

 1. Tekisipä tuollainen jalkakylpy itsellenikin hurjan hyvää. Ylös alas maalitelan kanssa pomppiessa tuntuu etteivät jalat jaksa enää kantaa...

  Vietähän ihana ilta!

  VastaaPoista
 2. No noissa tunnelmissa onkin ihanaa viettää perjantai-iltaa. Toivottavasti olet nauttinut olostasi :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten näyttääkin lynksiltä...Autuaita hetkiä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä, pelkkä ajatuskin rentouttaa! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta, ihana jalkakylpy ja oma aika! <3 Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa luksusta arjen kiireen keskellä.Joka niin luvattoman monta kertaa vaan unohtuu...sitä monesti hellii ja hemmottelee muita,mutta ei itteä.

  Nautinnollisia ja rentouttavia hetkiä <3

  VastaaPoista
 7. ihanan nautinnollista viikonloppua :))

  VastaaPoista
 8. kuulostaapa mukavalta! Täytyy tehdä sama illalla kun saan muksut maate, ei varmaankaan tule ihan noin hyväntuoksuinen jalkakylpy mutta jotain dermosilin sinistä ainetta löytys :) Ihana kun jaksat tehdä tuollasia kivoja kotitekosia aineita, muistelen että teit saippuaakin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ylellisen oloisesta vinkistä ! Leppoisaa sunnuntaita sinulle ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kaikille <3 Rentouttavaa viikonloppu ollut ja nyt saa nauttia myös auringoista vaihteeksi :)

  VastaaPoista
 11. Ihana hemmotteluhetki <3 On teillä kyllä reippaat noi isovanhemmatkin, kun ovat niin innokkaita lapsia hoitamaan :)Pitäis tosiaan muistaa antaa aikaa joskus itselleenkin..

  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista