16. heinäkuuta 2012

Pyykkäilyä

Moi!
 
Tuntuuko teiltä muista perheellisistä siltä, etä pyykkikone pyörii alvariinsa? Meillä on tänään taas pyykkipäivä ja tuntuu, että korit täyttyvät likaisista niin nopeaa ettei meinaa perässä pysyä ;) Yleensä kodinhoitohuoneen pöytä notkuu edellisen pyykkipäivän jälkeisiä pyykkikasoja kun jo uudet pyykit on narulla kuivumassa. Yleensä khh ei todellakaan näytä tältä mutta nyt kerrankin tyhjä :)

Mutta pyykkääminen on ihan kivaa hommaa! Silittäminen taas ei ja sitä hirmu vähän teenkin. Puhdas pyykki tuoksuu mielettömän hyvälle! Onnea on pyykkikone ja tällaisina kesäpäivinä pyykkinarut pihalla :) Kyllä nostan niin hattua kaikille pyykkääville perheenäideille ja erityisesti isojen perheiden äideille!


Tänään pyykkäämiseen on kuitenkine erityinen syy.. nimittäin Köpiksen reissu lähestyy :) Ja mua jännittää melkosen paljon! Vaikka tietty mielettömästi reissua jo odotan :)


Puhtaan pyykin tuoksun keskeltä toivottelen mukavaa uutta viikkoa!

20 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kkh! Meillä pyörii pyykkikone joka päivä 3-5 kertaa päivässä. Melkoisesti aikaa menee 8 hlön pyykkihuoltoon päivittäin.
  Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Tuttua niin tuo pyykkäys, mutta se on kyllä yksi lempipuuhistani. Pesuaineet kauniissa purkeissa ja tuoksuva pyykki! Meilläkin pyörii kone joka päivä! Ihanaa Köpikseen matkaa, laita mulle sitten kaikki ihanat vinkit. Me startataan matkaan 25. pvä, jänskättää jo!

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa niin tutulta tuo pyykkäys.Välillä tekis mieli pyytää koneressulta anteeksi,ku ei hetken rauhaa pyykkäyksestä saa ;)

  Näin aurinkoisina kesäpäivinä pyykin pesu on mukavaa,kun saa ulkona kuivatella.
  Mulla tökkii tuo puhtaiden,viikattujen vaatteiden kaappeihin kuskaaminen,ku on niin vähä tai siis liian vähä kaappitilaa :/.

  Ihanaa reissua teille <3.Nauttikaa täysillä.Köpis on ihana kaupunki!Mä olin sielä 8vuotta sitte kesälomalla ja voih,taisin rakastua aivan :).Se Nyhavn on niiiiiiin nätti ja Tivoli ihan ku sadusta :)!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kodinhoitohuone,kyllä siellä kelpaa pyykätä,ihanan romanttinen.Mikä sen ihanampaa kuin puhtaat tuoksuvat pyykit.Oikein nautinnollista lomamatkaa.Köpis on ihan viehättävä lomakohde.T.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Nätttiä on :) Meillä ei allegian vuoks ulkona kuivatella, joten tuo pieni wc-suihkuhuone on aina täynnä pyykkiä :( Kadehdin tuota sun ihanaa tasoa :)

  VastaaPoista
 6. Pyykkiä on ja loppua ei näy, niinhän se mennee ja kesällä varsinkin :)..Meillä ei tuo kodinhoitohuone ole ikinä siisti tai jos on niin hetken!

  VastaaPoista
 7. On kiva pyykätä kun on kivat puitteet =D
  Mukavaa ja antoisaa matkaa. Köpis on huippukiva kaupunki monella tapaa!

  VastaaPoista
 8. Pyykkääminen ja silittäminen ovat mun lempikotitöitäni. Nyt on selvästi ilmassa jokin Köpisbuumi. Olet jo neljäs pienen ajan sisällä, joka tiedän matkanneen/matkaavan sinne. Tanska on kiva maa, meidän matkasta sinne on kyllä kulunut jo 23 vuotta:) Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 9. Joo, sama tunne täällä! Aina se pyörii, mutta ei siinä mitään. ainoastaan sukkapyykkiä inhoan. Meillä on nyt pojilla jokin muoti-ilmiö tai mikälie, että pitää käyttää eripari sukkia. siinä sitten yritän niputtaa niitä parittain, kun parit eivät ikinä kohtaa pyykkikorissa,,,:(

  En sitten lakkaa ihastelemasta noita ikkunalautojasi! Haluaisin niin tuollaiset meidän keittiöön, mutta se on hyvin aurinkoinen ja sitten ei saa verhoa alas...Mutta ihastelen silti ja haaveilen...

  Oikein ihanaa matkaa Köpikseen!

  VastaaPoista
 10. Minä vaikka olen mieheni kanssa kahden niin pyykkikone pyörii koko aika :-D Olen ihan hillitön pyykkääjä :-D

  Blogissani on alkanut Riviera Maison arvonta, tervetuloa mukaan :-)

  VastaaPoista
 11. Kivan näköinen kodinhoitohuone. Mukavaa köpiksen matkaa! :)

  VastaaPoista
 12. Suloinen kodinhoitohuone. Kivoja yksityiskohtia. Meilläkin pyykkikone pyörii päivittäin :) Kivaa Köpiksen reissua !

  VastaaPoista
 13. Kaunis kodinhoitohuone teillä! Meillä kans pestään pyykkiä joka päivä, mutta se on ihan kivaa puuhaa. Silittämisestä sen sijaan en tykkää yhtään ja sitä en sitten juuri harrastakaan. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 14. Kyllä yhtä pyykin pyöritystä tämä on lähes joka päivä, vaikka miellä on "vain" kaksi lasta. Ainakin siellä teillä on kaunis ympäristö missä kodinhoitoa tehdä :)

  VastaaPoista
 15. Totta pyykkäämisestä tekee kivaa myös viihtyisät tilat :) Kiitos teille kommenteista <3 Köpiksestä en ookkaan varmaan keneltäkään kuullut mitään huonoa joten siksi odotukset ovatkin korkealla :)

  VastaaPoista
 16. Teillä olisikin mukavaa pyykätä noin kauniissa khh:ssa!
  Itselläni on tällä hetkellä viha-rakkaus -suhde pyykkäämiseen, kun väliaikaiseen asuntoon ei pp-koneeni mahdu ja annoin sen "sijoitukseen" kaverille, jonka oma kone hajosi. Pyykkituvalle lähteminen pitää aina ennakoida ja "viitsiä", mutta toisaalta siellä on loistavat kuivaustilat jne.
  Köpis.. I like! Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 17. Kerrotko vähän teidän köpiksen reissusta, mistä kentältä lennätte? ja kuinka pitkä lento sinne on?

  VastaaPoista
 18. Ihanaa köpiksen matkaa!<3

  Kauniit on puitteet pyykkäykselle!:) nuo vanhat pyykkipojat on tosi söpöjä!

  VastaaPoista
 19. Kelpaa kyllä tuolla pyykkäillä <3 Niin on nättiä!

  Tosi mahtavaa reissua teille <3

  VastaaPoista
 20. Ihana idea nuo purkit pesuaineille! Nua perinteiset muovitöttöset on niin ankeita.

  VastaaPoista