10. syyskuuta 2012

Oi ihana syyskuu

Moi!

Täällä fiilistellään ihanan aurinkoisia syyspäiviä! Eilen nautittiin ulkosalla monen monta tuntia ja heitettiin vimpat kesäkukat pois. Hiljalleen tilalle tulee callunoita sekä hopealankaa. 

Metsäretki tehdään jossain vaiheessa jollon saa luonnonmateriaaleja syysasetelmiin. Pihlajanmarjoista saa myös ihanaa syksyistä fiilistä. Tässä muutamia syyskuun tunnelmapaloja kesähuoneesta josta on myös kesä riisuttu pois. Tai onhan täällä vielä kirsikkatomaatit ja chilit joista muuten tuli satoa vaikka huonolta alkuun näytti :)


 


Meillä tuli tänään käynti päivystyksessä keskimmäisen muksun kasnssa kun amppari pisti huuleen :/ Hänelle tuli kesällä allerginen reaktio ilmeisesti nokkosten pistoista ja kyllä taas sydän löi miljoonaa säikähdyksestä kun tuli ilmottamaan pistosta. Nyt seuraillaan kotona tilannetta. Toivotaan ettei tule mitään jälkioireita!
 

Ihania syysfiiliksiä toivottelen myös teille ihanille lukijoille!


14 kommenttia:

 1. Ampparinpistos ei ole kivaa. Itseäni pisti kesällä 2 ampparia samaan aikaan. Ampikyytä ja siskoltani jotain homeopaattista napaan. Onneksi ei mitään pahempia oireiluita tullut. Hieman vain hengenahdistusta.
  Ihania syystunnelma kuvia
  Mukavaa maanantaita sinulle
  Haleja

  VastaaPoista
 2. Kesäkukkien jälkeen on kiva laitella syksyisempiä kukkaistutuksia esille! Kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Niin syksyinen fiilis kuvissasi.
  Onneksi selvisitte säikähdyksellä ampparin pistosta.

  VastaaPoista
 4. Kivan syksyinen tunnelma. Toisaalta ihan kiva kun syksy tulee ja ilmoista tulee kirpakat. Villasukat jalkaan ja nauttimaan :)

  VastaaPoista
 5. Voi, meidän kesähuone ei ole vieläkään valmis, flunssa vuorostaan jarruttaa :/ Kesäkukatkin odottaa vielä pihalla, ei kesää vaan minua ;)
  Iloa energiaa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 6. Noita kesähuoneen kuvia vaan jaksaa ihastella aina uudelleen ja uudelleen..<3

  VastaaPoista
 7. Meillä on koko pihapiiri kyllä niiiiin retuperällä,kesäkukatki vielä ronttoina paikoillaan :/.Tarttis oikein ryhdistäytyä ja lähtiä vaappumaan pihapiiriä ympäri ;).

  Mukavia syystuulia ja lämpimiä auringonsäteitä <3

  VastaaPoista
 8. Tosi ihania syksyisiä tunnelmia <3 Itse rakastan tätä aikaa kovasti, ja kaikki syksyiset kanervat ja callunat ovatkin mun lemppareitani :)

  Mehän tehtiin viikonloppuna metsäretki, jonka jälkeen löysin päästäni ainakin viisi hirvikärpästä!!! Iiiks, inhottavia :/ Ampparit on kans näin syksyisin kauheen äkäisiä. Toivottavasti teidän pojulla kuitenkin kaikki hyvin nyt.

  Lämpimiä syyshetkiä sinnepäin <3

  VastaaPoista
 9. Hui, toivotaan, ettei tule jälkioireita!!
  Herttaisia kuvia kesähuoneeltasi!

  VastaaPoista
 10. Jälleen kerran ihania kuvia kesähuoneesta!

  Voi, mun pitikin tänään kysyä miten teillä ampparnpiston kanssa selvittiin mutta unohtui. Toivottavasti ei tullut mitään pahempaa. Meillä pisti kans keskimmäistä jokunen viikko sitten kaulaan. Säikähdettiin kovasti mutta selvisi onneksi ilman ongelmia.

  VastaaPoista
 11. Tunnelmallisia kuvia jälleen <3 Ampparin pistot ovat kurjia, toivon että voit jo paremmin <3

  VastaaPoista