2. marraskuuta 2012

Vain elämää


 Olen ihan fiiliksissä tuosta mielettömästä Vain elämää ohjelmasta. Joka perjantai-ilta tulee hyvä fiilis noiden mahtavien laulajien mielettömistä biiseistä! Varsinkin tuo Jonne, aivan mieletön mies :) Tuo Jonnen tän illan biisi oli niin liikuttava, että kyyneleet silmissä kuuntelin. Erin ja Cheek vetää mahtavasti! Ootteko te seuranneet kyseistä ohjelmaa?

Tehtiin pienten kanssa tänään reissu sisustusputiikkiin josta meille muutti tämä söpö pieni talolyhty joka pääsi keittiön naulakkoon roikkumaan.


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoille!
Mukava kun meillä vierailette! 
Lämpimästi tervetuloa myös uusille lukijoille!

23 kommenttia:

 1. Täälläkin kyynelehditään enemmän ja vähemmän joka perjantai-ilta. Ja Jonnen tämän illan biisi oli ihan huippu <3

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Mieletön ohjelma..ei pysty itkemättä katsomaan. Hurjaa tunteiden vuoristorataa!

  VastaaPoista
 3. On kertakaikkiaan ihan mahtava ohjelma. Täällä vuorotellen itketään ja nauretaan :) Jonnen tämän kertainen veto oli kyllä liikuttava <3

  VastaaPoista
 4. Mahtava ohjelma! Kyyneleitä ja kikatusta <3

  VastaaPoista
 5. Olen katsonut kaikki jaksot, aivan ihana ohjelma.Jonnen kappale oli kyllä liikuttavin, kyynelehdittiin myös täällä.Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Mä olen kans - fiiliksissä ja kyyneleet silmissä. Tänäänkin Jonnen esitys, mulla kyyneleet valu, samoin Jarin esityksestä. Nyt jo harmittaa, että se loppuu ihan kohta. Tuttuja maisemiakin siinä muuten.. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. En ole seurannut!
  Mukavaa pyhäinpäivää<3

  VastaaPoista
 8. Paljon muuta ku tuota "Vain elämää" ei tällä hetkellä tuu tv:stä seurattuakaan - hyvä ohjelma!! :) Huippuhyviä esityksiä!

  VastaaPoista
 9. Minä seuraan ja kyllä Jari, Cheek ja Erin on ehdottomat suosikit:)

  VastaaPoista
 10. Minä oon toivottomasti koukussa tuohon ohjelmaan. Vuosiin ei ole vastaavaa ollut tarjolla. Ketään näistä en ole mitenkään fanittanut, mutta tää Erin, Jare ja Jonne ovat upeita, Jari ja Kaija samoin.

  VastaaPoista
 11. Meilläkin miehen kanssa hehkutetaan tota ohjelmaa, tänään just puhuttiin et pitäs varata jo nenäliinat valmiiksi kun joka jaksossa tulee liikutuksen kyyneleitä. Tosta tulee joku levy kai, itse ainakin harkitsen sen hankkimista, vaikkeihan se ihan sama oo ku ohjelmaa katellessa ;) Kauniin mallisen talolyhdyn olet löytänyt ♥

  VastaaPoista
 12. no onnistuinhan vihdoinkin jättää viestin... mikähän mahtaa takuta kun ei päästä kommentoimaan?
  Me katsotaan ko. ohjelmaa, aivan mahtavaa välillä katsoa jotain huoletonta tämän valtaisan tositeevee-valikoiman joukossa. Tykkään <3

  VastaaPoista
 13. Kyllä täälläkin seurataan ja kyynelehditään samalla. Upeita esityksiä ja muutenkin ihan huippuohjelma!!!

  VastaaPoista
 14. Olen myös katsonut kaikki osat tuosta ohjelmasta ja tykkään kanssa kovasti!

  VastaaPoista
 15. Paras ohjelma mitä teeveetä tällä hetkellä tulee! Itketty on joka jaksossa ja aina palavasti odottaa seuraavaa perjantaita ja uutta jaksoa. Ihana ja hyväntuulinen ohjelma. Ei mitään keskinäistä kilpailua vaan tosi aito! <3

  VastaaPoista
 16. Aiva ihana ohjelma ja ehrotomast paras kotimaine mitä olen koskaan kattonu ♥ Sellane asia viel et ku sul on toi tuikkutalo tol narul kiinni, ni varo ettei se syty palaa..Meinaa mul ol kerra keraamine tuikkuastia roikkumas narust ja se katkes ku tuikku ol kuumentanu sen ym. Se koko homma tippus ryminäl alas ja onneks olin vieres, muute olis tullu tulipalo . Muutenkki kannattaa tuikkukipot ja talot olla niin ettei yläpuolel ol mittä esim, hyllyä.

  VastaaPoista
 17. Seuraan ja on kyllä perjantai-illan kohokohta!<3 Siitä jos jostain tulee hyvälle mielill!:)

  Ihanaista viikonloppua Jonnalle <3

  VastaaPoista
 18. Ihan parasta suomi-viihdettä, mitä on tullut tv:stä ! Nyt vasta Kaijankin biisit kolahti! Mitä sitten kun se loppuu...

  VastaaPoista
 19. Katsottu on ja ihastuttu! Cheekistä sain ihan uuden kuvan ja voin sanoa, että se on vain parantunut. Ja hauskaa on, miten noista lauluista löytää ihan uusia ulottuvuuksia, kun ne on tehty vain hieman toisin. Tosi mukava ohjelma, perjantai-iltojen pelastus:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 20. Sama juttu, paras ohjelma aikoihin. Siis ihan mahtava,tippa linsissä ja hymy hullessa samaan aikaan, pitää katsoa joka perjantaina.

  VastaaPoista
 21. On kyllä ihana ohjelma, vaikka pistääkin aina itkettämään! Jonne, Jari ja Eerin on mun suokkarit :)

  Ihana talolyhty!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 22. Onnea! Arpa osui kohdallesi kirja-paketin arvonnassa, laitatko yhteystiedot sähköpostiini, niin saadaan paketti matkaan. :)

  Terkuin, Riikka

  VastaaPoista
 23. Ihan paras musiikkiohjelma pitkään aikaan ja artistit huippuhyviä,terkkuja Luodosta läh.Matilda

  VastaaPoista