28. marraskuuta 2012

Luistellaan

Moikkis!

Miten ihanaa kun tänään on ollut pakkasta ja lumihiutaleita kevyesti tullut taivaalta. Jospa ne talviset ilmat nyt tulisi :) 

Tänään me tästä inspiroituneena siivottiin keskimmäisen pojun huone joulukuntoon ja vaihdettiin järkkää. Siis tokikaan tuo siivo ei kauaa pysy mutta on kirjahylly ym. järkätty. Nyt on kiva viikonloppuna laittaa jouluvalot ikkunaan. Meillä siis ekku adventti on se virallinen päivä tälle puuhalle :) Mites teillä muilla ootteko jo valoja laitelleet? Ulos me ollaan kyllä laiettu jo aiemmin valoa tuomaan :)

Lusitimia on täällä myös muutamat tehty, mitenkähän se homma näillä onnistuisi? Hih ei kuulemma mitenkään vastasi meidän pojat :) Ehkä tämä ajaa asian paremmin koristeena sekä joulusukkana joten tänne varmasti tonttu työ ylläreitä joulukuun koittaessa.


Huom! Näitä luistimia on muutama ylimääräinen ja ne löytyvät Kirppiksen puoleta jonne pääset TÄSTÄ. Lisätty myös muutamia lintusia, sydämiä sekä viirinauha!


Mukavaa päivän jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan kans kuumeisesti lumen tuloa. Sää tietoja on tullut selattua netistä moneen otteeseen ... ainakin pakkasta on ,mutta kumpa vielä pukkais kunnon lumisateen, niin johan sitä joulumieltä olis vaikka kuinka paljon :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen joululuistin. Lunta on luvattu ainakin etelään, saa nähdä tuleeko tänne Pohjanmaallekin.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Meillä ei lunta näy ,mutta pakkasta yli 10 astetta.
  Valot on ollu jo pari viikkoa ja loppuviikosta lisäilen vielä!

  VastaaPoista
 4. Kaunista olet ommellut!
  Kirpeä pakkaspäivä on ollut, ehkä sitä luntakin saadaan huomenna?
  Mulla on tuunailut menossa, teen huovutetuista villapaidoista tyynyjä. Vähän pitsiliinaa ja kirjailuja koristeeksi ja joulutyynyt on valmiina.
  Ihanaa lisäillä valoja sekä pihalle, että sisälle!

  VastaaPoista
 5. Ompas hauska luistin, veikeä!
  Täällä Satakunnassa kanssa jo kovasti odotetaan lumentuloa. Onneksi lämpömittari on sentään miinuksen puolella:)

  VastaaPoista
 6. Lunta odotellaan täälläkin, pakkanen kiristyy, että nyt sitä sais jo tulla! Kauniita juttuja oot ommellut.
  Me laitellaan yleensä jouluvalot pikkujouluna, eli lauantaina ennen ekaa adventtia. Joskus ollaan laitettu meidän valkoinen tähti jo aikaisemmin, mutta tänä vuonna rykäastään kaikki kerralla. On jotenkin hektistä tää meidän arki nykyään, ja siksi blogissakin on hiljaista. Täällä on kuitenkin kiva aina poiketa kurkkaamassa, mitä kaunista ootte puuhailleet. :)
  -Heini-

  VastaaPoista
 7. Ihana luistin!Täällä vieläkin ootellaan lumen tuloa!

  VastaaPoista