3. joulukuuta 2012

Voittaja on..

Moikkis!

Arvonta on nyt suoritettu ja mielettömän hieno määrä oli teitä osaallistujia! Voittaja on.... JENNI kommentilla: Kahdella mukana, ihana arvonta! :) Käyn ihastelemassa kauniita kuvia ja ihastuttavia käsitöitä! Mukavaa lauantaita! :)

Onnea Jenni! Laitahan minulle yhteystiedot sähköpostilla niin saadaan palkinto postin matkaan :) Palkintonahan oli tuo kuvan kaltainen Xmas teksti sekä pari tähtöstä.


Eka adventtikynttilä sytytettiin eilen ja meillä alkaa olla jouluvalot ikkunoissa sekä punaista ripoteltuna sinen tänne. Kauniin tunnelmallista on ja niin ihana kun tuo pakkanenkin tuli sekä valkea peite hento lumipeite!


 Jouluiset peitot on kaivettu esiin ja yksi uusi jouluinen tilkkupeitto syntyi.


Näihin kuviin sekä tunnelmiin toivotan teille kaikille ihanaa viikkoa ja joulukuun ekoja päiviä! Nautitaan näistä joulun valmisteluista ihan jokaisesta <3 Niin minä ainakin teen!

9 kommenttia:

 1. Voi että! Ihan jäi suu auki, kun huomasin, että olen voittanut ihanassa arvonnassasi! <3 Tää oli kyllä niin maanantaiaamun pelastus! <3 Laitan heti sähköpostia tulemaan. :) Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Sun kuvissa ja kodissa silmä lepää <3

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle!
  Kauniita tilkkupeitteitä olet tehnyt! Mulla on peitto vielä niin vaiheessa, tilkut on leikattu ja siihen se jäi. Kaikkea muuta olen ommellut ja tunaillut.
  Tunnelmallista ja touhukasta joulukuuta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia jälleen, aivan ihania! :-) Mukavaa pakkas maanantaita! :-)

  Tervetuloa osallistumaan myös arvontaan, vielä ehtii mukaan! :-)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut myös täältä Jennille! :)

  Suloisia tilkkupeittoja olet ommellut!
  Voi sellainen olisi aivan ihana meidän pian 3 v. täyttävälle tytöllemme! Harmi kun itsellä noita ompelutaitoja on vain niin vähän..! ;)

  Aurinkoisia pakkaspäiviä Sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihania kuvia taas :) tuli tuosta valkoisesta pitsimatosta mieleen, että olikos tekijä joku sun tuttava? muistan kesäkirppiksellä hänet nähneeni,voisiko hänelle tehä kenties tilausta? huikkaileppas!

  VastaaPoista