18. joulukuuta 2012

Joulun taikaa ja jännityksen aikaa Joulukuussa on se jokin ihana pieni jännityksen kutkutus masun pohjassa. Lapsilla ainakin ja ehkä väliin myös äiskällä ;) 

Meillä on tapana ripustella joulusukkia ekkuna adventtina. Tarkoituksena oli, että jokaiselle lapselle olisi oma sukka mutta jotenkin niitä on nyt joka puolella meidän kotia :) Lapsista on mielettömän jännittävää aamuisin koitella joulusukat onko tonttu niihin tuonut ylläreitä. Joka päivä ei läheskään ylläreitä tule mutta noin pari kertaa viikossa. Väliin namusia väliin jotain pientä kivaa muuta tarpeellista tai haluttua. 

Rakastan tehdä yllätyksiä toisille ja tämä antamisen ilo on jotain aivan käsittämätöntä :)


Arvaattekos kenen sukassa oli myös tänään jotain kivaa? No äitin (sekä lasten) :) Lapset on ollu huolissaan siitä miksi äiti ja iskä ei saa tontulta mitään. Esikoinen tuumasi, että taitaa tonttu luulla tuota teidän joulusukkaa koristeeksi ;) Arvaatteko mitä paketista tuli? Se ei ollut ihan mahtunut sukkaan niin roikkui oven kahvassa. Paketista tuli Pikku prinsessoiden leivontakirja. Taitaa tuo isukki pitää mua melko prinsessana ;) Aivan ihastuttava kirja täynnä toinen toistaan herkullisempia leivonnaisia ja niiiin kauniita!


Yllätyksien täyteistä ja lapsenmielistä Joulukuuta!!

7 kommenttia:

 1. Kaunis joulusukka ja ihana yllätys, että äitiäkin oli tonttu muistanut. <3

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Ihania joulujuttuja siellä!
  Kyllä täällä äitikin pakkaa vähän innostumaan joulusta ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea tuo, että yllätyksiä tulee oikeasti yllätyksenä, eikä joka päivä niinkuin "normi"kalenterista. Tämä saattaakin olla meidän juttumme ensi vuonna! Iloista joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas jouluisesta kodistanne <3
  Upean yllärin oli tonttu äipällekkin tuonut :)

  Meillä on jo useana vuonna ollut tavarakalenteri, josta tonttu saa välillä oikein päänvaivaa, kun yrittää keksiä jotain kehittäviä pikku-ylläreitä, mutta mukavasti nuo yllärit pitävät lasten joulunodotuksen ja jännityksen aisoissa ;). Toisaalta ensi vuonna vois meilläkin olla yllärit vaan sillointällöin...

  Ihanaa jouluviikkoa Onnenpesään <3

  Ps: toi teidän keittiö on ihana!!!! Pöytä sopii noinkin päin tosi ihanasti :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan jouluisia kuvia. Tuo leimasinmerkki on kyllä söpö noissa kuvissa. Mukavaa kun äitikin sai tontulta jotain :) Mukavaa joulun odotusta sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Voih, on siellä mammakin ollu kilttinä ;) Tahdon kirjan sitten heti lainaan :)

  VastaaPoista
 7. Aika suloista :) Ja on muuten astetta hienompi joulusukka <3

  VastaaPoista