31. joulukuuta 2012

Tervetuloa Vuosi 2013Tähden lentoa, elämää rentoa, ei huolen häivää, iloisin mielin kohti huomista päivää! Uusi vuosi tuokoon taikaa, iloa ja onnen aikaa! 


Pian jätetään tämä vuosi taakse ja otetaan uusi vastaan.  Toivon jokaiselle onnenhippuja jokaiseen hetkeen, terveyttä, rakkautta ja hyvää oloa! Otetaan uusi vuosi vastaan sellaisena mitä se meille tarjoaa. Kerätään muistot talteen joita voi myöhemmin muistella. 


Iloista Uuden Vuoden aattoa jokaiseen kotiin ja kiitos teille lukijat tästä mukavasta blogivuodesta! Kiitollisena myös blogin kautta saaduista ystävistä <3 Ensi vuonna toivon vihdoin blogitärskyistä tulevan totta :)24 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3

  Hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Onnen ja ilon täyteistä uutta vuotta teijän ihanalle perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa uutta vuotta 2013 blogiystäväiseni :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja lämpöistä uutta vuotta!:)

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2013! ♥ ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Oikein hyvää uutta vuotta :-)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa vuotta 2013! blogi tärskyt kuullostaa kivalta. Missäspäin tälläisiä ollaan suunnittelemassa?

  VastaaPoista
 8. Hauska tuikkuvuosiluku :)
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos blogistasi ja kaikkea hyvää sinulle ja koko perheelle Uuteen Vuoteen 2013!

  VastaaPoista
 10. Hyvää Uutta Vuotta sinulle, Nonnukka!

  VastaaPoista
 11. Haleja ja onnellisen uuden vuoden toivotuksia blogiystävälleni♥

  VastaaPoista
 12. Tulipa muuten mieleen noista blogitärskyistä että meillä on joskus monta vuotta sitten ollut puhetta lähialueen bloggaajien tapaamisesta. Varmaan silloin kun voitin sen kirjaimen sun blogista (piti käydä tarkistamassa ja siitä on pian 3 vuotta) Mihin lie unohtunut sekin idea :D (mulla onkin hyvä asema kun lähialueeksi voi laskea sekä Kokkolan että Oulun ;)) Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onko siittä jo 3 vuotta?? Kauhea kun tuo aika menee vauhdilla, hui! Joo monen monta vuotta on blogitärskyt ollut mielessä. Saapa nähä mitä kevät tuo tullessaan tuoko tärskyt :) Ihanaa uutta vuotta!

   Poista
 13. Ihanaa alkanutta vuotta...ja ihania kuvia olet jälleen napsinut...joulukiireeet painoivat joten nyt pääsen vasta ihaastelemaan näitä ihanuuksia;) mistä olet löytänyt/miten tehnyt noin kivan pyöreän ``leiman``kuviisi missä näkyy blogisi nimi?Aivan ihanan söpö! t.Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Jaana! Kiva kun ehdit piipahtamaan :) Ennen joulua sitä tohinaa tosiaan riittää! Miekkonen teki tuon "leimasimen" kuvankäsittelyohjelmalla :) Ite en koskaan osais tuollasia tehdä vaikka ei kuulemma ole kauhean vaikeaa ;)

   Poista
 14. Apua kello on yli puolen yön ja vasta nyt eksyin tähän aivan ihanaan blogiisi!! Täytyy palata heti huomenna ajan kanssa ihastelemaan! :) Ihanaa tätä vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joskus se kello mennä viuhahtaa huomaamatta :) Kiva kun tulit ja toivottavasti viihdyt <3

   Poista
 15. Kiitos kaikille uuden vuoden toivotuksista <3 Toivon, että teidän uusi vuosi pitää sisällään kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista