3. tammikuuta 2013

Arkista menoa

Moikka!

Niin on joulu nyt vietetty ja uusi vuosi otettu vastaan. Kukaan ei tiedä mitä tämä uusi vuosi 2013 tuo tullessaan ja tuonpa näkee vain päivä päivältä eteenpäin kulkiessa. Varmasti tämäkin vuosi pitää sisällään paljon iloa kuin myös murheita. Mutta uskon sen ennenkaikkiaan sisältävän monenlaista ihanaa, jännittävää ja mukaansa tempaavaa :) Loppu vuoden ja tälläkin hetkellä menoillaan on yksi ihana ja mieleenpainuva juttu. Siittä tuonnenpana lisää <3

Juhlapyhät kun juhlittiin, syötiin ja rötvättiin niin tuntuu myös tuo arki aika mukavalta! Valtavien pyykkivuorien selättämistä, arkiruuan laittoa sekä perinteiset torstain viikkosiivot. Ja nuo kiireettömät arkiaamut jolloin kutsua ystäviä ja naapureita aamukahville. Mammat juo kahvia ja jatkaa jouluherkkujen syöntiä sillä aikaa kun lapset leikkii keskenään. Näitä aamuja varmasti tulee kaipaamaan sitten kun työarki taas jollonkin koittaa. 

Viikkosiivojen päätteeksi päiväkahvit (ihan rauhassa sillä pienin nukkuu ja isommat ovat kavereilla leikkimässä) kera omatekoisten pikkuleipien. Ihan pakko oli pari pikkuleipää napata sillä eihän ne muuten lopu ja tämä syöminen on jatkuvat kierre ;)Nyt kannat kattoa kohden hetkeksi! Tätä liian harvoin tulee tehtyä mutta nyt sen teen. Huilitauko ja kevään sisustelua haaveilemaan :)
 

Ihanaa kun teitä uusia lukijoita on tullut paljon matkaan. Lämpimästi tervetuloa "meille" ihan jokaiselle <3

Mukavaa päivää!

19 kommenttia:

 1. Taan niin kertakaikkisen kauniita kuvia. Itsenikin tekisi mieli sisustaa, ihan vähän edes. Saa nähdä miten mies vastaanottaa idean, pitänee ensin suunnitella valmiiksi ja vasta sitten ehdottaa. Kokemuksesta tiedän, että jos sanon vain tahtovani sisustaa niin toteamus on ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti <3 Ei muutakuin sisustelemaan sillai vähän vaikka vain :) Kohta se kevät aurinko alkaa antamaan potkua siihen hommaan. Jaihan vaikka kato sillai, etteiu miekkoselle kertois mitään :D

   Poista
 2. Onhan tässä arjessa hyvätkin puolensa :) Komppaan edellistä, aivan ihania kuvia taasen! Saako kysyä, mitä kirjaa/lehteä Rouva tuossa alimmassa kuvassa lukee?

  Onnellista tätä vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kiitti <3 Täällä luetaan Belle Blanck kirjaa joka on aivan ihastuttava! Kaverilta lainasin taas kerran :)

   Poista
 3. Kyllä arki on taas ihanaa! Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Arjen puolestapuhuja minäkin olen. Eihän se juhla tuntuisi juhlalta ilman arkea... Aivan ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia:) ja kyllä minustakin arki on taas kivaa..

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja valoisia kuvia! Itselläkin on kovasti kaipuu ihan vaaleaan ja selkeämpään sisustukseen. Kun vaan saadaan tuo kuusen rohjake viikonloppuna ulos, niin sitten valkaistaan kunnolla. Itsekin ostin välipäivinä itselle lahjaksi nuo Gg kupit ja ovat niin kauniit..oih!

  Sinun arkesi kuulostaa IHANALTA :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia sinulla jälleen :)
  Houkutteleva asento sohvalla ja lukuelämys sylissä..kyllä passaa!

  VastaaPoista
 8. Täälläkin nautitaan arjen tohinoista taas, ja samaa kirjaa olen muuten selaillut ;)

  OI että, siellä on mammalla ollu luksushetki <3

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia:) Oikein ihanaa tätä vuotta! Minä odottelen innolla maanantaita, jolloin nuo isommat lapsukaiset lähtee kouluun;)

  VastaaPoista
 10. Samat jatukset täällä. On ihana kun on loma, mutta jotenkin se arki vain on niin paras :)

  Tuo Belle Blanck joulukirja kotiutui meille jouluksi, mutta sillä näköjään on toinenkin. Pitää varmaan tilata ;)

  VastaaPoista
 11. Arkinen meno on sitä parast, silloin ne vapaapäivätkin tuntuu niin luksukselta!:)

  VastaaPoista
 12. juu arki kyllä on ihanaa..ollaan me ihmiset ihmeellisiä otuksia kun ensin viikkoja haaveillaan ja sisustellaan joulua ja hups heti kun joulu ohi niin eiköhän rupia jo kevättähän ja uudet kujeet ja haaveet mielessä ainakin täälä;) kyllä naisena olo on hupaisan hauskaa:)t.jaana

  VastaaPoista
 13. kaunis on teidän koti :) Mukavaa vuotta 2013

  VastaaPoista