24. tammikuuta 2013

Haaveiden lista

Moikkis

Mulla on tyylinä aina uuden vuoden alussa ottaa kynä ja vihkonen esiin. Tehdä listaa unelmista, haaveista ja toteutuksista. Nämä ovat lähinnä kotiin liittyviä juttuja mitä juttuja olisi suunnitteilla sisällä talven,kevään ja syksyn aikana ja mitä taas ulkona kesällä. Ja sitä mukaa jos ja kun saadaan asioita toteutettua niin vedän viivän sen asian yli. Kesällä iskällä olisi tarkoitus alkaa tekemään neidille leikkimökkiä, sisätilat kaipaa kovasti pientä pintaremppaa mamman mielestä ;) Vuoden lopussa onkin jännä katsoa mitä kaikkea sitä on saatu aikaan :)

Mutta sisältyyhän tuohon listaan paljon muutakin kuin nämä kotona tehtävät jutut. Viime vuonna haaveiden listalla oli kahden keskeinen matka ja se me tehtiin Köpikseen. Monenlaista listaan sisältää pienempiä ja isompia juttuja. Tälle vuodelle meillä yksi isoin haave olisi käydä koko porukan voimin ulkomailla ja matkoja katsellaankin ahkerasti :)  Mielellään otan hyviä lomavinkkejä vastaan. Kreikka on luultavammin kohteena.. Ja tulihan tuohon listaan kirjotettua myös uusien ja vähän vanhempienkin tuttavuuksien tapaaminen <3


Ihana aurinko alkaa tuomaan kevään fiilistä välivaiheen keskelle ja huomaattekos  miten se vaaleanpunainen alkaa meille hiipimään.. Ekana näköjään meidän makkariin.

Tämän suloisen GG:n penaalin tilasin myös aiemmin mainitussa tilauksessa Annival interiorista kuin myös nuo suloiset GG:n peltipurkit. Oon aivan hulluna peltipurnukoihin niitä ei vain voi olla liikaa! Ja ties vaikka penaalia vielä joskus tarvisi jos innostuu vielä koulun penkille lähtemään.. ken ties :)

 
Kuinka teidän viikko siellä sujuu? Onko teillä tapana tehdä listaa haaveista uudelle vuodelle?

Mitä ihaninta viikonloppua joka on jo aivan pian!

21 kommenttia:

 1. Ei ole tapana tehdä suunnitelmia tai listata haaveita. Paitsi ehkä nyt taidan kuitenkin kaivaa esiin jonkun ihanan vihkon ja laittaa jotain Ylös. jos se auttaisi vaikka tarttumaan keskeneräisiin projekteihin. Ainakin Neidin nukkekotikaappi on jo liian kauan odottanut autotallissa valmistumistaan joten nyt ryhdyn toimeen. Mä pidän myös kaikista peltipurkeista ja taidan tilata ihanat vaaleanpunaiset pallolliset mallan makeista sisustuskaupasta kevään kunniaksi...

  VastaaPoista
 2. Tänä vuonna tein ekan kerran elämässä listan, puoliksi vitsinä, eikä mennyt kun hetki ku yksi haave listassa olikin jo toteudunut :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on useamman vuoden ajalle sellainen puutarhalista, josta olen onneksi saanut jo jotain yliviivattua. Paljon on vielä tekemistä.
  Mielessä on matkustuslista ja eka tämän vuoden matka on jo tilattu! Onneksi mies on jo paremmassa kunnossa ja voimme yhdessäkin matkustella. Viime vuonna "harjoiteltiin" keväällä Tallinnassa ja syksyllä uskallettiin lähteä Sisiliaan. Ja ihan hyvin meni.
  Me ollaan käyty Kreikassa Pargassa Aurinkomatkoilla ja Tolossa Finmatkoilla. Ne on aika rauhallisia paikkoja, Ateenassa oli enemmän vilskettä.Me yleensä aina vuokrataan auto ja liikutaan päivän matkoja ympäristöön.
  Kreetalla, Kyproksella ja Korfullakin ollaan käyty, mutta en oikein osaa antaa lapsiperheelle neuvoja. Muuta kuin sen, että tarkista kuinka pitkän matkan joutuu istumaan bussissa kentältä majoituspaikkaan. Ne on usein tosi pitkiä, aikuisellekin.
  Voi että kun tuli matkakuumetta!

  VastaaPoista
 4. Oi kun on kauniita kuvia sinulla taas täällä <3 tuota blogin logoa olen ihaillut myös monet kerrat!

  Itse en ole suunnitellut paperille mitään. Kamala hinku tulee ostaa kaunis vihko ja rustailla sinne itselle haaveita ja aikomuksia :)

  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Samanlainen unelma- ja suunnitelmavihko on käytössä täälläkin :)
  ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. On ollut tapana tehdä haaveiden, toiveiden, tavoitteiden listoja :) Nytkin niitä tehty. Tosin nyt yritän enemmän keskittämistä, mitä nyt ensin ja eniten toivon :) Ps. Niin kaunista on teillä!

  VastaaPoista
 7. Mielen sopukoissa pyörii haaveet ja toiveet, en niitä paperille saakka saa siirrettyä!

  Tavattoman kauniit kuva ja niin ihana on teidän makkari, super kaunis tuo sängynpääty!

  VastaaPoista
 8. Ihania haaveita ... niitähän pitää olla <3
  Toivottavasti kaikki toteutuu !
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 9. Joo listoja tehdään heti alkuvuodesta ja katotaan loppuvuodesta mitä tuli toteutettua, mitä ei :) Aikamoisia nuo minunkin haaveet :)

  VastaaPoista
 10. Arvaa vaan olenko täällä ihastelemassa melkein ääneen teidän tunnelmallista makkaria..! ;-) Ja nyt sentäs on jo yö, flunssan vuoksi on hankala nukkua joten vietän aikaani blogissasi. ;-)
  Todella suloinen kynäpenaali! Noita GG:n peltipurkkeja olen minäkin katsellut.
  Itse en ole koskaan kirjoittanut haaveita & unelmia paperille, se voisikin olla ihan toteuttamisen arvoinen idea! :-)

  Rentouttavaa viikonlopun alkua Sinulle! :-)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia <3 Mulla haaveet elää jatkuvasti omassa pääkopassa omaa elämää, mutta tuo listan teko vois olla ihan kiva juttu :) Loppuvuodesta sais kattoa miten on haaveiden käyny.

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille ihanat <3 Ja nyt vain vihko ostoksille ja haaveita kirjoittelemaan ylös :) Mukava vuoden lopulla katsoa miten ovat toteutuneet! "Elämään tarvitaan siivet ja juuret, unelmat suurensuuret.." Ja oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Aivan mielettömän kaunis työpiste ja makkari sulla <3

  Voi, mulla lista kulkee myös tuolla pään sisällä, ja lista on loputtoman pitkä ;) Toivottavasti teidän listasta saadaan monta toteutumaan.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Ihanan naisellinen penaali ja tulppaanit. Niitä tekis mieli ostaa joka kauppareissulta. Muakin on alkanut vaaleanpunainen viehättää vaikka vielä pääasiassa vain kukkien muodossa :)

  VastaaPoista
 15. "HOME - arjen ihanuutta" Anteeksi töykeyteni, mutta tuo sinun logosi... En ole itse koskaan ymmärtänyt miten ihmiset voivat sisustuksen kaunistuksena käyttää "HOME" sanaa, jopa suomalaisten sanojen keskellä, kuten sinulla... Oletko miettinyt asian ihan loppuun saakka?

  Muuten täällä blogissasi on aivan ihania kuvia ja kaunis, sympaattinen tunnelma! Oma koti onnenpesä kuulostaa sitä paitsi just tuolta, kauniilta ja sympaattiselta (ilman hometta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ei se mitään :) Mielipiteitä saa jokaisella olla! Itse asiassa en ole ajatellut ollenkaan ;) Olen joo joskus ajatellut kuin meiltä löytyy myös puinen home teksti kotoa mutta ei se ole haitannut lähinnä vitsiä ollaan siittä heitetty :)

   Kiitos kommentistasi ja kiva jos viihdyt :) Tervetuloa toisekkin!

   Poista
 16. Kiitos jokaiselle kommentista :) Niitä on aina iloa lukea! Juu ja totta kaupassa ei meinaa pystyä vastustaa noita ihania tulppaaneja!

  VastaaPoista
 17. Niin kaunis makuuhuone teillä! ♥
  Kyllä ne haaveet on vaan pään sisällä, en kerkeä niitä paperille kirjoittelemaan sillä vauhdilla kun niitä tulee ja menee... ;D

  Kivaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 18. Ihania kuvia ja herkullisia pastellinsävyjä. Kyllä tuo vaaleanpunainen ja muut syötävän herkulliset värit alkavat kevättä kohti mentäessä kummasti aina osumaan silmiin<3 Ihanaa kun aurinkokin jo alkaa paistella enemmän ja enemmän:)

  VastaaPoista
 19. Ja tuo "Elämä on kaunein satu"- teksti on aivan ihana ja hyvän paikan olet sille keksinyt. Tahtoisin myös etsiä sisustustarroja. Niitä on niin valtavat valikoimat joka paikassa, että täytyisi ottaa oikein aika ja etsiä sopivia.:)

  VastaaPoista