9. helmikuuta 2013

Ihastus


 Moikkis!

Ja mukavaa lauantai-iltaa :) Kiirusta on riittänyt ja mukavaa sellaista! Ollaan ehditty myös ystäväisen kanssa tällä viikolla piipahtaa Vaasassa, kutsuja on ollut monet, kehityskeskustelua koulussa ja kaikenlaista. 

Uus ihastus on saanut minut valtaansa. Nämä rautalankakorit.. ai että ne on ihania!! Näitä on saatava lisää :) Kivoja monenlaiseen säilytykseen. Käväisin eilen parhaassa paikallisessa sisustusliikkeessä ja sieltä tämä kori muuttikin meille.



 Vaasan sisutusliikkeestä sain tuon iiiiihanan GG:n vaaleansinisen tiskiharjan.. se on niin suloinen joten tiskauskin (silloin harvoin kun sitä tekee) käy kuin leikki noin suloisella harjalla :) Raaskiikohan sitä edes käyttää ;)


Nyt saunan lämmitykseen! Leppoisaa lauantain jatkoa ja kiitos kivoista viesteistänne :) Uusia lukijoitakin on tänne tiensä löytänyt. Lämpimästi tervetuloa! Ehkäpä pyöreiden lukija lukujen tullessa täyteen taas arvotaan jotain kivaa!

22 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rentoa iltaa sinnekin:) Helmililjat on kauniita, minäkin niitä nappasin mukaani kauppareissulla.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans noista rautalankakoreista! Ihana helmililja, niitä mun pitääkin seuraavaksi hankkia!

    Leppoista lauantai-illan jatkoa sinnekin!
    -k-

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kori mistä näitä voi ostaa? On ollut hakusalla jo kauan kun näin englantilaisessa sisustuslehdessä ennen joulua elkä ole tullut missään liikkeissä vastaan. Mukavaa kevään odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) paikallisesta sisustusliikkeestä ostin tämän N-Style ja heillä on myös nettikauppatoimintaa :)http://www.n-style.fi/verkkokauppa/ Mukavaa kevään odotusta myös sinulle :)

      Poista
  4. Mä en oo ollenkaan muistanut hankkia näitä kevätkukkia, kun meidän lähikaupoissa ei kukkia oikeestaan ole myynnissä. Huomenna suuntaan Cittariin ja hankin kevättä meille kotiin! :) Kivoja uusia hankintoja!

    VastaaPoista
  5. Minuakin kiinnostaisi tietää korista.. :)
    Ihania värejä täällä taas..!

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään kans noista rautalankakoreista! :)

    VastaaPoista
  7. Rautalankakorit on kyllä käteviä..ihania nuo mukit ja tuo tiskiharja on niin kaunis ettei sitä kyllä raaski käyttää..ja ilo pitää sitä esillä :)

    VastaaPoista
  8. Minä en ole raskinut ainakaan vielä tiskiharjaani käyttää. Mies yks päivä alkoi sillä pestä jotakin, mutta sai nopeasti pojalta ohjeen, olla käyttämättä äidin koriste harjaa. :)
    Kiva tuo rautalankakori. Mukavaa sunnuntaita teille!

    VastaaPoista
  9. Kaunis tuo rautalankakori!
    Ja nätti tiskiharja, ilollahan sitä tuollaisella tiskaa! :)
    Mukavaa laskiaissunnuntaita!

    VastaaPoista
  10. Rautalankakorit ovat vieneet minunkin sydämen! Niitä on tullut kyllä hankittua jo melkein yli tarpeiden. Ihana tämä blogilöytö, voisinkin klikata samantien itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  11. Voi miten raikas ja siisti tiskipöytä. Paljon ihania pieniä kivoja asioita ja ennen kaikkea niiin kaunista!

    Ja tosiaan jännä miten Polkadotilla oli lähes samanlainen postaus, oli ihan sekaisin hetken, kunnes ihastelin kahta kaunista köökkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hauska yhteen sattuma :D Kiitos Ansku :)

      Poista
  12. Hei Onnenpesäläiset! :)

    Uusi lukijasi täällä hei. Olenkohan tänne vielä kommentoinutkaan? Luin aika vasta koko ihanan blogisi läpi :) Ensi kirjoituksesta jäin koukkuun. Täällä oli nin kaikkea ihanaa ja lämmin tunnelma <3 Innoittamanasi uskalsin jopa kokeilla Tilda-ompelua, mutta enkeleiden sijasta koirafanina tein koiran ja se onnistui :)

    Törmäsin blogia lukiessa kynään, jolla pystyi kirjoittamaan lasiin, mutten muista yhtään, milloin siitä postasit. Mikä se kynä siis oli ja mistä sen hankit? Tarvisin itse sellaisen ystävänpäivälahjojen tuunailuun :) Olisin kiitollinen, jos kertoisit :)

    Vakkariksi jään ihanaan blogiisi. Oma blogi on vasta harkinta-asteella :)

    Ihanaa uutta alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina tuhannesti sanoistasi <3 Ja tervetuloa! Ja mahtavaa, että olet innostunut Tildaileen..siittä se lähtee ja pian olet ihan koukussa ;) Juu eli posliinitussi oli tämä mitä varmasti tarkoitat! Sinellistä sen ostin. Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  13. N-Stylestä löytyy noita koreja, olen sieltä omani ostanut :) Sieltä kannattaa halukkaiden käydä katsomassa. Heillä on myös nettikauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eli N-Stylestä kori on :) Aivan todella ihana putiikki ja kannattaa lähteä myös vähän kauempaa! Mielettömän hyvä valikoima ja paaaljon tavaraa :)

      Poista
  14. Kiitos kaikille kommenteista :) Kiva kun jaksatte raapustaa viestiä täällä käydessä <3

    VastaaPoista
  15. Kivoja ovat kyllä tuollaiset korit, taitaa kotiutua pian meillekin. :)
    Ihastelin jälleen kerran teidän kesähuoneen kuvia.<3 Kasvihuonehaaveet pyörii mielessä yötäpäivää, mutta en saa mielestä tätä kesähuonettakaan. Mies on luvannut tehdä tuollaisen, jos siihen ratkaisuun päädyn, mutta sitten saattaa jäädä takaterassi tekemättä ensi kesänä. Laskitteko ollenkaan, minkä verran teidän kesähuoneeseen maksoi materiaalit? Me saatais ikkunoita hakea ilmaiseksi tutulta, niitä ei tarvisi ottaa huomioon. Mutta esim tuo lattia varmaan maksaa "ihan hyvin" ja katto..? Kasvihuoneitakin kun saa niin edullisesti..mutta eihän ne niin nättejä ole! :)

    VastaaPoista