19. heinäkuuta 2013

Mustikkaa ja vaniljaa


Heippa hei!

Tiiätte varmasti tunteen kun pitäisi ehtiä tekeen aisioita mutta sitten samaan aikaan on niin paljon kaikenlaista ettei vain ehdi. Meillä tämän kesän marjojen hankinta on ollut sellainen mitä pitäis tehdä mutta jalkkisturnaukset ja jos niitä ei ole niin säät olleet huonoja eikä yksinkertaisesti ole ehditty. Tänä vuonna mansikat lähtivät matkaan marketin edestä ja tänään sain todella iloisen mielen kahdesta ämpäristä mustikoista jotka oli putsattukin jo valmiiksi. Iskä ne meille toi <3


Poikien alkoi tehdä mieli mustikkapiirakkaa ja niinpä he leipoivat pellillisen sellaista piirakkaa jota mummikin tekee :) Ja kyllä oli hyvää! Piirakan kyytipoikana oli kahvi jonka maustoin tällä niin hyvän makuisella Vaniljan maulla. Kahvin tuoksu on mielettömän hyvä ja maku myös pehmoisen vaniljainen. 


Pussin takana muuten lukee, että sopii hyvin romanttiseen juhlailtaan. Juu eipä näitä iltoja turhan usein ole joten vink vink muruliini ;)


Mukavaa viikonloppua!
JA lämpimästi tervetuloa uudet lukijat :)

10 kommenttia:

  1. Tuttu tunne täälläkin... Aivan ihan yllätys isältä nuo mustikat! Nam, varmasti ihanaa piirakkaa! :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tuttu tunne juu, sata projektia mielessä kokoajan... Minä tein vadelmapiirakkaa ja hyvää oli. Kivaa kesän jatkoa sulle!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa tutulta. Minulta jäi mansikat liian vähiin, harmittaa. Nyt täytyy kerätä reippaasti mustikoita ja vattuja :)
    Täytyy ettiä jostain tuota kahvia. Tykkään hirmuisesti vaniljan mausta.

    VastaaPoista
  4. Me käydään varmaan joku päivä poimimassa mustikat pakkaseen torilta ;) Pojan kanssa ollaan kyllä käyty mustikkametsällä, mutta eipä niitä parivuotiaan kanssa ihan pakkseen asti saa kerättyä :)

    VastaaPoista
  5. Ihana iskä :). Meillä ei mustikoita oikein ole metsässä, mutta vattuja tänään kävin keräämässä. Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  6. Mä oon kanssa ajatellut josko hakisi mustikat vaan kaupan ovelta.. Talvella tulee syötyä paljon mustikoita jukurtin kanssa ja pakastemustikat ei oo lähellekään yhtä hyviä ;D

    VastaaPoista
  7. Oih, pitäispä koklata vaniljakahvia :) Mistäs se on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittarista löyty kaffe. Olisin varmaan ostanut suklaaversion mutta se oli loppu.. no hyvää oli tämäkin :)

      Poista
  8. Ootkos koskaan kokeillut "kotitekoista" maustekahvia? Lisää puruihin kardemummaa ja kanelia, NAM! Tosin on tuo valmisvaniljakin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs olekkaan mutta kuullostaapa hyvältä :) Täytyy ehottomasti koittaa!Kiitos vinkistä!

      Poista