28. heinäkuuta 2013

Varjon puolella

Huh hellettä!

Olipa mukava kun lämmöt palasti takaisin! Hikeä on saanut tänään kyllä pyyhkiä joten välistä on pakko hakeutua varjoiseen paikkaan viilentymään. Unohtamatta juomista ja suolaista syömistä! Liiterin edessä on kivan varjoinen paikka! Kohta tuota liiteriä saakin alkaa taas täyttämään talven varalle.. just nyt ei sellaisia hommia jaksa ajatella saatika tehdä! Nyt naatitaan :)

 

 

Me ollaan vietetty kerrassaan voimaannuttava ja mukava viikonloppu! Perjantaina saatiin ystäväperhe yökyläilemään menomatkallaan kesälomareissulle. Puheen sorinaa, saunaa, grillausta kuului iltaan josta nauttivat aikuiset sekä lapset keskenään. Lauantaina käväistiin ystävän kanssa pihakirpparilla josta tein mahtavat löydöt! Eräällä myyjällä notkui pöydän täydeltä juuri mun tyyliisä ja juuri mun kokoisia vaatteita joten iso kasa (13 eurolla) lähti mukaan! Mahtavuutta sillä juuri manailin kun vaatekaapista ei löydy yhtikäs mitään mutta nyt tilannetta vähän korjattu :) 
 
Mummulla alkoi myös perjantaina kesäloma ja hän halusi ottaa kaikki lapset yökyläilemään heille. Mahtavuutta! Eilen illalla käytettiinkin heti tilaisuus hyödyksi ja ampaistiin pyörillä lämpimässä kesäillassa Amarilloon herkuttelemaan naapureiden kanssa jotka olivat sattumalta myös vieneet lapset yökylään. Iltaa jatkettiin meidän terassilla kynttilän valossa ja lystiä riitti :) Tänään käytiin kaksin ajelulla lähikunnissa ja ihasteltiin maisemia.. ja haaveiltiin mökistä. Niin ja nautittu tietysti ajasta kahdenkesken - Love is in the air <3


Pian kutsuu löylyt ja kylmä juoma - Kesäillat <3 Voi kun olisi se pihasauna..siitä me niin haaveillaan! Nautitaan näistä keleistä eikös nyt pitäisi olla joka puolella Suomen maata lämmin?

10 kommenttia:

  1. Tärkeitä ovat voimaannuttavat hetket ystävien kanssa ♥ Ihailin tuota teidän liiterin edusta näkymää, kaunista ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea on aina välillä saada vähän aikaa kahdestaakin! Ja samoin myös ystävien seurasta on kiva nauttia :) Mukavaa kesäiltaa sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Nyt tosiaan ollan saatu nauttia lämmöstä :) Ihanaa!!!
    Arvaas tuliko ikävä vanhoja naapureita, joiden kanssa me harrastettiin noita illanistujaisia monesti. Lapset leikki keskenään vielä sillon :)
    Nyt naapuristo on sen verran "vanhaa" että elämäntilanteet on ihan erit. Pitää varmaan piipahtaa joku päivä vanhalla paikkaa :)

    VastaaPoista
  4. Voih, sanos muuta! Mökkihaaveet ja se ihana pihasauna... Täällä myös nautittu kesän lämmöstä! :)

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka postauksesi sai hyvälle tuulelle & mielelle myös ruudun tällä puolen! :)

    VastaaPoista
  6. Kuvasi saavat aina minut huokailemaan <3
    Selasin äsken myös sisustuskuviasi sisältä talostanne ja olen niin ihastunut kauniiseen kotiisi.
    Oikein pirteää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Kyllä kesä on <3 Ihania kuvia taas =)

    Ps. Kalifronian unikon siemeniä näytti olevan Terrassa ;) Huomasin kun ostin itse ens kesäks tuliunikoita =)

    VastaaPoista
  8. Oii mä rakastan noita pillejä ittelläni ei ole niitä mutta oon nähny monissa muissa blogeissakin niitä mistä oot ne ostanu:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pillit on kyllä aika kivoja :) Olen ostanut ne Happy Monday verkkokaupasta jossa on aivan tosi ihania juttuja! Sinne pääset kurkkimaan blogini sivubannerissa olevasta linkistä.

      Poista