9. syyskuuta 2013

Näperrellään koristeomppu sydämiä


Syksy se tuo innon taas kaikenlaiseen näpertelyyn, askarteluun ja ompeluun. Miten mukavaa puuhaa se onkaan! Mietin oikein eilen, että ennen blogista löytyi melko paljon omatekoisia näpertely, ompelu ym. juttuja mutta nykyään on aika vähissä..  Nykyään aika tahtoo olla kortilla ja kun jotain aloittaa tekemään sen saa sata kertaa välissä keskeyttää.. kuullostaako tutulta? :)

Nyt tehdään koristeomppusydämiä. Inspiraation sain tällä kertaa erään kukkakaupan fb-sivuilta ja niinpä tuumasta toimeen! Netti on kyllIhan ensiksi kuuluttelin koristeomena tarvetta fb:ssä ja kiitos teille niitä lahjoittaneille H&P.  Tarvitaan vain paksuhkoa rautalankaa, sivuleikkurit, koristeomppuja ja jos tahtoo niin pitsiä koristeluun. Väänsin ensin rautalankasta sydämen mallisen kehikon ja leikkasin sopivan pätkän rautalankaa. Sitten vain pujottelin omput rautalankaan ja väänsin rautalangan päät yläosasta kiinni. Siinnäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan! Pieni pitsinen rusetti koristeeksi jos niin tahtoo.
Syksyisiä koristeomppusydämiä mutta jotenkin näissä on jopa pieni ripaus jotenkin joulun tuntua.. Juu ei, en vielä ala fiilistelemään joulua ;) Nyt me sännätään ulos nauttimaan auringosta. Mahtaakohan olla viimeisiä lämpöisiä päiviä? Toivottavasti ei!
  
Oikein iloista päivän jatkoa ja näpertelyn iloa!

19 kommenttia:

 1. Suloiset koristeomppusydämet <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. kiitos <3 Meidän neiti näistä puhuu kun näkee, että nättejä helmiä :)

   Poista
 3. Kivat koristeet. Noista omenoistakin voi näperrellä vaikka mitä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat...minusta niin ihanan ihanan ihanan jouluiset <:)

  Ostin tällaiset valmiina viime joulun alla sokokselta ja ne pääseekin astiakaapiin oveen heti joulun lähestyttyä!

  Ei sillä etteikö ne jo nyt voisi olla esillä, mutta ihana tuulahdus tuli joulusta mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin kestävät <3 Kuinkahan nuo omppuset saisi jouluun asti säilymään ;) Joulukin sieltä lähestyy..hiljalleen <3

   Poista
 5. Kuullostaa kyllä niin tutulta tuo, ettei mitään saa tehdä rauhassa, mutta sellaista se on muksujen kanssa! Minulla tuli myös ihan joulu mieleen noista sydämistä! Ovat aivan ihania <3 Mistäköhän sitä ite kävis kähveltää koristeomppuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne kyllä jouluisia, ajatella ei siihen niin kovin kauaa enään ole.. ;) Tuolla alempana nonna kertoi, että on tehnyt vastaavia myös ruusunmarjoista sekä pihlajanmarjoista jos omppuja ei löydy :)

   Poista
 6. Onpas kauniit <3 kun sitä jaksaiskin räpellellä noin. Nuo on jouluksikin varmasti ihanat ja aikaan sopivat ja varmasti kanssa nyt syksyksi samoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väliin sen inspiksen kun löytää niin ei meinaa malttaa lopettaa ;) Nämä oli nopsat kyllä tehdä ehkä vartti meni :)

   Poista
 7. Oi miten ihania! Minä tein muutama vuosi sitten pihlajanmarjoista samankaltaisia, ja nyt ajattelin tehdä ruusunmarjoista. Mistähän sitä lähtisi noita koristeomenoita metsästämään... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosi hyvä idea myös noi pihlajanmarjat ja ruusnmarjat! Nyt vain metsästys puuhiin ;)

   Poista