16. syyskuuta 2013

Toisilleen tärkeät


Kuinka ovatkaan nämä kolme toisilleen tärkeitä ja rakkaita. Väliin tai aika useinkin rakkaus on vain rajua eikä sitä toisille näytetä halien tai kivojen sanojen kautta. Toinen toistaan ärsyttäen, pientä ilkeää tehden josta tietää toisen suuttuvan. Veljekset osaa hyvin tämän. Ja neiti perässä myös oppii näitä saloja ;) Ja pitää muuten tämä neiti puolensa ja kertoo äänellään jos pojat tekevät jotain sellaista mistä hän ei pidä. Neiti huutaa erittäin kimakalla tyttöäänellään "äitii pojat häänää mua". 
Muistaahan sen ihanan sisarrakkauden itsekkin lapsuudesta ;)


Tänään oli erilainen päivä. Ei pahempia nahisteluita, kinasteluita vaan mukavaa yhdessä iloa ilman riitoja ja turhanpäivästä jauhamista. Mukava päivä siis!  Illansuussa hypätiinkin pyörien selkään ja ajeltiin syysillassa vielä puistoon.

Saan usein kyselyitä sähköpostiin lasten vaatteista mistä on hankittu ym. Koitanpa nyt postauksissa yrittää muistaa niistä mainita. 

Muutama päivä sitten saatiin Pompdeluxin ihastuttava paketti josta tuli ihanuuksia kaikille lapsille. Neidillä päällä suloistakin suloisempi Budapest little blouse sekä huippu rennot neulehousut Dhaka little pantsit (nämä on saatava myös harmaana). Mulla kävi hyvä tuuri ja voitin neidin kaulassa olevan pompin huivin eräästä arvonnasta! Pojille paketista tuli Ohio pantsit sekä isommalle Miami paita ja pienemmälle Stuttgart paita. Setteinä tosi kivoja ja oli mieluisia pojille jopa pienemmälle joka on erittäin tarkka vaatteistaan!

Neidille Pompdeluxilta tulivat myös Kentucky little dress (joka oli vähän reilukin) sekä Idaho mekko joka taisi olla neidin oma suosikki! Idaho mekon alla on London paita jossa on ihanan pehmonen materiaali. Huomaatteko muuten, että meillä käytetään myös sisällä kenkiä ;)Tähän postauksen päätteeksi sopii nyt hyvin Robinin biisi jota pojat lauleskelee usein ja siskokin osaa jo jonkin pätkän kyseisestä laulusta. Ja lisättäköön nyt sanoihin myös siskon lisäksi veli sillä tämä kuvastaa niin hyvin sisarusten välistiä suhteita. Niin korvaamattomia toisilleen!

Kuullostaako tutulta samanlainen sisarrakkaus? Niin ja kerrottakoon vielä, että vaikka lastenvaate/lifestyle postauksia on nyt paljon ollut en tokikaan ole sisustuspostauksia unohtanut! Kumpaakin tulee varmasti sopivassa mittasuhteessa :)

Kauniita unia <3


13 kommenttia:

 1. Näin juuri <3 Ihana tuo ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
 2. Ihania hetkiä <3 Ja kauniita tunnelmia!

  VastaaPoista
 3. Suloisia kuvia ja tunnelmia! <3

  VastaaPoista
 4. Sisarrakkaudessa on kaikki. Joskus niin super hellyttävää, joskus hieman (öh) hermoja raastavaa kisailua ja kinastelua. Minä olen onnekas että olen saanut kokea sen ja onnellinen että lapseni käyvät saman tunneskaalan läpi. Ihania syyspäiviä teille!

  VastaaPoista
 5. Nuo Dhaka pantsit ovat ihanat. :) Tilasin myös tytölle nuo samat housut. Niitähän ei valitettavasti tainnut olla harmaana, mutta harkitsen itsekin vielä sinisten tai mustien tilaamista... Luonnossa en tosin niitä värejä ole päässyt näkemään.

  Meilläkin lapsilla painiminen vaihtuu sujuvasti halimiseen ja toisinpäin ;)

  VastaaPoista
 6. Yleensä en kommentoi,mutta nyt on pakko! Niin kaunis kuva tuo ensimmäinen! :')
  Paljonko teidän lapsilla on ikäerot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja kiva kun jätit puumerkit :) Meillä lapsilla on 3v ikäeroa; 8,5 ja pian 2v.

   Poista
 7. Sisarukset, elämän arvokkain asia <3 Neljän nuoremman sisaruksen isosiskona voin todeta, että sisarukset ovat maailman rakkaimpia (ja välillä myös ärsyttävimpiä :D)<3 Näin aikuisena ja osan omillaan asuessa on oppinut huomaamaan entistä enemmän, miten sisaruksia vielä tarvitsee <3

  Ihania kuvia ja tekstissä totta joka sana <3

  VastaaPoista
 8. Mitä käytetäänkö teil oikeasti kenkiä sisällä niikun amerikassa vai oliko se sarkasmia :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käytetä :) Tai siis neiti niitä meinaa laittaa jalkoihinsa sisälläkin kun itse sen nyt oppinut :)

   Poista
 9. Suloinen kolmikko, tärkeitä toisilleen !
  Pompin vaatteet on vaan ihania. Meillä on kutsut lauantaina.
  Mitähän kivaa Leolle ostaisin :)

  VastaaPoista
 10. Niin totta, joka sana :) Sitähän se sisarrakkaus on ;)

  VastaaPoista