12. lokakuuta 2013

Hienohelmailua


Meidän pieni murunen täyttää tänään 2-vuotta. Paljon onnea ja iloa pikku E ♥ 
 Synttärit siirtyivät juhlittavaksi ensi viikolle isukin koulutusten vuoksi. Mutta pitäähän sankarin pieni herkkupala saada heti aamulla!


Eilen vietettiin neidin kanssa tyttöjeniltaa ja tehtiin mukavia tyttömäisiä juttuja. Neiti puki päällensä prinsessavaatteet, korut sekä kruunun. Peilasi itseään ja pyöräytti tanssiaskeleita. Hänen ehdoton suosikki ohjelma on  tällä hetkellä Pikku prinsessa. Ja sitä hän itsekkin kyllä on! Rakastaa pukea itselleen mekkoja, koruja, kenkiä laukuista puhumattakaan. Herttainen pieni neiti joka osaa kyllä puolensa pitää eikä jää kakkoseksi ;)


Eilen pikku E sai pukea uuden, varmasti kauneimman näkemäni mekon päällensä ♥ Ihastuttava nettiputiikki Hienohelma toimitti tämän ihanuuden meille blogiyhteistyön merkeissä. Isot kiitos tästä  ja mukavasta yhteistyöstä ♥ Oli niin äidin kuin tyttären mieleen tämä todellinen prinsessamekko. 

Mekosta tahdon hieman kertoa. Tämä on Dolly by Le Petit Tomin ja materiaalina tässä 100% sifonki ja on eritätin mielyttävä päällä ja joustaa mukavasti. Melko pientä mitotusta oli mekko ja meillä neidillä koko 1-3v. Katsokaa nyt kuinka kaunis tämä on..

 
Pitäähän jokaisella prinsessalla ja tietty myös prinssillä kruunu olla? Innostuin eräs ilta koittamaan tärkkäystä kruunun teossa. Leikkasin pitsinauhasta sopivan pätkän jonka ompelin ympyrän muotoiseksi. Sitten sekoitin 1dl sokeria desiin kiehuvaa vettä jossa pitsinauhaa kastelin. Kastelun jälkeen laitoin kruunun kuivumaan pienen ämpärin ympärille jotta se pysyy muodossaan. Ja sitten odoteltiin.. ja odoteltiin koska se on kuivunut. Reilu vrk siinnä kestikin. Sen jälkeen koristelin kruunua hieman helmillä jotka liimasin kuumaliimalla kruunuun kiinni.


Hienohelma on laadukkaisiin merkkeihin erikoistunut lastenvaatteien verkkokauppa joka on täynnä ihanuuksia erityisesti tytöille mutta myös pojille on kivat valikoimat! Itse olen eniten ihastunut Dollyn sekä Dollcaken ihanuuksiin!  Hienohelmasta löytyy myös mm. Isobella&Chloeta sekä Kate Mackin vaatteita. Palvelu on erinomaisen hyvää sekä nopeaa! Onko Hienohelma tullut sinulle jo tutuksi?

Huomio!
Hienohelma tahtoo nyt tarjota blogini lukijoille ALEKOODIN jolla saat 20% alennusta tilauksesi ja koskee kaikkia tuotteita. Alennuksen saat koodilla onnenpesä ja on voimassa 15.10 saakka.
Kurkatkaahan ihmeessä mitä kaikkea HIENOHELMASTA löytyykään ja veikkaan, että ette voi olla ihastumatta :)

Oikein mukavaa päivää!

44 kommenttia:

  1. Ihania ja niin valloittavia kuvia!<3 Söpö prinsessa, kaunis mekko ja ihastuttava kruunu! Itelläkin mielessä ollut tuo tärkkääminen, sillä saa kaikkea kivaa aikaiseksi:)

    Mukavaa lauantaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Sanna <3 Tärkkäämisellä varmasti sais tehtyä monenlaisia kivoja juttuja ja oli kyllä aikas helppoa mutta tahmaista ;)

      Poista
  2. Oi mikä todellinen pieni prinsessa siellä on. Kaunis mekko ja loistava idea tuo tärkätty kruunu se on niin nätt.

    VastaaPoista
  3. Oi mikä pikku prinsessa <3.
    Onnea 2 vuotiaalle.
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  4. Voi herttinen, mikä ihka aito prinsessa <3 On kyllä koria mekko, ja kruunuidea vallan mainio! Ihanat kuvatkin <3
    Paljon onnea 2-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti <3 Kruunu oli ihan hauska myös ja neiti tykkäsi :)

      Poista
  5. Voi toista Söpöläistä. Paljon Onnea Prinsessalle! Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Voi ihanuus mikä prinsessa♥ ja mikä mekko...:)
    Onnea pikkuiselle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mekk on aivan yli-ihana ja onhan tuo neitikin <3

      Poista
  7. Onnea prinsessalle! Voi suloisuutta! <3

    VastaaPoista
  8. Onnea suloiselle prinsessalle! :) Aivan ihana mekko ja kruunu! <3

    VastaaPoista
  9. Tuhannesti onnea, iloa, hymyileviä hetkiä suloisen tyllerön syntymäpäivään!

    VastaaPoista
  10. Ohh that s, so sweet,congratulations princess!
    Hugs
    Nely

    VastaaPoista
  11. Voi Elämä miten IHANA ♥
    Paljon Onnea Päivänsankarittarelle :)

    VastaaPoista
  12. Onnea pienelle prisessalle! Niin suloinen tuo mekko, tykkään noista myös kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista <3 Nuo Dollyn mekot on aivan ihania!

      Poista
  13. Paljon onnea pikku E:lle <3 <3

    VastaaPoista
  14. Onnea suloiselle neidille <3 ihanat herkut olet suloisuudelle kattanut! Nappasin näiden kuvien innoittamana itsellekin morsiushuntua viikonlopun iloksi...kiitos ideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Ansku <3 Tuo morsiushuntu on niin kaunista ja itseasiassa ekkua kertaa mullakin on sitä maljakoissa. Kivan näkönen isompina kimppuina mutta myös pieninä oksina vaikkapa lasipulloissa. Oleppas hyvä :)

      Poista
  15. Paljon paljon onnea pikku prinsessalle! :) Voi kuinka suloinen mekko <3

    VastaaPoista
  16. Suloinen synttärisankari todellisessa prinsessa-unelmassa! Kruunu on nätti myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi <3 Tuo mekko on kyllä todellinen prinsessa unelma :)

      Poista
  17. Paljon onnea 2-vuotiaalle prinsessalle <3 Hienohelman hepeneet on meidänkin suosikkeja. Dolly mekot & hameet ovat mielettömän ihania!

    VastaaPoista
  18. Ihana blogi, mutta ompa ikävä huomata miten blogi toisensa jälkeen muuttuu mainonnaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kiitos kommentistasi mainontaa koskien. Mä olen itse paljon miettinyt blogien kautta tehtävää mainontaa. Minua se ei häiritse ja tykkään kovasti jos löydän blogien kautta uusia, hyviä shoppailu paikkoja :) Niin se vain tahtoo nykyisin olla, että internetistä ja blogeista löytyy yhtä enemmän mainontaa ja varmasti sivuttavat telkkaria ja lehtiä mainonnan näkyvyydessä! Itse koen tämän yhteistyön eri tahojen kanssa hyvänä kun niistä yleensä hyötyy kolme eri osapuolta niin lukija (arvontojen tai alennusten kautta), yrittäjä joka saa laajaa ja suoraan kohderyhmälle menevää mainostusta sekä bloginpitäjä joka tämän mainostuksen tuo esiin. Sopivassa mittasuhteessa tämä on siis hyväksi mielestäni :) Ja jokaisella on varmasti tästä oma mielipide miten siihen suhtautuu. Mukavaa päivää ja tervetuloa uudelleen!

      Poista
  19. Voi mikä ihana prinsessa teillä siellä! Paljon onnea pikku prinsessalle <3

    VastaaPoista