20. lokakuuta 2013

Juhlahumua


Juhlahumuinen lauantai vietetty prinsessa juhlien merkeissä! Pikku prinsessa on pikku E:n lemppari kuten jo aiemmin mainitsinkin joten täytekakkuun ystäväni teki hauskan pikku prinsessan kuvan. Neiti oli innoissaan kakusta!  Vaikka juhlavalmistelut ja juhlat on mukavia niin kyllä täytyy myöntää, että väsy oli illalla valtava :) Nyt meneekin huhtikuulle sitten seuraavat synttärikemut. Tässä muutamia kuvia juhlatunnelmista. 

Koitin tehdä erilaisia leipomuksia synttäreille mitä ennen ei olisi ollut. Perustäytteet täytskärin välissä tökkivät jotenkin ja päätinpä koitta erilaista täytettä. Laitoinkin tällä kertaa täytteen johon tuli kermavaahtoa, 2prk kinuskivanukasta, daimia muruina sekä kostutus maitokahvilla (kiitos vinkistä ystävä). Ja kyllä oli hyvää! Tein myös ensimmäistä kertaa Schwarzwaldinkakun ja tämä ohje on napattu Leila leipoo ohjelmasta. Ihan mun lemppariohjelma ja nuo herkkureseptit niin nameja! Lisäksi tein pätkismuffinsseja johon laitoin mansikkatomusokerista kuorutteen sekä maitosuklaa-kinuskipiirakkaa. Suolaisena tarjosin rieskavoileipäkakkua.

Popkorneille näpersin kakkupapereista tötteröitä joihin laitoin pohjalla Happy Mondaylta tilaamaani raitaista voipaperia. Samaa paprua käytin kun askartelin noita sateenvarjoja joita roikkuu oksasta. Tuo oksa muuten herätti isännässä vähän hilpeyttä ja ihmetystä ;) Kertakäyttömukit, pillit ja muffinivuuat (vahattu pinta joten ei tartu kiinni ja haitarimalli joten vuoka helppo irrottaa muffinssista) jotka on muuten aivan verrattoman hyvät on myös Happy Mondaylta tilatut.


Mukavia lahjoja neiti sai myös mm. uunin, puisia herkkuja, nukenvaunut ja poneja. Iso kiitos vieraille mukana olosta ja lahjoista.Näihin juhlahumuisiin kuviin lopettelen ja toivottelen mukavaa päivää! Meillä paistaa aurinko ja lunta on maassa. 

Ps. Postista hain ihanan paketin perjantaina (fb tykkääjät tietävätkin mistä on kyse) ja laitan piakkoin arvonnan teille käyntiin!

16 kommenttia:

  1. Hei :)
    Ihanan näköisiä herkkuja ja koristeita :) Olet ollut ahkera .. :) Vieraat varmaan tykkäsivät kovasti.
    Lämpimät onnittelut sankarille :)

    VastaaPoista
  2. Voihhh kuinka suloiset juhlat teillä on olleet, onnea pikkusankarille. Olet kyllä ahkeroinut juhlien eteen oikein kunnolla ja voi miten söpö pikku prinsessa siinä ikkunan ääressä vieraita odottelee..

    VastaaPoista
  3. Näyttää olleen ihanat juhlat ja varmasti mieluisat pienelle E:lle. Olet ollut kyllä ahkera :)

    VastaaPoista
  4. Hienot on herkut! Täytekakun täyte kuulostaa kyllä siltä että taidan lainata ohjetta viikonloppuna poikien synttärikakkuun :)

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka paljon vaivaa , mutta kaunista kaunista ja makoisaa...

    VastaaPoista
  6. Hienot koristeet ja makian näköiset herkut !
    Onnea pienelle E:lle <3

    VastaaPoista
  7. Kauniin näköiset herkut ja koristeet.

    Paljon onnea päivänsankarille :)

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia ja ihania herkkuja! <3

    VastaaPoista
  9. Ihania herkkuja, todella suloiset juhlat ja sankari! Juhlia on niin mukava järjestää mutta totta se on että se vie mehut :)

    VastaaPoista
  10. Ihanalta näyttää, hauskasti laitettu popcornit esille tuota täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanan näköiset juhlat teillä on ollut! :))

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanat <3 Juu onhan noissa leipomisissa ja pienissä koristeluissa oma hommansa mutta tykkään siitä hirmu kovasti! Ja kiitos onnitteluista!

    VastaaPoista
  13. Näyttää niin kauniilta ja herkulliselta! Ihana mekko tytöllä päällään. :)

    VastaaPoista
  14. Everything looks perfect,the princes is patricularly beautiful,
    you had a lovely party!
    Hugs
    Nely

    VastaaPoista
  15. Ihania herkkuja, varmasti suloiset juhlat suloiselle neidille <3

    VastaaPoista