14. lokakuuta 2013

Vaihtelu virkistää


Niin se vain on kuin otsikossa sanotaan! Ai, että mä rakastan huonekalujen pyörittelyä ees ja taas. Ukkokulta ei oo asiasta ihan samaa mieltä ;) Tuossa jokin aika sitten sain kuulla kunniani kuin huonekalujen siirtelyssä ei ole mitään järkeä?! Ai miten niin muka ;) Kuullostaako tutulta? Pienellä vaivalla, hikipisaroiden valuessa puskiessa huonekaluja huoneesta toiseen tuo mulle ainakin hyvän mielen! Edullista ja mukavaa vaihtelua todellakin!

Meillä on polkastu käyntiin eteisremppa ja tämäkin mahdollisti vielä enemmän järkän vaihtelun kun eteisen kalusteet piti saada johonki mahtumaan. Joten kurkataan ekku meidän makkariin jossa nyt ei paljoa uutta ole muutakuin pari juttua arkku ja sen päällä peili niin ja tuo penkki tuossa sängyn päässä. Penkki sai muuten jokin aika sitten valkoisen värin. Oiva peilauspaikka äiskälle ja neidille kuin jo aiemmassa postauksessa näitte. 

 

Meidän makkariin tahtoisin jotain uutta mutta mitä sitä en oikein itekkään tiedä.. kauan ollut saman näköinen. Sängynpaikkaa ei voi siirtää kun pääty on seinässä kiinni. Ehdotelkaas mitä piristystä tänne makuukammarin puolelle vois keksiä? Niinku sisustamisen merkeissä ;) Makkarista löytyy myös mun ompelupöytä joka ei ollut nyt kuvauskuntonen! Noissa lasipurkeissa on kiva poltella kynttilöitä ja koristukseks laitoin purkin pohjalle metsästä mukaan napattua vanamoa vai olikohan se tuon nimistä?



Nyt tapettien repimistä tiedossa. Ilonen ylläri oli, että lasikuitutapetti (jota oltiin ajateltu repivän hien ja tuskan kanssa) lähti kuin unelma seinästä. Toiveena olis uus eteinen viimestään jouluun mennessä :) 
Moikkis ja kivaa iltaa!

23 kommenttia:

  1. aivan ihanan näköistä! Huonekalujen vaihtelu on helppoa ja halpaa sisustamista..sukat vaan alle ja siirtyy painavampikin tavara.
    Voi että teillä on niin kaunista.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kammari ja niin ihanat pariovet!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Pariovet oli pakko raksa-aikana saada ja edelleen ne on lempparit :)

      Poista
  3. Meillä on sama ongelma tuon makkarin ja melkein kaikkien huoneiden kanssa :/ Paikkoja ei voi vaihtaa, joten pelaan sitten väreillä, kun alkaa kylästyttää.

    Teillä kävi tuuri tuon lasikuitutapetin kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellinen onni tuon tapetin kanssa tosissaan! Ajateltiin, että sieltä lähtee samalla levyt seinistä kun tapettia kiskoo mutta ei onneksi! Pari tuntia ja tapetit oli irti :)

      Poista
  4. Kauniilta näyttää ja noi pariovet on niin ihanat.
    Värillä saa uutta ilmettä kivasti jos vanhat nurkat alkaa kyllästyttää :)
    Tsempit remppaan ja kuvia odotellessa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja totta väreillä sekä uusilla tekstiileillä saa piristystä aikaan <3 Kiitos tsempeistä :)

      Poista
  5. Näyttää niin kauniilta!. Pitäisi vaan tehdä sitä itsekin useammin tuota pyörittelyä :)

    VastaaPoista
  6. Näyttää niin kauniilta, etten oikeastaan pysty sanomaan mitä muuttaisin. Supersuloista. Mutta ymmärrän et kun itse kahtelee nurkkia joka päivä, niin tunne voi olla eri. Mutta kaunista kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  7. Ah, kaunis kammari, tykkään tuosta levollisuudesta <3

    VastaaPoista
  8. Kaunis! Ihastuin tuohon penkkiin kyllä, kelpaisi meillekin :)

    VastaaPoista
  9. Se on ihan totta niin kuin otsikossa lukee! Minäkin tykkäisin vaihtaa järjestystä jos se vain olisi mahdollista ja olisi enemmän tilaa. :)
    IHANA idea tuo kynttiläpurkki! <3

    VastaaPoista
  10. Kaunis makkari, tykkäilen kovasti teikäläisen tyylistä sisustaa <3
    Mä kun lomailin tuossa viime kuussa, niin laitoin miehen aika koville sen viikon aikana. Jo tokana lomapäivänä se totes, että ettenkö olis voinut mennä jo töihin takasin? Mun loma sen työleiri, roudattiin huonekaluja ees taas :D Lasikuitintapetin kanssa me ollaan aina oltu niin laiskoja, että ollaan vedetty vaan tasotetapettia päälle.. ollut epäilys just siitä, että lähteekö kuinka hyvin seinästä.

    Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  11. Aivan mainion mööbelivaihto järjestyksen olet tehnyt, niin hyvin käy sängynpäätyyn hyllykkökin! Ihana! :))
    Näittiä, kuten aina! Niin herkkää, romanttista ja tilavaa. :)) ♥♥ Meilläkin edelleen olohuoneen tapetti odottaa vaihtamistaan, on hyvin jämäköitynyt kiinni, koska on talon ensimmäinen tapetti. Jotenkin se olisi siitä saatava... Ajatuskin nostattaa hikikarpaloita otsalle. :D

    VastaaPoista
  12. Ihanalta näyttää!
    Mä kans tykkään vaihdella järkkää (tosin en hetkeen ole sitä tehnyt, kun ollut niin paljon kaikkea muuta), se on niin helppoa ja halpaa sisustamista!

    Kivaa viikon jatkoa!
    -k-

    VastaaPoista
  13. Kiitos teille ihanat kommenteistanne <3

    VastaaPoista