2. lokakuuta 2013

Retkellä tähtien kanssa


Syyspäivät ovat näytelleet parhaat puolensa. Niin kauniit ilmat olleet viimeiset päivät! Retkeilyyn niin kovasti sopivat. Joten kumpparit jalkaan ja lämmintä vaatetta. Eväskoriin lämmintä mehua ja mun tänään olleiden synttäreiden kunniaks leipastiin tuoretta rinkeliä mukaan. Tähtikuosit pääsivät retkelle myös mukaan mun ja kahden nuorimman tähden kanssa. Mihin nämä vuodet vieriikään.. justhan vietettiin mun kolmekymppisiä ja nyt siittä on jo vuosi!
 
Ennen reissua sain Sisustus Fannylta tilaamani söpöisen pienen GG:n termarin jossa mehu pysyi kivasti lämpimänä. Armas mieheni jaksoi epäillä mahtaako tuo termari pitää lämpimänä mutta juu piti ja hyvin ;) 





Ihana Johanna oli laittanut pakettiin ylläriksi mukaan tuon ihanan GG:n pyyhkeen sekä servettejä. Kiitos, mistä lie arvasitkaan, että niistä kovasti pidän ;) Sisustus Fanny täytti muuten eilen 4 vuotta ja siellä on koko viikon hyviä, päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Eilen ehkä sivuistani fb:ssä tykkääjät huomasivatkin päivityksen fb:ssä eilen siellä oli kaikki GG:n astiat -20% alessa. Teittekö tilausta hyödyntäen alen? Täytyy myöntäää, että mä tein ;) Vieläpä yli 50e tilaukset kulkevat postikuluitta. Mitähän tarjousta huomenna mahtaa olla sen näette fb:ssä Sisustus Fannyn sivuilta.

 Itselle tilasin jokin aika sitten Ellokselta lyhyt vartiset kumpparit valkoisena. Melko mielyttävät ovat jalassa!

Muistuttelen myös muuten tuosta Lumoava Joulu kirjan ennakkotilauksesta ja kiittelen tilauksen jo jättäneitä. Ihana nähdä, että moni muukin odottaa kirjaa innolla! Painokoneet siellä työskentelee kovasti kirjan parissa mutta vielä ehditte tilausta kirjasta jättää jos tahdotte kirjan saada ensimmäisten joukossa käsinne :) Minulle ennakkotilauksen jättäneiden kesken arvon kuvan kaltaisen XMAS tekstin sekä tähdet. Pahoittelut kuvan laadusta älkääkä välittäkö tuosta arvonta tekstistä sillä tämä on vanha kuva.


Nyt iltapalan kimppuun. Murut pehkuihin ja mä syvennyn ystävältä lainattuihin kirjoihin.. sisustuspainotteisiin juu!

Mukavaa iltaa!

20 kommenttia:

  1. Oi nuot greengatet on niin ihania ja itsehän en omista vielä ainuttakaan!!:O Pakkohan mun on viimeistään joululahjaksi toivoa näitä!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei muutakun joulupukin listaa kirjoittelemaan :) Nämä niin koukuttaa kyllä kun ekan on saanut niin siitä se sitten karkaa hiljalleen mopo käsistä ;)

      Poista
  2. Onnea onnea. Voi kuinka kaunis retki teillä on ollut. Aivan ihanan tunnelmalliset kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Saga <3 Lapset nauttii kyllä retkistä niin kovasti! Maistuuhan se ulkona kaikki paremmalle!

      Poista
  3. On nuo GG:t kyllä niin ihania! Varmasti maistuu eväätkin vielä paremmilta kun noista astioista herkkuja nauttii...kauniit astiat on kyllä puoliruokaa:)

    VastaaPoista
  4. Ihana tähtitetki päivän ihanalle tähdelle, onnea ystäväiseni <3

    VastaaPoista
  5. Ihanan syksyisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Voi mikä ihana retki teillä on ollut! Niin auniita syyskuva myös!

    VastaaPoista
  7. Oi, miten suloinen ja hempeä eväskori ja ihania tähtijuttuja! Haaveilen noista mukeista, kun saan lisää kaappitilaa oman kodin myötä.. Kaunista syksyä sinne!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut ♥ Ihanat saappaat, mulla on jotku kivat hakusessa kun vanhat tuli tiensä päähän :)

    VastaaPoista
  9. Tunnelmallinen syysretki! <3
    Jää varmasti lasten mieleen suloisena muistona!
    Voi harmi, minulla on ihan mennyt ohitse tuo alennus GG:n tuotteista..! :(
    Olen jo alkanut toivoa läheisiltäni joululahjana rahaa, jolla aion tilata lisää noita Greengaten ihanuuksia.:)

    Kauniita syyspäiviä Sinulle sinne! :)

    VastaaPoista
  10. Tosi ihana tunnelma!
    Tuo lakkikin soppii niin hyvin teemaan :) Mistä sie olet sen ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Unohtuikin mainita jo postauksessa, että pipo on Silverjunglen. Alessa oli kun tilasin ei montaa euroa maksanut ja kahdessa eri värissä löytyy :) Kannattaa kurkkia heidän nettikaupasta sillä näitä oli ainakin vielä muutama päivä sitten :)

      Poista
  11. Voi, noita kuppeja mä niin himoan ;) Katotaan, jos saan ne nyt Hkin reissulla jostain :)
    Ihana tunnelma <3 Mä tykkään ite noista vaahteran lehdistä, ja moni ohikulkija varmaan ajatteleekin, että kyllä on laiska haravoimaan, kun haluun tuohon reunastalle oikein ison kasan ;)

    VastaaPoista
  12. Myöhästyneet synttärionnittelut!
    Aivan ihania kuvia ja syksyinen tunnelma, noista mukeista kelpaa hörppiä (harmi että GG-ale meni itseltäni sivu suun) :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania kuvia, jälleen kerran ! Ihana tähtipipo pikkuisella, mistä olet moisen löytänyt ? Terkuin, Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia tuhannesti <3 Voi unohtuikin mainita jo postauksessa, että pipo on Silver Junglen. Alessa oli kun tilasin ei montaa euroa maksanut ja kahdessa eri värissä löytyy :) Kannattaa kurkkia heidän nettikaupasta sillä näitä oli ainakin vielä muutama päivä sitten :)

      Poista
  14. Kiitos koavasti synttärionnitteluista <3 Ja kommenteistanne!

    VastaaPoista