6. lokakuuta 2013

Suloisempi arki pienillä asioilla

Tykkäättekö te tehdä arjesta kauniimpaa suloisilla, pienillä asioilla? Mä tykkään! Ihan perus arkisia juttuja saa piristettyä kivasti niin pienellä vaivalla. Miksipä ei kattaisi pöytää vähän kauniimmin tai ostaisi kukkakimppua ilahduttamaan? Tai miksipä ei leipoisi pikkuleivistä vähän erilaisia, ottaisi lapsia mukaan tekemään omanlaisia leipomuksia ja hassuttelemaan välipalan teossa jolloin leivistä voisi painaa vaikka piparimuotilla tähtiä, sydämiä taikka dinosauruksia? Meillä ainakin lapsetkin innostuu kovasti tämmöisistä jutuista :) Ja äiti myös! 


Sain ihastuttavaa postia yhteistyökumppaniltani  Happy Monday verkkokaupasta, kiitos Lena! Kauppa on pullollaan toinen toistaan ihanempia juttuja jolla arkea voi suloistuttaa. Naisten unelmakauppa sanoisin.. ainakin minun :) Kannattaa kurkkia mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään!  

Tähdet ja pallokuosit ovat edelleen lempparijuttujani ja niitä sisälsi myös tilaukseni. Ja punainen väri..ai miten ihana tähän vuoden aikaan kun joulu on tulossa! Tilasin mm. nämä tuotteet joita postauksessa näkyy ja lisäksi neidin tuleville 2v synttäreille askartelujuttuja sekä kerttisastioita niistä lisää myöhemmin. Huom! Kurkkikaahan postauksen loppuosuuskin :)


Ja sitten vielä vinkki teille kotileipurit! Löysin eilen jo pitkään etsimiäni keksileimasimia! Kannatti käydä Clas Ohlsonilla. 4kpl leimasinsetti maksoi vain alle 6e. Pitihän sitä tehdä pikkuleipätaikina (ihan perus murotaikina) ja päästä testimään tämä. Äitin ja lasten riemu oli katossa ;) Tein taikinasta suorakaiteen mallisia ohkasia levyjä jotka paistoin ja leimasin keksit uunista tulon jälkeen. Aikas kivoja tuli vai mitä sanotte? Muffinssit saivat suloiset vuuat ja pienet mehun juojat kivat paperipillit joilla hörppiäNämä on just niitä pieniä, sulosia arjen piristyksiä mun mielestä :)

Minusta on mukava väliin muistaa naapureita pienesti esim. leivontapäivänä. Ihanat naapurit auttoivat meitä torstaina lasten hoidossa ja pakkasin heille tähän suloiseen pieneen pussukkaan keksejä kiitokseksi. Nuo niin ihanat pussukat tulivat myös Happy Mondayn tilauksesta. Tuo teksti pussukassa oli huippu :)


Ja nyt ihanat lukijat mulla on ilo kertoa teille uutinen! 

HAPPY MONDAY tahtoo tarjota blogini lukijoille ALENNUSTA tilauksista!  
Koodilla omakoti saa 10 % alennuksen kaikista tuotteista. 
Koodi on voimassa su 13.10 saakka. Postikulut vain 4.5e, toimitukset tulevat nopeasti ja palvelu on erinomaista suosittelen lämpimästi <3

Näihin kuviin sekä tunnelmiin toivotan aurinkoista sunnuntaita!

28 kommenttia:

  1. Kyllä!Niin pienellä vaivalla ja laittamisella saa siihen arkeen ja perusjuttuihin lähes juhlan tuntua :)!Tai ainakin silmä lepää,kun laittaa ja tekee nätisti :)
    Mun täytyy käydä hakemassa tuollaiset muotit kans.Aika kivat :).Ja monenlaista tilattavaa olis kohta koittaviin 1v-juhliin...pitääpä käydä kurkkaamassa Happy Mondaylla.

    Aurinkoista sunnuntaita teijän väelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelen juuri samoin Kikke <3 Käy ihmeessä nyt kun kiva alekoodikin käytössä :) Teille myös ihanaa sunnuntaita <3

      Poista
  2. Kyllä, juuri niistä pikkujutuista saa arjestakin juhlaa!:) Onpa hauskat nuo keksileimasimet, pitääkin hakea niitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri :) Nyt vain tyhjentämään clasun leimasinhyllyjä :D

      Poista
  3. On kyllä ihanuuksia! <3 Täytyypä kurkkia tuonne nettikauppaan!

    VastaaPoista
  4. Kiitos leimasinvinkistä - pakko saada!

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Noita erilaisia leimoja minäkin oon katsellut, jouluksi pitää kyllä saada :)

    VastaaPoista
  6. Wonderful and romantic,beautiful details,especially biscuits!
    Hugs
    Nely

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköisiä keksejä. Pitääpä pistäytyä Clas Ohlsonilla..kiitti vinkistä :)
    E-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä ja toivottavasti löydät leimasimet :)

      Poista
  8. Ihania juttuja! Täytyypä käydä sekä clas ohlsonilla että happy mondayn sivuilla ;)

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka kivoja arjen sulostuttajia!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana postaus ja kuvat taas <3
    Kyllä tällaiset pienet jutut piristävät ja tekevät arjesta juhlaa :)

    VastaaPoista
  11. Vautsi mitkä leimasimet ja niin söpöt pikkuleivät! Niin kauniita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Vähän erilaiset pikkuleivät :)

      Poista
  12. Kipaisin tänään hakemassa nuo leimasimet itselleni ja siskolle joululahjaksi. Aivan ihanat, suuren suuri kiitos vinkistä :)!! Pidän blogistasi kovasti.. Aina tulee iloiselle mielelle tätä lukiessa ja ihania ideoita tarttuu mukaan :)! Mukavaa syksyä! -Jossukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun vinkkini oli tarpeellinen :) Ja kiitos kauniista sanoistasi <3

      Poista
  13. Voi miten ihana postaus <3 juuri kävin clas ohlsonilla ja yritin pikaisesti lasten kanssa kurkkia onko sinne tullut jotain uutta kivaa. Nämä menivät ihan ohi. Mukaan olisi varmasti lähtenyt. Tigerissä oli myös leimasimia 4€/kpl ja niitä myös mietin. Ne olivat puisia, mutta haen ehdottomasti mielummin näitä :) Saa useamman ja nämä menevät pienempään tilaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura, kiitos sanoistasi <3 Nyt ei muutakun uusi kierros clasulle vain :)

      Poista
  14. Heippa, olisiko mahdollista saada käyttämäsi pikkuleipä resepti? Kokeilin näitä tänään itse ja niistä tuli niin pullukoita omalla reseptilläni, että tekstiä ei meinaa nähdä ja kuviotkin venyivät suuntaan jos toiseen :D ja haluaisin ryhtyä uudestaan tuumasta toimeen paremmalla onnella ;) joululahjapussukoihin olisivat kivoja :) -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis!
      Painoithan kuvion vasta paistamisen jälkeen? Jos ennen paistamista leimaa niin venyy ja paukkuu teksti kyllä :) Tässä ohje jolla itse teen peruspikkuleivät:

      200 gr voita
      2 dl sokeria
      1 munankeltuainen
      2 rkl siirappia
      2.5tl tl vaniljasokeria
      5dl vehnäjauhoja
      2tl soodaa

      Jauhoja tulee olla tarpeeksi niin eivät leviä uunissa. Jos jaksaa niin voi myös koittaa paistaa pienen ympyrän taikinasta jolloin näkee tarviiko jauhoja vielä lisätä.

      Poista